Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למאזדה 3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לנו מאזדה 3 ליסינג (קיבלנו אותה חדשה) ועכשיו סקודה פאביה (דור קודם). מאזדה מתעלה על פאביה בכל פרמטר למעט צריכת דלק. אני בכלל לא מבין על איזה בעיות נוחות אתם מדברים. ישבתי במאזדה שעות בלי הפסקה ולא הרגשתי שום חוסר נוחות.

פורסם
הייתה לנו מאזדה 3 ליסינג (קיבלנו אותה חדשה) ועכשיו סקודה פאביה (דור קודם). מאזדה מתעלה על פאביה בכל פרמטר למעט צריכת דלק. אני בכלל לא מבין על איזה בעיות נוחות אתם מדברים. ישבתי במאזדה שעות בלי הפסקה ולא הרגשתי שום חוסר נוחות.

את ה''בעיות נוחות'' המציאו חובבי המגאנים.

כשאין לך משהו רע להגיד על רכב, אז אתה מתחיל להמציא כל מיני דברים.

ושאין בעיות באמינות אז מה נמציא?

לא נוחה, כיסאות שוברי גב, מזגן חלש, עגלה, וכו'.

ולאט לאט ההמצאות האלה עוברות מפורום לפורום, שרוב אלה שכותבים אותן בכלל לא עלו על מאזדה 3.

לא צריך להתרגש..

פורסם
ומנוע 1600 לא אחלה? גרוע? :lol:

ההבדל הקטן שאחרי תדלוק מלא עד שהנורה נדלקת אני עובר על 45 ליטר 405 ק"מ ואתה עובר 315 ק"מ, יחי ההבדל הקטן. :roll:

שלום לך

מאיפה הנתון שרשמת כאן לגבי צריכת הדלק???

ברשותי ספיריט 2008 מהטנק הראשון עד כיום עוד מעט שנתיים על הכביש

לא ירדתי מ550 קילומטר לפני שהנורה נדלקת...

נ.ב

וזה בתוך העיר(קריות)

לאילת הרכב עשה 650 קילומטר על מיכל

זה קצת מאוד שונה ממה שאתה רושם פה

בברכה

פורסם

האמת שכל המאזדות יש להם כסאות קרטון...ובעלי המאזדות שטוענים אחרת פשוט לא נסעו על רכבים אחרים!

המזל למאזדה שהיא מצליחה בארץ משני סיבות אחת זה שיטת העדר הישראלי שאחד קונה מאזדה ועוד עשר אחריו

והשני הוא שיבואן מאזדה בארץ עושה הנחות מטורפות לחברות והשכרת רכב.

אה והקטע שמזגן במנוע 2000 מפסיק לעבוד שמתחילים למשוך הילוכים.

חוץ מזה אוטו סבבה וממוצע.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לפני חודשיים התחדשתי במאזדה 3 חדשה 2000 סמ"ק ואני ממש מרוצה.טפוטפוטפו

גם אני הייתי בדילמה של ה 1600 או 2000. כביש מהיר ה 2000 יותר חסכונית .

עד עכשיו טנק ראשון 12.4 ק"מ לליטר

טנק שני 11.8 ק"מ לליטר. אני די מרוצה מהצריכת דלק.

ההבדל הוא 10000 ש,ח והתמורה היא:

סאן רוף-אף פעם לא היה לי סאן רוף ורק לאחרונה גיליתי את נפלאותיו. האוטו מואר ומאוורר פשוט תענוג.

מערכת יותר טובה - שומעים מצויין ביחס ל2008.

ג'אנט וצמיגים- מרגישים ושומעים כל חריץ בכביש, אחיזה מצויינת(מרגיש כמו קארטינג). וזה עניין אישי לדעתי. אני אוהב אוטו דבוק לכביש, וזו התחושה שאתה מקבל.

פנסי ערפל-סתם יפה ולא מעבר.

מנוע חזק יותר- נחמד.

בקרת שיוט - נחמד, לא יותר.

בצבע לבן מטאלי האוטו נראה מצויין אבל זה כבר עניין של טעם.

נסעתי על ה 2008 גם 1600 וגם 2000 ויש שיפור ניכר בנוחות של החדשה. עם ה 2008 אתה עולה על במפר וקופץ לשמיים. עכשיו האוטו משכך את זה יפה מאוד.

לכותב השרשור גם אצלי בצד ימין אין כיסוי לכונסים ובצד שמאל הכונסים אטומים. זה נראה כמו כניסת אוויר לקירור משהו אבל מעניין. לא שמתי לב לזה עד שקראתי את ההודעה שלך.

לא יצא לי לבדוק את הC4.

פורסם
האמת שכל המאזדות יש להם כסאות קרטון...ובעלי המאזדות שטוענים אחרת פשוט לא נסעו על רכבים אחרים!

המזל למאזדה שהיא מצליחה בארץ משני סיבות אחת זה שיטת העדר הישראלי שאחד קונה מאזדה ועוד עשר אחריו

והשני הוא שיבואן מאזדה בארץ עושה הנחות מטורפות לחברות והשכרת רכב.

אה והקטע שמזגן במנוע 2000 מפסיק לעבוד שמתחילים למשוך הילוכים.

חוץ מזה אוטו סבבה וממוצע.

נסעתי על רכבים רבים בינהם פיאט, סקודה, פולקסווגן ומאזדה. המושבים של מאזדה 3 בסדר גמור.

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי על המאזדה 3 (בשביל אחותי ) המכונית לא סוחבת ולא הייתה לי נוחה - נראה לי שרוב הרוכשים זה ליסינגים וכו

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...