Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותנו כ 50K לקניית מכונית, אנחנו מחפשים כבר חודש רכב שיהיה כמו שיותר אמין ולא צפוף, כמו כן אנחנו רוצים רק אוטומט.

ההורים לא רוצים צרפתיה או בכלל אירופאית רק יפניות, חשבתי על 323 שנת 04 שראיתי בעיר שלי, יד01 ברישיון ועברה "רק" 129K, המכונית נראת שמורה והכול והוא רוצה עלייה מחירון, 45K.

מה אתם אומרים על הדגם הזה בשנים האלו ? וחשבתי גם לחפש טויוטה קורולה בתקציב הזה נכנס לי שנת 02 בערך איך המכונית השנה הזאת ?

ועוד שאלה על הגולף, אני יודע שהיא אירופית אבל אין כמו גרמניות, מה דעתכם על הדגם משנת 02,03 שנכנס לי בתקציב ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדובר באחד השנתונים האחרונים של ה323 בארץ כך שאין הרבה מה לומר על הרכב הספציפי שלכם שלא נאמר על 323 אחרות.

לדעתי, אם כבר מאזדה אז עדיף להוסיף כמה שקלים ולחפש מאזדה 3. אף פעם לא הבנתי מה הפך את ה323 ללהיט מכירות כל כך גדול בארץ.

יש אופציה נוספת בתקציב שלך - ניסאן אלמרה. כדאי לבדוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...