Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי - קרה לי - עליתי על מדרה / נעמדתי בצד לכמה דקות אם צריך ואח"כ עשיתי רוורס איטי ועקפתי.

אני כן מסכים שאכן חיפה היא אחת הדוגמאות שיש בה בעייתיות בארץ בגלל כמו שאתה אומר - המבנה והכול, ואני לא מיתמם - אני אומר לך מה אני הייתי עושה ומה ההמלצה החד משמעית שלי למקרים כאלו.

אין שום מקרה ששווה לקחת את הסיכון - אם זה עובר בערך את אמצע הגובה של הגלגל ואתה לא בג'יפ - אל תיסע משם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש מצבים של אין ברירה, יכול להעיד מנסיון לפני כמה שבועות.

ברמת גן, קרוב לאיצטדיון(צמוד למגדלי בסר), היה מצב שזרימת המים

התגברה כל הזמן, והמים עלו ועלו. צד ימין שבו המדרכות כבר היה מוצף

לחלוטין, כולל מכוניות תקועות שם, ןבצד שמאל יש אי תנועה עם גדר

שלא מאפשרת לעלות עם הרכב, וממילא, אם היית עולה, המים הציפו

גם את הקטע הזה. ואז יש מצב שאתה חייב לסוע כי אתה תשקע

בכל מצב...

אני הייתי עם ג'יפ, ואפילו אני חששתי לעבור(ובסוף נסעתי ועברתי בלי בעיה),

אבל מהרכבים האחרים שראיתי, כל מי שהיה גיבור וניסה לטוס דרך ה"מיני אגם",

פשוט נתקע, ככל הנראה ממים שהציפו לו את כל המערכות כולל המנוע,

ודרך אגב, רובם נתקעו אחרי 10-15 מטר.

מי שנסע לאט, אבל תוך שמירה על סל"ד גבוה, ומהירות קבועה, עבר את המכשול.

פורסם

שלוליות זה באמת מסוכן וצריך לאחוז את ההגה בשתי ידיים

קרה לי שעברתי בחיפה אחרי גשר פז לכיוון הדר אז לפני העלה הייתה שלולית וניכנסתי בה והשלולית השפריצה לכל עבר וההגה סטה קלות, הנסיעה הייתה איטית אבל השלולית האטה אותי עוד יותר אבל עברתי אותה בשלום.

עכשיו אני אזהר עוד יותר

פורסם

בלת ברירה יצא לי לעבור שלולית דיי עמוקה בכ40 קמ"ש, כמה מטרים אחרי כשהאטתי ל10 קמ"ש ההגה כוח החליט שהוא לא מתפקד ונורת מצבר נדלקה, הגברת המהירות פתרה את הבעיה ומאז היא לא הראתה את פרצופה המכוער.

בקיצור, שלוליות ומהירות לא זורם טוב ביחד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חדירת מים מהאגזוז? :shock: מישהו רוצה להסביר? פעם ראשונה בחיי הבוגרים שאני שומע דבר כזה.

חדירת מים דרך פתח יניקת אוויר (שלרוב נמצא מאחורי אחד מפנסי הערפל, שזאת הסיבה שמתקינים שנורקלים בג'יפים) אני יכול להבין, אבל אגזוז?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
חדירת מים מהאגזוז? :shock: מישהו רוצה להסביר? פעם ראשונה בחיי הבוגרים שאני שומע דבר כזה.

חדירת מים דרך פתח יניקת אוויר (שלרוב נמצא מאחורי אחד מפנסי הערפל, שזאת הסיבה שמתקינים שנורקלים בג'יפים) אני יכול להבין, אבל אגזוז?

צודק.

אין סיכוי שאם המנוע מונע - ייכנסו מיים דרך האגזוז. גזי הפליטה יעיפו/ידחפו מים מהאגזוז.

ולשאלה - אין שום בעייה לעבור שלולית כל עוד המים בגובה נמוך ממקום יניקת האוויר (יותר גבוה מפנסי הערפל).

לחצות בנסיעה איטית עם גז קבוע.

ביציאה , לפמפם קלות את הבלמים כדי ליבשם.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מה שלא ציינתם פה זה שאם השלולית מופיעה בפתע, ואין מספיק זמן להאט יש להרפות את הרגל מהדוושות בזמן מעבר השלולית,

בדני יש ללחוץ על הקלאצ' כדי למנוע החלקה במקרה של גז\בלימה בתוך השלולית.

פורסם

צודק.

אין סיכוי שאם המנוע מונע - ייכנסו מיים דרך האגזוז. גזי הפליטה יעיפו/ידחפו מים מהאגזוז.

ולשאלה - אין שום בעייה לעבור שלולית כל עוד המים בגובה נמוך ממקום יניקת האוויר (יותר גבוה מפנסי הערפל).

לחצות בנסיעה איטית עם גז קבוע.

ביציאה , לפמפם קלות את הבלמים כדי ליבשם.

נדיר אבל יכול לקרות .

בעיקר במצב שבו עוזבים גז במהירות , הלחץ באגזוז יורד במהירות ומים נכנסים אליו , במצבים מאוד מסויימים המים יגיעו לתוך המנוע .

נכון שזה לא קורא כל פעם שנכנסים לשלולית אבל בהחלט יכול לקרות לכן בשלולית נוסעים בגז קבוע לא מאוד נמוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...