Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מחפש לקנות מגבר 2 ערוצים חזק וראוי ביותר לטובת הגברה של מורל סופרימו.

מקריאה פה ובפורומים בחול ראיתי המון המלצות למגברים כמו סינפוני , טרו , מקינטוש גנסיס וכו.

רציתי לשמוע ממכם מה ולמה שווה לנסות לשמוע ומה נכנס בטווח מחירים של 2-3.5K לערך. יד 2 אופציה , מעדיף לקנות מיבואן עם אחריות ברמת העיקרון.

תודה מראש.

פורסם

משומש :

DLS A3

גנסיס דואל מונו אקסטרים

זיטק P2

STEG 2.02

סאונד סטרים TRA800.2

phoenix gold TI 600.2

4 ערוצים משומש שגם מתאים :

גנסיס סידרה 3

זאפקו רפרנס

פאאס אבולושן אופוס

חדש:

jl audio 300\2

סלסטרה FA2150X -דבר עם היבואן DANNYG חבר\ספונסר פורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283097

באטלר TDB 2150 -מגבר היי אנד במחיר מעולה

http://www.butleraudio.com/tdb2150.php

מה שמסומן באדום מוצע כרגע למכירה בפורום "אודיו מכירה" כאן באתר.

פורסם

מספר שאלות נוספות ...

הומלצו לי 2 דברים - האם יש טעם ללכת על מגברים שהם קלאס A ? יש לזה יתרון ? מה לגבי מגברי זרם גבוה ? כמה זה משמעותי בשבילי ?

מה אתם אומרים על הסטג ביחס לגנסיס 4 ערוצים בגישור ?

יש למישהו במקרה סופרימו עם הגברה של סינפוני או סטג ?

בכל מקרה אם למישהו יש מה להציע אני אשמח ... תודה.

פורסם

אל תיגע ב STEG. היה לי והתאכזבתי קשות (הגביר DYNAUDIO שהם די דומים למורלים שלך.) מגבר חזק מאוד אבל בהיר מדי כך שהוא סירס את הוופרים לגמרי.

אם הרעיון הוא להגביר פאסיבית, הייתי גם מתרחק ממגברי ארבעה ערוצים בגישור. פשוט מיותר כשיש תקציב למגברי 2 ערוצים חזקים, יש כמה מגברי 2 יציאות בריאים וטובים בפורום כמו ה DEUCE וה XETEC P2 כך שאין טעם לחפש הרפתקאות.

ה TI600.2 שלי כבר נמכר. אבל ה ARC..

...CASKA for life

פורסם

אם אתה מעוניין במגבר חדש שווה לבדוק את הדואל מונו של טרו מסידרת הסטיל S25 , הוא גם נכנס בתקציב שלך, מוצהר 125X2 מן הסתם אנטרייטד..

אם תמתח עוד קצת את התקציב יש לך את הסלסטרה RA220x , דואל מונו מוצהר 200X2 ב11.5V בפועל נותן יותר. 

אם מדובר ביד שנייה בתקציב שלך הייתי חוטף את הג'נסיס DMX.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
הומלצו לי 2 דברים - האם יש טעם ללכת על מגברים שהם קלאס A ? יש לזה יתרון ? מה לגבי מגברי זרם גבוה ? כמה זה משמעותי בשבילי ?
yoavsiman,

אין מגברים Pure Class A נכון להיום בשוק מהסיבה הפשוטה שמערכת החשמל של הרכב פשוט לא תוכל להתמודד עם זה (שלא נדבר בכלל על חום\טמפ') אמרתי זאת בעבר ואומר זאת שוב, זה שכתוב על המגבר "Class A" לא עושה אותו כזה, הדרך הכי פשוטה לבדוק את זה היא להסתכל ב-Manual של המגבר ולראות האם נתוני צריכת הזרם של המגבר ב-idle זהים לנתוני צריכה במקסימום.

דני.

פורסם

מגבר זרם גבוה בהחלט יהיה יעיל על אלמנטים גדולים שדורשים משיכת זרם מיידית וגדולה או על אלמנטים שמנגנים תחום תדר רחב מאוד.

אבל הזרם הזה צריך להגיע מאיפשהו וגם לזה יש צורך בהתחשבות בתשתיות ועלויות נוספות.

ומצד שני, אפשר לקנות היום מגברים חזקים שלא חסר להם הספק בכלל בשביל להרים כמעט כל אלמנט שתשים עליהם, מגברים שהם מעולים ובמחיר סביר לכל הדיעות ואז הצורך למגבר זרם גבוה מתבטל.

מגברי קלאס A יש כאלה שיגידו לך שזה יעשה הבדל ויש כאלה שיגידו לך שמגבר קלאס A/B טוב לא יפול ממנו אם בכלל תוכל להרגיש בהבדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...