Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש מערכת למגאן II.

המערכת שאני בניתי(ואני לא ממש מבין בתחום אבל מאוד אוהב מוזיקה):

שני רמקולים אחוריים TSA6992S Pioneer

סאב וופר ‏12 ‏אינטש TSW307D2 Pioneer או Cerwin Vega HED12

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

רדיו דיסק סוני MEXBT2500 (כי יש לו בלוטוס)

ומגבר אין לי מושג

תגידו לי אם זה מערכת טובה, אם כדאי לקנות או לשנות משהו, התקציב הוא 2500-3000.

אני חייב ברדיו דיסק בלוטוס כי אני רוצה לשמוע מוזיקה דרך AD2P שבאייפון, פשוט נמאס לי להסתבך כל הזמן עם כבלים.

אני צריך מערכת איכותית שלא ייכאב הראש מצלילים לא נקיים.

תודה מראש על העזרה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

התקציב שיש לך כולל התקנה וחיווט, או לא?

אני הייתי מוריד את האחוריים, לגבי סאב הייתי שוקל בין קיקר C12 לבין הסרווין ווגה, ומגבר JBL 1004/אינפיניטי / קיקר/ מה שיש במצאי שמתאים לתקציב.

אם נשאר כסף הייתי משדרג קומפ' (לדוגמה דוטק או ארנג'י של הרץ) או מבצע בידוד אקוסטי בדלתות.

תהנה.

מתחדשת*

פורסם
התקציב שיש לך כולל התקנה וחיווט, או לא? (למה כמה הבדל עם או בלי?)

אני הייתי מוריד את האחוריים(למה?), לגבי סאב הייתי שוקל בין קיקר C12 לבין הסרווין ווגה(הסאבים של פיונר לא טובים?), ומגבר JBL 1004/אינפיניטי / קיקר/ מה שיש במצאי שמתאים לתקציב.

אם נשאר כסף הייתי משדרג קומפ' (לדוגמה דוטק או ארנג'י של הרץ) או מבצע בידוד אקוסטי בדלתות(צריך לעשות או בנייה או גזירת פלסטיק כי יש מקום רק ל5.25 כמה זה עולה?,וכמה יעלה בידוד?).

תהנה.

ומה לגבי הנגן?

תודה מראש על זמנך.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

להתקין 800 שקל? חשבתי שאפשר להתקין לבד.

ולגבי ליד 2 תלוי מה.

פורסם

למה ? כי כשיש לך סאב אתה לא זקוק לאחוריים ( ובטח שלא של פיוניר ).

הסאבים של פיוניר ממש מורחים ולא מומלצים, וכפי שהמליצו כאן- לך על קיקר C12 או הסרווין ווגה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אפשר ורצוי להתקין לבד, אך ורק אם יש לך את הידע והכלים לכך. אחרת אתה פותח פתח להרבה תקלות וחוסר נעימויות.

בידוד אקוסטי לא קשור לגודל הרמקול המותקן בדלת.

ניתן להגדיל את המקום הקיים עבור רמקול גדול יותר מהקיים.

בידוד אקוסטי הוא בעצם הדבקת יריעות יעודיות על חלקי פח ופלסטיק כדי למנוע מהם לרטוט בזמן עבודת הרמקולים, וכדי לספק לרמקול נפח עבודה טוב יותר בתוך הדלת.

לגבי הנגן אין לי דעה, לי יש קלריון כבר מעל ל 4 שנים ואין לי תלונות. לא מכיר את סוני לעומק.

מתחדשת*

פורסם

כמה עולה בנייה?

הבעיה שאני לא יודע איך לכוון את הקרוסאוברים, אני בכל זאת יכול להתקין לבד?

איך שהבנתי אני כבר לא צריך שני רמקולים אחוריים.

אז מה אני יעשה עם ה-2 שיש לי כבר מאחורה?

אני לא יכול להוריד אותם כי יהיו לי שם 2 חורים

וזה האצ'בק.

כמה עולה בידוד?

זה ייגרום לחלקים בדלתות לא לרעוד ולעשות רעש?

איך אפשר לתאם תיבה לווגה ולקיקר?

מה יותר כדאי? CVR12 או C12?

ומה לגבי נגנים מומלצים עם בלוטוס בתחום עד 700 שקל?

אז Dotech Ovation Morel נכנס לרשימה.

תודה חבר'ה על העזרה.

פורסם

בניה יכולה לעלות כמה מאות, ויכולה לעלות כמה עשרות אלפים.

הכל שאלה של מה, מי ואיך.

אין יותר מדי מה לכוון בקרוסים, פשוט לחבר ולנסוע. מקסימום משנים את החיבור של הטויטר.

אם כבר יש רמקולים תשאיר אותם. או שתחבר אותם לרדיו או שתנתק אותם, איך שבא לך.

יש יריעות מסוגים שונים, של חברות שונות ובכמויות שונות. הכל שאלה של מה צריך לבודד ומה הגודל שלו.

בגדול כן.

תיבה בונים ע"פ המלצות יצרן לנפח וסוג (פתוחה או אטומה).

שני סאבים שונים, אני מאוד אהבתי את C12, נתן תמורה טובה למחירו ולצרכים שלי (רמז: לא חובב באס גדול).

תעבור על זאפ ועל פורום המכירה באתר שלנו, תקבץ אפשרויות ותקבל המלצות בהתאם.

בכיף.

מתחדשת*

פורסם

שמעתי שנגן צריך לבחור גם לפי מספר חיבורים שיש לו. כמה יציאות אני צריך?

אם לבודד רק 2 דלתות קדמיות כמה יעלה בערך?

אני אוהב באסים שמרגישים בבטן ולא בראש, איזה סאב מומלץ לפי זה?

את 2 הרמקולים מאחורה אני יוכל לחבר אותם גם למגבר?

תודה.

פורסם

מאוד עוזר תיהיה אקוסטיקה וצלילים שמשמיעים הרמקולים היו בטוח האוטו ולא יברחו החוצה .כך דוגמה בחדר ממד שומעים יותר טוב מחדר רגיל.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

זה ממש שטויות מבחינת משקל,אפילו זניח,לא משהו שאתה אמור להרגיש בו,כשתסגור את הדלת תרגיש בשינוי קל אבל בכל זאת משהו לא ביג דיל.מבחינת סאונד זה כבר סיפור אחר.

• תוכן חדש...