Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו בינתיים אני נוהג על יונדאי אקסנט 03 אוט' 4 דלתות של אמא ונמאס לי כבר להיות תלוי בה ולנהוג רק כשהיא נמצאת בבית .

עכשיו ההוצאות שלי לרכב הן אפסיות - רק מידי פעם אני שם דלק כשאני נוסע הרבה , וזהו ! ( לא עשיתי ביטוח עלי ואני יודע שלא טוב אבל נעזוב את זה )

בקיצור אני עובד ( בן 17 ) ומרוויח 1500 שקל בחודש + - ( ברוב המקרים קצת יותר ) - וכסף לחיות יש לי מהטיפים ככה שהמשכורת יכולה ללכת נטו לרכב

1-השאלה הראשונה שלי , האם בכלל שווה לקנות רכב בתקציב כזה ? או האם לחסוך עוד כמה חודשים ( לא ממש רוצה ) ולקנות רכב יותר חדיש - פונטו ספייס 01 ידנית ב15 אלף שקל לדוגמא

2-או שאני כן אוכל להסתדר עם המשכורת ולקנות פיאט אונו שמהידע שיש לי למדתי שזה רכב שתפור עלי וההוצאות על רכב כזה קטנות ביחס לרכבים אחרים .

אני מחפש דבר ראשון זול לאחזקה , בתנאי שאני אמצא אחת שמורה כמובן

אני מחפש שיהיה לה מזגן , אחרת אני לא קונה

הגה כוח רצוי אך אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר

ידנית כמובן ושלא תיהיה עגלה

בניסיון הקטן שלי , עזרתי לחבר לפני שלושה חודשים לרכוש סיאט איביזה 94 ומצאנו אחת ממש שמורה בדקנו אותה ועשינו נסיעת מבחן ומאז שהוא קנה אותה תקלה אחת לא הייתה והוא רק ביטח אותה ושם דלק וההוצאות עליה ממש קטנות .

בקיצור , הייתי שמח לקבל ממכם חוות דעת והצעות נוספות .

תודה ושבוע טוב .

פורסם

ממליץ לחסוך עוד כמה חודשים. עדיף לרכוש רכב קצת יותר חדש משנות ה-2000 בסגנון של פיאט פונטו או סיאט איביזה. אני אישית הייתי חוסך עד 15 אלף ומוצא משהו הרבה יותר נחמד ושיחזיק מעמד כמה שנים טובות.

פורסם

תודה לך , גם מבחינת הנאה אני יותר אהנה מרכב חדש יותר , הבעיה היא שזה יקח זמן ואין לי סבלנות לחכות שלושה חודשים לפחות

שאלה יותר רלוונטית כרגע זה האם בתקציב של 1500 שקל בחודש אני אוכל לתחזק פיאט אונו / הצעות אחרות ?

הבנתי שגם פיג'ו 306 לא רעה , חזקה יותר ומהנה יותר , באה מאובזרת יותר ועיצוב יפה יותר - מבחינה כלכלית האם יהיה הבדל כזה גדול בינה לבין אונו ? בתנאי שמדובר בדגמים שמורים ככל האפשר

פורסם

1500 לחודש צריך להספיק אבל אתה צריך להבין שמה שלא תוציא על לחסוך לרכב קצת יותר חדש יעלה לך בתיקונים.

פיאט אונו מומלץ לקנות רק את הדגם של 1400 סמ"ק. כמו כן מומלצת הסוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד וסובארו ג'אסטי ידנית בלבד.

• תוכן חדש...