Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום, קרא את הכללים*** טוב אז קודם כל זה לא ה RCA זה קבל אדום שמחובר מהמצבר למערכת (לא יודע איך זה נקראה) ודבר שני איך אני יכול להעלים את הרעש "היסס"? יש מישהו שמוכן לעשות לי את זה בסכום סביר ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם אמרת שיש לך שריקה כשאתה נותן גז לא? עכשיו אתה אומר רק היססס? (דייי כבר להתלהב מפיוניר אנשים) תפסיקו להיות

פאן בוייז של פיוניר ולקנות מתכון לרעשים...נתק את המגבר לרגע ותבדוק אם עזר במשהו. יכול להיות שהגיין שלך במגבר

פתוח עד הסוף?

פורסם

תסתכל כמה פתוחים הגיינים, אם הם יותר מחצי במיוחד לקומפוננט שלך נסה להוריד. עדיף שתגביר יותר מהHU ולפתוח פחות את הגיין.

נסה את זה ותראה אם הבעיה נעלמת.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

למה אתה אומר "במיוחד לקומפוננט שלך" ? הקומפוננט שלי של רוקפורד מסידרת פאנץ לא נחשבים לטובים?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

בדקתי ב2 המגברים, והורדתי בשניהם את הGAIN מתחת לחצי(לא היו הרבה מעל) ועדיין יש רעשים...

יום ראשון אני אתן את הרדיו לתיקון ונקווה לטוב...

ניסיתי לראות אם אני יכול להעביר את הRCA מהצד השני של הרכב, אבל זה ניראה לי מסובך מידי לבד לאחד חסר ניסיון בתחום כמוני...

ניסתי לבדוק ולראות את המינוס, ממה שראיתי מחוברים טוב, כבל יחסית עבה, לא ארוך מידי, מחוסר לגוף הרכב...

אין לי רעיונות מעבר לזה שהפיוניר שלי נדפק...

אם מישהו יוכל בבקשה להראות לי או להדריך אותי איך ומאיפה וכיצד להתקין פלטה מעץ לגב המשענת...

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

מצטער לא ניסחתי נכון הכוונה הייתה במיוחד לקומפוננט, כי משם שומעים את ה"היססס". אם זה לא פתר את ה בעיה צריך לבדוק טוב מאיפה היא.

לגבי פלטה אתה צריך חתיכת עץ טיפה יותר גדולה מהמגבר, לרפד אותה בבד, לקדוח חורים ל כבלים (לא חובה לדעתי יותר אסטטי), לתפוס אותה באמצעות ברגים לגב המשענת או לכל דבר אחר העיקר שיהיה יציב ולתפוס את המגבר לפלטה באמצעות ברגים .

הנה מה שאני עשיתי אולי זה יעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292240&page=2&highlight=%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94+%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94+%D7%A9%D7%9C%D7%99

• תוכן חדש...