Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להחליף לפורק פנימי ,כרגע יש פורק FORGE חיצוני באוטו ,עד כאן הכל סבבה יש לציין שבתקופה שנסעתי עם פורק חיצוני חיישן מד כמות אוויר (MAF) היה מפורק כי לפי מה שהסבירו לי שפורק חיצוני והחיישן הזה לא עובדים ביחד באיביזה עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן להתקין פורק פנימי למשל FORGE 007 וחבריו ביחד עם חיישן MAF חדש ולנסוע בראש רגוע ?

חברים הצעות ועזרה ייתקבלו בברכה תודה לכולם מראש .:roll:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי למה עד עכשיו הMAF אצלייך היה מנותק כל התקופה שנסעת על 004.זה לא עושה בעיות,נותן קצת תערובת עשירה אבל אידיאלי יותר מאשר לנסוע בלי MAF.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לקחת וואקום לפניי הסלנואיד החשמלי ,אני יודע אצלי עשיתי ככה,וזה מה שאביחי עושה.

לא מדליק שום צ'ק אנג'ן,לא חותך גדישה למצב בטוח.פורק בריא וכמו שצריך ועדין שומר על צריכה די שפויה ועדיפה מMAF שלא מחובר.

אני מדבר על 004 ומצערת אלקטרונית ב20VT.

פורסם
הצעות ועזרה ייתקבלו בברכה תודה לכולם מראש .:roll:

תשים פורק פנימי, אפילו מקורי, חבר את ה MAF, ותפסיק לבלבל את השכל כמו עוד 20 אחרים שחשבו שהם חכמים, תבצע חיפוש בפורום ותראה כמה בעיות גורמים פורקים חיצוניים על 20VT עם מצערות אלקטרוניות.

עם כל הכבוד למומחים בארץ שמצליחים "לשכנע" את המחשב לעבוד עם פורק חיצוני (ואין לי מושג בשביל מה צריך פורק חיצוני, מה אתה בסרט מהיר ועצבני ? ), אני חושב שמאות מהנדסי VAG, שתכננו את המנועים האלו, הם קצת, רק קצת יותר מבינים ומנוסים מהמומחים שלנו כאן.

My 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מחזק את "שניר" ואת ליאור.

לא יעזור מה תעשה - עדיף פורק פנימי לרכב הזה, וכל פורק חיצוני זה קומבינה שתעשה בעיות ותוריד ביצועים בקונפיגורציה המקורית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין להחליף לפורק פנימי ,כרגע יש פורק FORGE חיצוני באוטו ,עד כאן הכל סבבה יש לציין שבתקופה שנסעתי עם פורק חיצוני חיישן מד כמות אוויר (MAF) היה מפורק כי לפי מה שהסבירו לי שפורק חיצוני והחיישן הזה לא עובדים ביחד באיביזה עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן להתקין פורק פנימי למשל FORGE 007 וחבריו ביחד עם חיישן MAF חדש ולנסוע בראש רגוע ?

חברים הצעות ועזרה ייתקבלו בברכה תודה לכולם מראש .:roll:

אין בעיה בשימוש בפורק חיצוני מלא גם ברכב עם מצערת אלקטרונית!

יש עשרות רכבים שנוסעים כך ללא בעיות

אביחי

פורסם
לקחת וואקום לפניי הסלנואיד החשמלי ,אני יודע אצלי עשיתי ככה,וזה מה שאביחי עושה.

לא מדליק שום צ'ק אנג'ן,לא חותך גדישה למצב בטוח.פורק בריא וכמו שצריך ועדין שומר על צריכה די שפויה ועדיפה מMAF שלא מחובר.

אני מדבר על 004 ומצערת אלקטרונית ב20VT.

אם האפליקציה הזאת עובדת טוב למה לסוע עם MAF מנותק ??? :?

פורסם

איפה ראית שאני רשמתי שאני נוסע עם MAF מנותק?

אני זה שבכלל שאל את הבחור למה הוא נוסע עם MAF מנותק .

למקרה שעדין פיספסת-אני נוסע עם 004+MAF מחובר כבר כימעט שנה וללא בעיות!

פורסם

זה רק ביגלל הדיליי בצנרת גדישה שנוצר עקב השהייה קלילה של הטורבו עד לבניית לחץ גדישה בצנרת+נתוני MAF שונים בפועל מהחיישן,ותערובת עשירה שמביאה לשינויים קלים בהצתה.

ידוע לי.אוליי מכונית וחצי אחורה לעומת ה007.

חוץ מזה כלום.ובכל זאת אני עדין עם חיצוני.תמיד אפשר לחזור לפנימי ב2 דקות של עבודה.

פורסם

אם הכל ידוע לך ואתה עדיין איטי יותר עם החיצוני, אשמח מאד באם תסביר לי למה ? :roll:

אביחי, אשמח גם ממך להסבר מלומד לגבי רכבים שנמצאים סביב הסט-אפ המקורי.

תזכורת: רעש של "פססס..." אינו שייך לפורום השיפורים, אלא לפורום הכוסיות של שיפורי יופי, או לפורום האודיו והרעש ה"מגניב" ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...