Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לעוף עם רכב? [sti]- כנראה שכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קרה לאוטו בסוף? הוא נעצר בתאונה או שזה רק נירא ככה?

כן..

הוא עף באוויר יותר ממה שתכנן ופספס חלקית את אזור הנחיתה שממילא היה חלק מטל ולחות ולכן החליט שמכיוון שתאונה בלתי נמנעת

לעשות דריפט מגניב שיצטלם טוב. (דבר שתרגל באימונים ולקח כאופציה שאכן קרתה.)

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

ה-STI הזאת קפצה 269 FEET שזה 83 מטר מטורף ודי מדהים, ראיתי את הסרטון הזה שקופצים בו 301 FEET שזה 92 מטר בערך:

http://www.youtube.com/watch?v=gK3fs1gZ3IU

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מעניין מה עבר לו בראש בדרך.

"אוקיי. אני עומד לעוף. כן, אני אעוף. כמו בת יענה. כן. כמו קיווי. לא, קטן מידיי. כמו קוריצה? לאאא, יש לי רק 2 בי3ים. כמו בת יענה, הכי טוב. כן-בת יענה. אחחח בת יענה, היא בטח עפה רחוק הרבה ומהר. רגע אחד, לא ראיתי בת יענה עפה אף פעם. בעצם שמעתי שהן לא עפות, באיזה ערוץ מוזר -נשיונל ג'יאוגרפיק, או פורנוגרפיק, או משהו כזה. אוי. שיט. שייט. שיייייייייייייייייייייייטטטטטטטטטטטטט!!!!

טוב, נגמר. יצאתי מזה. עפתי כמו בת יענה. בעצם כמו תרנגולת. היו פה הרבה בי3ים"...

מה עבר לו בראש 2:

"לא משלמים לי מספיק בשביל זה"

מה עבר לו בראש 3:

"im getting too f*cking old for this shit"

...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם סובארו עוברת מרחק כזה, כמה תעבור בוגאטי במהירות מקסימלית?

כם כמה נוסחאות בפיזיקה אני בטוח שאפשר לחשב גם את זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...