Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את הסיפור מחבר והייתי המום.

ברכב של החבר הרפידות לא נכנסו (בגלל מדרגה קטנה בצד הפנימי של הדיסק) אז המכונאי חתך את הרפידה עם דיסק כדי שתיכנס.

נהוג לעשות כזה דבר או שאני סתם עצבני?

פורסם

צריך פרטים מדוייקים, האם הרפידות מתאימות לרכב? האם הדיסק פגום?

אם הוא רק עשה פאזות לרפידות עם דיסק אין עם זה כ"כ בעיה, למרות שזה לא כ"כ מקצועי.

פורסם

לדעתי אם הוא עשה את זה הוא פשוט ניסה לשים לו רפידה לא מקורית כי אם היא מקורית היא הייתה אמורה להתאים למדרגה של דיסק הבלם.

אם הרפידה כן מקורית ותואמת לרכב הנ"ל אולי פשוט יש לו איזה מכה בדיסק של הבלם - שזה משהו שצריך לתקן ...

פורסם
שמעתי את הסיפור מחבר והייתי המום.

ברכב של החבר הרפידות לא נכנסו (בגלל מדרגה קטנה בצד הפנימי של הדיסק) אז המכונאי חתך את הרפידה עם דיסק כדי שתיכנס.

נהוג לעשות כזה דבר או שאני סתם עצבני?

לא נהוג ולא מקובל. יש להתקין רפידות מתאימות או מקוריות בלבד.

פורסם

אז לומר לו שיחליף רפידות שוב?

לידע כללי שלי, מה יכולה להיות הסכנה בזה? יכול להיות מצב שעוד כמה אלפי ק"מ כשהעובי ירד אז הרפידה תיגע במדרגה ולא בדיסק?

פורסם

קודם כל תגיד לחבר שיחזור למוסכניק וישאל אותו מה בדיוק הוא עשה עם הדיסק לרפידות.

אם הוא יענה לו שהוא עשה להן פאזות, אז זה בסדר(לא הכי מקצועי אבל יד יציבה וכניראה מיומנת, עוד בסדר)

אם הוא יגיד שהרפידה לא התאימה לרכב והוא התאים אותה, שידרוש להחליף לרפידות מתאימות.

פורסם

שלום.

משהוא פה דפוק לגמרי.

שים לב גם אם יש מדרגה של 1 מטר על הצלחת זה לא אמור להפריע להכניס דיסקית בלם חדשה!!!

ולמה? הגובה של המדרגה הוא הוא עובי הצלחת המקורית ללא השחיקה. מה שגורם למדרגה זה שחיקה של צלחת הבילום.

נעזוב לרגע את העובדה שהמכונאי חמור אם תעודות כי במצב כזה הוא חייב להחליף צלחת!!!

מה שקרה לדעתי המכונאי הכניס דסקיות בלם לא מתאימות עבות מידי "והתאים אותם" אני היתי דורש את הכסף חזרה ועושה באלגן ומיד הולך למוסך אחר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
צריך פרטים מדוייקים, האם הרפידות מתאימות לרכב? האם הדיסק פגום?

אם הוא רק עשה פאזות לרפידות עם דיסק אין עם זה כ"כ בעיה, למרות שזה לא כ"כ מקצועי.

פרטים מדויקים של המוסך ולא להיתקרב לשם .

במהלך הנסיעה כאשר לוחצים על הבלם יש חיכוך גדול בין הדסיק לצלחת או לתוף תלוי בסוג הבלם .

אבל בשניהם נוצרת מדרגה במקום שבו נגמרת הדיסקה ,

כאשר יש מדרגה ומרכבים דיסקה חדשה זה מצב לא טוב ולכן נהוג (במוסך סביר ) להשחיז רק את המדרגה ,

בבלם תוף זה ממש חשוב כיוון שזה עוזר לפרוק בפעם הבאה .

ככל הניראה המדרגה אצלך די גדולה והמכונאי ניסה לפצות על זה וזה ממש לא תקין .

• תוכן חדש...