Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור כבלים הפוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחברי הפורום !

אתמול בבוקר ניסיתי להניע את היפנומטית שלי ( מאזדה 3 ) וראיתי שהאוטו לא מניע . לקחתי כבלים מבחור עם פיאט דובלו שבטובו חיבר לי את הכבלים אבל הפוך . לאחר מספר שניות (2-3שניות) שמתי לב לטעות וישר ניתקתי אותם .

הנעתי בסוף עם הכבלים ומאותו רגע הכפתורים ליד הנהג שמרימים את חלונות החשמל לנוסע ולנוסעים מאחור הפסיקו לעבוד (לעומת זאת כל אחד יכול להוריד ולהרים את החלון שלו , כלומר החלונות עובדים ). בנוסף הדבר הכי מבאס זה שהפסיק לעבוד לי המגבר והרמקולים הקדמיים ...

השאלה היא אם הלך המגבר והמנגנון של החלונות או שמדובר רק בפיוז שנשרף ?

אנשים , מינוס למינוס , פלוס לפלוס תודה !

פורסם

ארז ביצעתי את האיפוס והעניין הסתדר , הכל פיקס !

כבר חשבתי ללכת לזגג רכב שבטח היה אומר לי שהמנגנון דפוק והיה רוצה כמה מאיות ....

לגבי המגבר , ידוע לך מה צריך לעשות כדי להחזיר אותו לחיים ?

פורסם

קודם לבדוק שהם נדלקים, אם לא לבדוק פיוזים, אם תקין תבדוק שיש מתח ברימוט אם אין לבדוק ברדיו דיסק ברימוט אם אין גם שם נשרף הרימוט ברדיו דיסק.

אודי A4

דימה.

פורסם

Ave סיכם בצורה טובה.

אתה חייב קודם לבדוק פיוזים שרופים (אל תתעצל, תוציא אחד אחד ותבדוק), ולבדוק שאכן קיים מתח היכן שצריך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...