Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את הבעיות האלה :x המערכת היא חדשה.

אם אני מנמיך את הווליום ל-0 והמערכת םועלת אז שומעים "היססססססס" וגם ככל שאני מעלה טורים אז שומעים כמו שהוא תיאר: מין מנוע חשמלי כזה או כמו סילון. ולמה חשוב לחבר את המגבר על פלטת עץ ולא ישירות למושב? תודה.

לפותח השרשור איפה התקנת את המערכת בפעם הראשונה?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל מגבר מחובר לפלטה, זה לא חובה.

זה יכול לעזור מכמה סיבות, אחת הסיבות זה לגרום למערכת להראות קצת יותר טוב מאשר סתם מגבר שמותקן על המושב.

הסיבה השניה,למנוע ממנו חיכוך עם הריפוד, שוב.. לעזור לו לא להתחמם יתר על המידה....

פורסם

מה שרשמת כלל לא נכון מגבר מחברים לפלטת עץ מכיוון שכאשר יש מגע בין גוף המגבר לרכב (מתכת למתכת)

או ע''י הברגים

יכולים להיווצר רעשים מהרמקולים ועובדה שאצלי זאת הייתה הבעיה!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ליאור אל תרשום שטויות...בתור חשמלאי רכב אני אומר לך שמינוס גוף ברכב זה הסיוט הכי גרוע של חשמלאי רכב ומתקיני מערכות וכאשר המגבר מחובר למשענת ישירות בלי קשר ללבד(השטיח) הברגים מעבירים מינוס מגוף הרכב לגוף המגבר וזה מה שגורם לרעשים אני מוכן להתערב, ניתקלתי בזה לא פעם ולא פעמיים...הברג את הברגים לשניה החוצה, הרם את המגבר באוויר כשהמערכת עובדת לבדיקה והפלא ופלא נעלמו הרעשים.

פורסם

האם מדובר על פלטה מיוחדת שיש רק אצל מתקיני מערכות ?

היכן ניתן לרכוש אותה במידה ולא רק שם ?

כיצד לחבר ? האם מדובר על הברגת הפלטה למשענת והברגת המגבר לפלטה (עם ברגים שונים הכוונה) ..?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

שאלה מאיפה המינוס יוצא מהמגבר למה אצלי במצבר אני רואה רק את הכבל של ה RCA על הפלוס (גם לי יש פיוניר אני שומע "היסססס"

פורסם

נעשה קצת סדר בבלאגן אצלך :)

כבלי RCA הם כבלים שעוברים מהמערכת עצמה, הד יוניט, למגבר והם מעבירים את הצליל מהמערכת למגבר.

קודם תבדוק בדיוק מה מחובר אחר כך תראה אם אתה צריך בשינויים

• תוכן חדש...