Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על סיטרואן C5. אנשים שסובלים מבעיות גב צריכים לקבל מרשם לרכב הזה.

אחרי נסיעה קצרה אתה תתאהב בכורסאות הנוחות ותעריך מאוד את נוחות הנסיעה מצויינת.

כ-"בונוס", מדובר ברכב שלא שמר על ערכו כראוי כשהיה חדש בזכות אדון לוי יצחק ולכן המחירים כמושמש אטרקטיביים ביותר ובתקציבך ניתן להשיג C5 ממודל 2005 ואפילו 2006. שים לב שבאמצע שנת הדגם 2005 הגיע דגם מתוח פנים שהציע עיצוב מחודש ועבר שידרוג כולל במערכת החשמל.

בהצלחה!

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על הC5. מדובר ברכב איכותי, מאובזר עם נוחות ללא תחרות. גם השמועות על אמינות לקויה מקורם כנראה יותר בסטיגמה מאשר במציאות. מעדות קצין הרכב בחברה בה אני עובד (ישנן עשרות מכוניות כאלו בחזקתה) מדובר במכונית אמינה מאוד.

בהצלחה ורפואה שלמה!

פורסם

אני ממליץ על רנו סניק.

המושבים נהדרים, הרכב גבוה, הכניסה והיציאה ממנו נוחות מאוד.

גם C5 מתאים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם יוצא לך לשבת מדי פעם במושב האחורי - וותר על הC5, אי אפשר לשבת שם.

לך על C5

גם מאחורה וגם מקדימה , חוץ מבטיחות רכב גם מרווח להפלייייייייייאאאאאא

זהו אחד הרכבים הנוחים בעולם

אוהב את ה -C5 ורק C5

מי שעולה עליה לא רוצה לרדת ממנה

נסיעה הכי רגוע והכי בטוחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

כאבי גב זה השם השני שלי,C5 ולא שום דבר אחר,גם לא 407.

יש ברשותי מזדה גדולה וההבדל בין הסיטרואן למזדה הוא כמו קומביין למזרון מים.

הבעיה היא למצוא אחת טובה ומטופלת כמו שאני עושה בימים אלו ושישרף הכסף מצידי, הנוחות שלי והגב שלי שווים יותר.

שיהיה...

פורסם

זווית קצת שונה:

לי היתה פריצת דיסק ומה שעזר לי היו דווקא מושבים תומכים ומתוכננים נכון, ולא "כורסאות". אני מציע שתנסה גם פאסאט או גולף/ג'טה, למרות שמבחינה "כורסתית" ומבחינת ספיגת המהמורות, אכן ה- C5 מוצלחת מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...