Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הלך לי המגבר (יד2) ששמתי, הלכתי לחבר של אבא שלי זה שהתקין לי (ולאבא שלי בהאמר) את המערכת והוא אמר עזוב אותך מוצרי יד שניה ושם לי מגבר חדש דנדש-

jmyzczrt5aj1.jpg

מגבר MTX RT604.

אני אישית מרוצה אחושרמוטה ואחרי כיוונים של 10-20 דק' ששיגעתי אותו הגענו לתוצאה המקסימלית:)

פשוט תותח.

מה אתם אומרים?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

נהוג להייעץ לפני הרכישה - ולא אחריה, אבל לא משנה.

תתחדש ותהנה! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בא להתייעץ, באתי סתם לראות מה אתם אומרים,

בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהמגבר - עושה את העבודה יפה מאוד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהמגבר - עושה את העבודה יפה מאוד.

הכי חשוב 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

60 RMS ב- 4 אוהם ו- 90 RMS ב- 2 אוהם, כפול 4 ערוצים כמובן.

תתחדש ותהנה !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עניתי על שאלתו,שלא תבין חס וחלילה שזה זלזול כי גם לי יש את החוטים האלה ברכב ואני לא מתבייש בהם,למרות שאני משתדרג אז הם יוחלפו בקרוב,לדעתי למגבר הזה לא צריך יותר מזה,עניין איכות ה RCA דובר פה רבות לאחרונה ואין צורך להרחיב,כל סט של RCA תקין שתשים ישמע אותו דבר פרט לאיכות הכבל עצמו,לדעתי אין צורך בהשקעה אבל כל אחד רואה זאת בעין אחרת,הרוב ישימו כבל איכותי לפי איכות הרכיבים שיש לו מה שיגרום ל"הרגשה טובה"(לא מבין מה מרגיש טוב בלבזבז הרבה כסף סתם).

פורסם

אם אין לך בעיה של רעשי אלטרנטור ברכב או כל רעשים אחרים - זה ממש לא משנה איזה חוטי RCA יש לך.

גם אם הם בשקל תשעים הם עושים את אותה העבודה של חוט שעולה שלוש מאות שקלים ויותר.

לגבי MTX - זו חברה שפעם יצרה מוצרים באמת ברמה מאוד גבוהה, היום נשאר ממנה רק המותג וכל שאר המוצרים שלה הם עממיים ולא יותר.

בכל מקרה - אם אתה מרוצה - אז הכל בסדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שי אולי אין הבדל בשמיעה {יש כאלו שיגידו שיש ויש כאלו שיגידו שאין וודו} אבל לגבי האיכות שלו מבחינת סיכוך ועמידות אפילו הקונקטור שלו הם על הפנים אבל כל אחד והתקציב שלו

נ.ב תתחדש ותהנה :smile:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...