Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן יודע על מנורות שאפשר לשים שיתנו במקום האור הצהוב אור לבן ולא את הלבן כחול שנישרף אחרי חודש וונתן אור מגעיל אלה אור לבן יפה וחוקי?

מאיפה אפשר להשיג? (יש באוטו דיפו אבל אני לא יודע איזה סוג כי המוכרים שם מזיינים בשכל)

עדיף חנויות במרכז מי שיכול שיתן שם מדויק וחברה והכל..תודה

פורסם

בצע חיפוש בפורום בערכים :

XENON, קסנון

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מישהו כאן יודע על מנורות שאפשר לשים שיתנו במקום האור הצהוב אור לבן ולא את הלבן כחול שנישרף אחרי חודש וונתן אור מגעיל אלה אור לבן יפה וחוקי?

מאיפה אפשר להשיג? (יש באוטו דיפו אבל אני לא יודע איזה סוג כי המוכרים שם מזיינים בשכל)

למה שאתה מתכוון קוראים פנסי קסנון רק שתדע להסביר למוכר יותר טוב מה אתה רוצה...

Honda hornet 600

פורסם

אין סיכוי שהוא מתכוון לפנסי קסנון. קסנון זה לא רק נורה, זה קיט שלם, ובמקרה הכי טוב ביבוא מחו"ל הוא יעלה סביב 400 דולר, ועד 10K במקרים אחרים. זה דברים שאוטודיפו לא מחזיקים.

הוא מתכוון לפנס שנראה לבן, אני לא מכיר פנס שנראה לבן וגם נותן אור חזק, לרוב אלו שניראים לבנים לא נותנים כמעט אור, חלקם גם לא עוברים טסט.

גיא, חולה קסנון :D

פורסם

לא אני לא מדבר על קסנון.עוד לא זכיתי בלוטו.... :lol:

אני מדבר על נורות לבנות..... כמו שיש את הלבן כחול הזה שנישרף מהר אני מחפש נורות לבנות..דווקא יוצא לי לראות כאלה על רכביפ פשוטים.....

מי שיכול לעזור.שיתכבד...

פורסם

אין סיכוי שהוא מתכוון לפנסי קסנון. קסנון זה לא רק נורה, זה קיט שלם, ובמקרה הכי טוב ביבוא מחו"ל הוא יעלה סביב 400 דולר, ועד 10K במקרים אחרים. זה דברים שאוטודיפו לא מחזיקים.

הוא מתכוון לפנס שנראה לבן, אני לא מכיר פנס שנראה לבן וגם נותן אור חזק, לרוב אלו שניראים לבנים לא נותנים כמעט אור, חלקם גם לא עוברים טסט.

גיא, חולה קסנון :D

- גם אני :twisted:

אתה מדבר על הנורות של פיליפס?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מן הסתם אני לא יודע למה אתה מכיר של פיליפס?

אני שאלתי אם מישהו יודע לתת לי משהו טוב?

יש לך כאלה של פיליפס?

פורסם
מן הסתם אני לא יודע למה אתה מכיר של פיליפס?

אני שאלתי אם מישהו יודע לתת לי משהו טוב?

יש לך כאלה של פיליפס?

אתה לא מצפה שאכתוב פעמיים?

תקרא מה כתבתי לך.

פורסם

אחי לא התכוונתי אלייך..שאלתי את מי ששאל האם אני מחפש מנורות של פיליפס

ואגב תודה רבה על הקישורים למרות שאי אפשר להבין מהשירשטרים האלה מה טוב מה לא ומאיפה אפשר לקנות..

טוב נחכה לראות עוד תגובות..

נ.ב הווי'זן םלוס הזה .איזה אור הוא נותן? כי אני מתאר לעצמי שהבלו וויז'ן נותן כחול אבל בטח נישרף מהר לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...