Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה, עכשיו מישהו יכול להביע דעת על המגבר הנ"ל Mac Audio Z4200?

האם יש משהו יותר טוב במחיר שלו 880?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ושכחתי לשאול, יש כבלים מומלצים או שזה לא משנה?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

מגבר ממליץ לך לחפש מיד שניה JBL1004 יכנס לך בתקציב.

בהצלחה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

איך אני ידע שהמגבר מיד שנייה במצב טוב?

ולמה כולם אומרים שלא כדאי לקנות רמקולים אחוריים וסאב?

פורסם

אתה יכול להסביר למה לא?

למה לא נגיד אחוריים בלי סאב?

פורסם

אחוריים לא יתנו באסים טובים מספיק כמו סאב שבנוי לנגן בתדרים נמוכים,האיכות תיהיה אחרת לגמריי עם או ללא סאב,עדיף תמיד קודם כל סאב וקומפוננט,אם חסר לך קצת עוצמה והקפיות ויש תקציב קח 6X9 בנוסף.

פורסם

אני בעל מגאן -2.

אתה לא יכול סתם להרכיב 6 וחצי בדלתות.חייב בניה אלא אם תאלתר משהו והיופי לא חשוב.ואם אתה חותך את הפלסטיק היזהר שלא לחתוך את הכיסוי העליון הפנימי שמונע מהמים לזלוג על הרמקולים.

איטום הייתי משאיר לסוף בגלל התקציב הנמוך שלך.

ובכלל אם אין לך רקע טכני עדיף להוציא כסף על התקנה טובה וראויה.

רנו ממש לא רכב שמומלץ למשחקי פירוק והרכבה למתחיל.( מבלי לפגוע בך חלילה!)

מהיכן אתה שנוכל לעזור לך או שפשוט תגיע למפגש הקרוב ביום שבת ונייעץ לך שם.

בהצלחה

פורסם

אני מבאר שבע, חשבתי שאולי אפשר לגזור את הפלסטיק אבל גם נזכרתי שיש את ההתקן של החלון ושאין שם כזה מרחק גדול, אז כניראה רק בנייה.

אתה עשית בנייה?

פורסם

אם אני יוסיף רמקולים מאחורה זה אומר שאני אצטרך עוד מגבר או ש1004 ירים רמקולים,קומפוננט וסאב?

פורסם

לא כדאי להשקיע כסף נוסף במגבר בשביל 6X9,רוב הדגמים של 6X9 נצילים יחסית וישבו סבבה עם הגברת הרדיו דיסק,לא מומלץ בכלל לחבר ל GTO1004 גם רמקולים גם סאב וגם קומפוננט למרות שזה אפשרי.

הוא מגבר בעל ארבעה ערוצים ונועד לעבודה ספציפית וחבל שתהרוס מגבר כזה.

לדעתי אם אתה רוצה אחוריים תחבר אותם לרדיו דיסק,מגבר נוסף סתם ישרוף את הכיס!

פורסם

אני רק בודק אפשרויות.

מישהו ניסה לחבר אייפון דרך הבלוטוס?

האיכות שמיעה טובה?

• תוכן חדש...