Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למאזדה 3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בסוף שבוע ראיתי משהו באוטו שלי שאני לא בטוח שהוא תקין, ראיתי שאיפה שממוקם הפנס ערפל השמאלי אין את השני מכסים עליונים בעוד שבפנס הימני יש אז רק רציתי לדעת אז זה תקין או לא

תודה לכולם

פורסם

חפש בכביש עוד מאזדה 3 כמו שלך.

זה לא קשה.

האוטו הבא שעובר לידך הוא כזה.

הסתכל אצלו, וראה אם זה שונה מאצלך.

אם כן - אז חסר לך משהו. לא הצלחתי להבין מהודעתך מהו. גש למוסך ויעזרו לך / יזמינו עבורך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חפש בכביש עוד מאזדה 3 כמו שלך.

זה לא קשה.

האוטו הבא שעובר לידך הוא כזה.

הסתכל אצלו, וראה אם זה שונה מאצלך.

אם כן - אז חסר לך משהו. לא הצלחתי להבין מהודעתך מהו. גש למוסך ויעזרו לך / יזמינו עבורך.

גם אני חשבתי ככה מסתבר שהוא לא כזה נפוץ, והבעיה השניה היא שבדגם של הליסניג אין פנסי הרפל אז הכול סגור.

פורסם

ומנוע 1600 לא אחלה? גרוע? :lol:

ההבדל הקטן שאחרי תדלוק מלא עד שהנורה נדלקת אני עובר על 45 ליטר 405 ק"מ ואתה עובר 315 ק"מ, יחי ההבדל הקטן. :roll:

פורסם

אחי ה-1600 עגלה מניסיון בגלל זה בחרתי במנוע 2000 וחוץ מזה תעשה חשבון

מה אתה מקבל במנוע 2000 ותראה שהדלק הופך להיות עניין שולי!!

חומר למחשבה אחי..

SUZUKI JIMNY

פורסם
ומנוע 1600 לא אחלה? גרוע? :lol:

ההבדל הקטן שאחרי תדלוק מלא עד שהנורה נדלקת אני עובר על 45 ליטר 405 ק"מ ואתה עובר 315 ק"מ, יחי ההבדל הקטן. :roll:

ה3 עושה רק 400 קילומטר למיכל? אתה בטוח? וגם ה3 2.0 לא כזאת מטוס.

פורסם
ה3 עושה רק 400 קילומטר למיכל? אתה בטוח? וגם ה3 2.0 לא כזאת מטוס.

המיכל 55 ליטר, הנורה נדלקת כאשר נשאר עוד 10 ליטר במיכל, ככה שהחישוב שלי ל-45 ליטר מתוך ה-55.

פורסם
אחי ה-1600 עגלה מניסיון בגלל זה בחרתי במנוע 2000 וחוץ מזה תעשה חשבון

מה אתה מקבל במנוע 2000 ותראה שהדלק הופך להיות עניין שולי!!

חומר למחשבה אחי..

מה אני מקבל? אגרת רישיון רכב גבוה יותר, ביטוחים יקרים יותר, סאן רוף וחישוקים שהם באינץ' אחד גדולים יותר וצריכת דלק די גבוהה. מה אני מרוויח, 2 שניות בפתיחה מ-0 עד 100? לא נשמע לי משתלם, מה אני אגיד לך. עדיין רכב ספורטיבי זה לא, אז למה כל העניין. :?

פורסם
מה אני מקבל? אגרת רישיון רכב גבוה יותר, ביטוחים יקרים יותר, סאן רוף וחישוקים שהם באינץ' אחד גדולים יותר וצריכת דלק די גבוהה. מה אני מרוויח, 2 שניות בפתיחה מ-0 עד 100? לא נשמע לי משתלם, מה אני אגיד לך. עדיין רכב ספורטיבי זה לא, אז למה כל העניין. :?

כנס ותראה שזה לא רק הסאנרוף שאתה מדבר עליו!! וג'אנט 17 חתך נמוך זה שמיים והארץ מהג'אנט שלך אז תפסיק לדבר שטויות,כנס ותקרא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2878476,00.html

SUZUKI JIMNY

פורסם
כנס ותראה שזה לא רק הסאנרוף שאתה מדבר עליו!! וג'אנט 17 חתך נמוך זה שמיים והארץ מהג'אנט שלך אז תפסיק לדבר שטויות,כנס ותקרא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2878476,00.html

ידידי, אתה מדבר בהתלהבות האופיינית לילדים בני 17, כנראה שאני לא רחוק מהאמת. לא זכור לי שאמרתי שדבריך שטויות, אז תשתדל לפחות לשמור על תדמית של אדם מנומס. מכיוון שרוב השוק של מאזדה 3 הוא 1.6, כנראה יש סיבה למה אנשים לא רוצים לשלם 12K ש"ח יותר. קראתי את הכתבה שהפנת אותי אליה, ולא גיליתי משהו חדש מעבר למה שכבר ידעתי.

ציטוט: "קצה מפלט עבה וכסוף יהיה הפריט היחיד שיבלוט לעין, ורק קפדנים של ממש יזהו חישוקי "17 כמעט-זהים ל-"16, וגומי בחתך קצת יותר נמוך - 205/50 לעומת 205/55". "על תא הנוסעים וסביבת הנהג אין מה להוסיף על הידוע. ההבדל היחיד כאן הוא ריפוד שנראה איכותי במעט, ומסגרות בגוון מתכתי לרמקולים."

לגבי צמיג חתך נמוך שהזכרת, אולי הוא באמת תורם קצת יותר לאחיזה, אבל ממש לא לנוחות הנסיעה. מערכת המתלים ברכב הזה גם ככה לא רכה במיוחד, כבר בג'אנט 16 מרגישים כל פיפס על הכביש, אני מתאר לעצמי שעם צמיגי חתך נמוך זה מורגש עוד יותר (חבל על הגב). שורה תחתונה 2 שניות יתרון בפתיחה ו-8 קמ"ש במהירות המירבית, כנראה לא ממש משכנע את רב הלקוחות לשלם יותר במחיר הרכב, באגרה, בביטוח ובדלק. מה לעשות, זה המצב...

פורסם

חלק מאוד ניכר מפלח השוק של בעלי מאזדה 3 חדשה הוא ליסינג. בליסינג לא עושים חשבון, פשוט נותנים לך את הרכב וסע לשלום.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

למעשה אין טעם לויכוח הזה כי איך שלא תסתכל על זה עם עובדות אי אפשר להתווכח. החלק שציטטת מהכתבה לא משקף את תוכנה, אולי כדאי שתקרא שוב בעיון רב יותר או שפשוט בחרת לא להבין. לפני שקניתי את הרכב עשיתי בדיקה מקיפה על כל הדגמים ויצא לי לנהוג(הרבה) בגירסת ה1600, אני לא הייתי מרוצה ואישית לא הייתי קונה כזה רכב בשום מצב אבל כידוע אנחנו אנשים שונים ולכל אחד יש דרישות ורצונות שונות ולצערי גירסת ה1600 העממית אינה עומדת בהם.

בכל אופן זה לא המקום ונראה לי שקצת פגענו במפרסם השירשור.

בנוגע לגילי בוא נאמר שעברתי את גיל 17 לפני יותר מעשור :lol: ואני חושב שהפגנת ידע או "התלהבות" כמו שקראת לזה רק מחזקת את עמדתי.

SUZUKI JIMNY

פורסם

אצלי הרכב הראשון במשפחה הוא מזדה 3 2000 סמ"ק . האמת ובמזל שהרכב הוא ליסינג מהעבודה של אשתי . לומר את האמת חוץ מאמינות , הרכב רחוק מלהיות נוח , זללן דלק נוראי , כסאות כמו קרשים , עיצוב פנים פשוט למדי , והמוני ברמה שבחניון של קניון קשה למצוא את הרכב אם אתה לא זוכר היכן בדיוק חנית (במיוחד אם הצבע כסף או שמפניה ) .

והכי חשוב הוא מוחלף בקרוב לC4 סוף סוף החברה חוזרת לסיטרואן במיוחד שממוצע הקילומטרים של הרכבים עובר את ה30K בשנה .

הרכבים הקודמים היו קסארה ורוב הנהגים היום ממש סובלים מחוסר הנוחות של המזדה .

תנסו לנהוג רצוף עד אילת במזדה 3 . ותנסו סיטרואן. ולהפתעת הרבה אנשים הסיטרואן קסרה וגם כמות קטנה של C4 שכבר הגיעו לחברה לא איכזבו והוכיחו עצמן כרכבים נוחים מאוד חסכוניים והוכיחו אמינות שהרבה אחרים לא מאמינים לה .

אני עדיין נאמן לסיטרואן ZX שלי . האמת לא רואה תחליף הולם לה לפחות לא בינתים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

תשמע זה ידוע שסיטרואן נוחים והאירופאים בכלל, אבל אם זה סיטרואן או מאזדה...בשבילי מאזדה(ואני ממש לא חובב מאזדה או משהו כזה)

• תוכן חדש...