Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2005 COMFORTLINE TDI 130 כ"ס ליסינג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לקבל חוות דעת לגבי קנייה של פאסאט 2005 130 כ"ס עם 300K ק"מ.

הרכב מליסינג נהג יחיד עם היסטוריית טיפולים מלאה בצ'מפיון.

גיר חדש הוחלף לפני 20K ק"מ (בעלות של 12K שקל).

הוא רוצה מחיר מחירון 53K שקל.

כמה שאלות:

1. מה צריכת הדלק (בעיקר מחוץ לעיר)?

2. האם 130 כ"ס "ישתה" יותר דלק מ 100 כ"ס?

3. האם ישנה בעייה כרונית עם הגירים בדגם של ה 130 כ"ס (מנוע יותר חזק עם אותו הגיר) ?

4. האם אני צריך לחשוש מרכב כזה , שנחשב "סוס עבודה" שעשה 300K ק"מ.אני יודע שמבחינת מנוע אין מה לדאוג , אבל מה לגבי השאר?

5. נאמר לי שאצל לוי יצחק , למנועי דיזל , צריך להוריד 25% מהקילומטראז' לפני חישוב מחירון , האם זה נכון?

6. מהיא הסחירות של דגם ה 130 כ"ס (לעומת ה 100)?

7. חוות דעת כללית לגבי הרכב?

תודה מראש.

עומר.

פורסם

במחיר מחירון, אפשר למצוא בדיוק את אותה הפאסאט, אבל כזו שלא עשתה 60K ק"מ בשנה...

עריכה:

צריכת דלק בינעירונית היא בסביבות ה-16-17 ק"מ לליטר. אם גיר אוטומטי הוא לא חובה עבורך, הגרסה הידנית תהיה אמינה יותר וחסכונית יותר.

פורסם

מחיר מחירון היתכוונתי לאחר חישוב קילומטראז' ובעלות של ליסינג.המחיר לפני החישוב הזה הוא 74 אלף.

16-17 ק"מ לליטר נשמע מעולה , יותר טוב מה 100 כ"ס .

מה לגבי הקילומטראז' האם אני צפוי לבלות הרבה עם המוסכניק שלי?

פורסם

רק דבר אחד תבדוק את הגיר ,מנסיון של חבר עם אחת גם 2005 הזמינו גיר מגרמניה אז במסגרת האחריות(טיפטרוניק).

פורסם

אם יש היסטוריית טיפולים מלאה ולא נחסך כלום, אתה לא צפוי לראות את המכונאי שלך יותר מדי. אני במקומך הייתי מוסיף מעט, יורד שנה, ולוקח אחת ידנית (או אפילו 100 כ"ס ידנית מבלי להוסיף כמעט כלום).

פורסם

אוקיי העסק מסתבך...

יש לי עוד אופצייה של פאסאט 2001 100 כ"ס יד ראשונה , 60 אלף קילומטר !!!

הרכב מטופל בחברה ויש תעוד מלא של קילומטראז'.

רוצים על הרכב 50 אלף שקל! כמעט 10 מעל המחירון , להזכירכם ה 2005 שלמעלה (130 כ"ס ליסינג עם 340K קילומטר ולא 300K כמו שרשמתי מקודם) תעלה לי 54 אלף שקל.

מה עדיף אם ביכלל.

אה ואין לי אופציה לידנית (אישתי גם נוהגת על הרכב).

תודה לכולם.

• תוכן חדש...