Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 207 GT


BREITLING
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי עם חבר פיגו 207 GT שנת 2008 אפורה יפיפייה עם 22000 ק"מ וחבר שלי מעוניין לקנות.

 

רציתי את חוות דעתכם על הרכב הנ"ל הוא 1600 עם טורבו 150 HP .

 

איך הוא מבחינת אמינות ,טיפולים ,דלק, ועוד.

 

תודה מראש

פורסם

על הנייר הכל האחלה. אבל, מנסיעה קצרה ב- GTi (ההבדל היחיד ביניהם הוא לדעתי שהמנוע מוציא 175 כ"ס ולא 150, אולי גם כיול מתלים שונה) התרשמתי שזו מכונית בלי הרבה נשמה. קשה להסביר בלי שנוהגים, אבל היא מרגישה מלאכותית. ההגה לא ברור, המנוע טוב מאד אבל לא כיף להסתובב איתו בסל"ד גבוה, תנוחת הישיבה מסורבלת קצת והאבזור לא משהו.

 

אם אתה מחפש מכונית ספורטיבית יש לך אופציות יותר טובות, ואם אתה מחפש מכונית חזקה להתניידות יומיומית אז בטוח יש לך אופציות יותר טובות.

 

אגב - בקשר לצריכת דלק - אמורה להיות מעולה (יחסית), גם בשימוש כבד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
×
×
  • תוכן חדש...