Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אזעקה מדגם GALAXY 3000 של SKYTEK, לא יודע אם מוכר.

בכל מקרה כשאני לוחץ על הלחץ של הסגירה, האזעקה נשארת בואותו מצב (מנוטרל) והנעילה המרכזית נועלת הכל וכשאני לוחץ עך הפתיחה האזעקה נדרכת והנעילה מרכזית נפתחת. בקיצור נוצר מצב הפוך בן שתי המצבים.

ניסיתי ל"עבוד" על המערכת עם סגירת של הדלתות עם המפתח שהמערכת דרוכה, אבל אז אני צריך ללחוץ פעמיים כדי לפתוח את הדלתות ואז שוב האזעקה נדרכת.

×
×
  • תוכן חדש...