Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מה 1.3.10 תכנס לתוקף תקנה חדשה, איסור הנסיעה בנתיב השמאלי יותר מ 40 שניות.

העונש 1000 שח ו 10 נקודות.

נסיעה תתור בנתיב לצורך פניה שמאלה או , לעקיפה בלבד.ניידות סמויות יאכפה את התקנה החדשה.

אני קיבלתי את זה במייל האם מישהו יכול לאשר את התקנה ההזויה הזו.

יום טוף

פורסם

דובר על כך כבר בעבר כאן :arrow:

כפתור DELETE מכיר?

תשתמש בו כדי לברור "דואר זבל" שמגיע אליך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן דובר. אבל, אני כן בעד להפיץ את זה ואולי ככה ניתקל פחות ב"שומרי השמאל" שנוסעים בשמאלי בכביש ריק ולא מוכנים לזוז ממנו ויהי מה :evil::evil:

פורסם

אולי לצורך הרתעה?!

זה לא יכול להועיל כל כך, אבל אני מניח שלא יכול להזיק.

אני טועה?

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

כן אתה טועה, כמו שמציפים את הרשת "בדואר זבל" הזוי, זה אחד מהם שעולה כל מספר חודשים בפורומי הרכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, זה יכול להזיק.

אני תמיד שומר על הימין שמתעצבן כשאנשים לא עושים את זה אבל אני לא אתן להם מידע שגוי על החוקים.

ככה מתערערת הסמכות של המדינה ויש קונפליקט במידע, אז אנשים עושים דווקא.

אני מעדיף שידעו את האמת מאשר לשקר להם.

פורסם

התקנה הזו בעייתית בעיר כמו נתניה לדוגמא הנתיב הימני לא קיים !!!

בנתניה הנתיב הימני משמש למוניות כאשר ביום חם ומגניב המהירות המותרת להם היא 10 קמש מטעמי מונית ריקה מנוסעים, עצירות פתאומיות (הכביש של אבא שלהם לא ? ) וחניות כפולות של אידיוטים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אוכפים אי שמירה על הימין, אבל שוטרים לא מודדים עם שעון עצר (סטופר) 40 שניות.

מי שאוכף ועוצר נהג על אי שמירה על הימין, ירשום מהיכן הוא ראה אותו עד לרגע שהחליט לעצור אותו, הוא יציין מספר ק"מ.

ל'

פורסם

נהגת שודים צודקת.

שני חברים שלי קיבלו דו"ח על נסיעה בשמאלי שלא לצורך עקיפה, אבל לא סופרים 40 שניות.

צויין אצלם בדו"ח מרחק בק"מ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...