Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה את הסרט הזה ב"יס" בסופ"ש. סרט נחמד. סנדרה בולוק מופיעה בו בדיוק דקה וחצי :wink:.

בכל מקרה הוא לא מדהים אבל שווה צפיה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם המטרה היא צפיה בלבד (ולא אכסון) - כתוב בגוגל "צפיה ישירה בסרטים" ותגיע לאתרים שמאפשרים צפיה ב LIVE באלפי סרטים עם תרגום עברי.

האיכות מפתיעה והיתרון שלא צריך להוריד כלום. פשוט לצפות.

פורסם

אני יכול לתת קישורים של הסרט להורדה, אך לא מצאתי כתוביות בעברית עבורו.

פנה אלי אם אתה מעוניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה עוזר זה שהוא שודר ביס? לא נראה לי שהופצו עבורו כתוביות באינטרנט, כנראה בגלל שהוא ישן יחסית וכנראה לא עניין מספיק כדי לגרום למישהו לתרגם אותו (למרות שלפי רשימת השחקנים הוא אמור להיות מצויין).

אני אמשיך לחפש ואם אמצא קצה חוט אעדכן אותך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סיפור קשה.

נסה את האופציה הזו מ-WNET. גרסת DVD ויקח לך המון זמן עד שתוכל לצפות, אם בכלל זה יסתיים.

יתכן שעליך לחפש את גרסת הדיבידי עם תרגום אי שם ברשת, דרך קישורים ואופציות לא שגרתיות.

או פשוט להשקיע משהו ולקנות אותו במקום לשרוף שעות רבות של חיפושים והורדות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...