Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה ענית במקומי על שאלתך המתחכמת.

ובכל זאת ביום יום כשארצה לתת עוד 3 מכוניות קדימה ליונדאי גטס/מאזדה 3-אחליף ל007.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה

יש אנשים שאוהבים לשמוע את רעש הפריקה על חשבון טיפה מהכח.

שיהיה לבריאות, למה להתווכח?

אני גם אוהב את הרעש של הפריקה אבל מעדיף פורק פנימי

הכל עניין של בחירה כל אחד יעשה מה שטוב לו, הרי ביום יום אתה לא נוסע במסלול אלא בכבישים שפקוקים רוב הזמן

ונחמד לראות אנשים מסובבים את הראש ולא מבינים מי עשה אפצ'י

פורסם

תודה לכולם על התשובות וההצעות :wink:

אז כמו שאמרו שום קומבינה לא תעזור מצערת אלק' ופורק חיצוני מלא =כאב ראש אחד גדול.מה אתם אומרים ללכת על ה007 או לנסות את הTHUNDER של פיטסטופ אשמח לשמוע חוות דעת על הפורק הזה.

פורסם

רק אתה חושב שמדובר בכאב ראש,אבל זה ממש לא,אם חשוב לך רעש לך על ה004,אם חשוב לך ה2 מכוניות קדימה קח את ה007,שניהם פורקים עם דאבל פיסטון אמינים ואיכותיים .

לגבי התאנדר מדובר במוצר סיני,אני אישית סולד ,לא יכול לשבח אבל גם לא יכול ללכלך.

אם אתה ממש רוצה להנות מ2 העולמות הייתי מציע לך לחפש JFB 50/50.כמובן מניסיון של איביזה כחולה של חבר יקר.

אסף,שבשיגרת היום יום,מעדיף מכונית "מצוננת",מעוד 2 מכוניות קדימה .

יאלה,עכשיו תרביצו לי!!:twisted:

פורסם

Thunder מיוצר בטאיוון (כמו גם Simota ו Autobahn88 והרבה טובות אחרות)

סה"כ למעלה מ 100 רכבים כאן נוסעים איתו כבר כמה שנים מתוכם המון VAGים בתצורת 50/50. אהיה זהיר ואומר שהרוב המוחלט לא נתקל בכל בעיה ומרוצה מהרכישה.

אני אישית בחרתי בתצורת 100% החזרה אבל, מודה ומתוודה שחלק ממני מבין ומזדהה גם עם אנשים שאוהבים לתקשר עם הטורבו שלהם באופן קולני יותר..

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אני חולה עם הפריקה,אבל הבעיה באיביזות ובכל הגרמניות ההלו היא שהבידוד פאקינג כל-כך טוב עד לרמה כזאת שלא משנה איזה פורק חיצוני תרכיב אתה בקושי תשמע אותו בתוך האוטו!!:?

אולי תשמע אבל ממש לא כמו שהוא היה מורכב בסיוויק למשל...פשוט חוויה אחרת!!

עצה שלי? לקדוח חורים בקיר האש:lol:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
רק אתה חושב שמדובר בכאב ראש,אבל זה ממש לא,אם חשוב לך רעש לך על ה004,אם חשוב לך ה2 מכוניות קדימה קח את ה007,שניהם פורקים עם דאבל פיסטון אמינים ואיכותיים .

לגבי התאנדר מדובר במוצר סיני,אני אישית סולד ,לא יכול לשבח אבל גם לא יכול ללכלך.

אם אתה ממש רוצה להנות מ2 העולמות הייתי מציע לך לחפש JFB 50/50.כמובן מניסיון של איביזה כחולה של חבר יקר.

אסף,שבשיגרת היום יום,מעדיף מכונית "מצוננת",מעוד 2 מכוניות קדימה .

יאלה,עכשיו תרביצו לי!!:twisted:

הJFB הוא אחלה פורק לאיביזה למי שמחפש רעש חזק של פריקה חיצונית ועדיין לפרוק גם חזרה אבל יש לו בעיות אמינות קשות.

גם אני הייתי בזמנו עם פורק כזה עד שיום בהיר אחד הוא החליט לפרוק חזרה לטורבו :?

מזל ששמתי לזה לב עוד באותו יום.

עוד 2 חברים דיווחו בזמנו על אותה בעיה בפורק והשבוע קיבלתי טלפון מעוד בחור נחמד שהיתקשר להיתייעץ על אותה בעיה עם אותו פורק.

בקיצור לא שווה את הכאב ראש.

תתקין פילטר פתוח+007 ויהיה לך רעש פריקה נחמד וסביר או שתתקין 004 ותקווה שלא יהיו לך בעיות (כנראה שזה עניין של מזל :lol:)

פורסם

אופק אז מה אתה אומר בעצם ,שיש לי מזל יותר משכל?

[אם היה לי מזל,הייתי לוקח את ה74 מליון..]

פורסם

תתקין פילטר פתוח+007 ויהיה לך רעש פריקה נחמד וסביר או שתתקין 004 ותקווה שלא יהיו לך בעיות (כנראה שזה עניין של מזל :lol:)

לא מזל ולא נעליים. או שזה עובד או שלא (עושה רושם שזה עובד אבל לא על 100% מהרכבים)

חוץ מזה תמיד קיימת האופציה למצוא TYPE S ולהינות מפורק מקצועי מתכוונן ורעש פריקה בלי קשר לריסייקל או לא

ההבדל היחיד הוא במחיר. עולה בערך קצת פחות מפי 2.

פורסם

לי אחרי חצי שנה עם GFB 50\50 אין שום בעיה והרעש לא נופל משום פורק חיצוני מלא.

שבוע שעבר היה לי איזה בעיה בפורק שפרק חזרה לטורבו, פירקתי שימנתי והחזרתי, הבעיה נפתרה.

אולי לפני כמה שנים, הייתה בעיה עם המצערת אלקטרונית ופורקים חיצוניים, היום כבר עקפו אותה.

4RUNNER: תזכורת: רעש של "פססס..." אינו שייך לפורום השיפורים, אלא לפורום הכוסיות של שיפורי יופי, או לפורום האודיו והרעש ה"מגניב" ...

צא מהסרט הזה שאתה חושב שכל מה שאתה עושה הכי טוב, אם אני נהנה מהרעש ומשיג אותם התוצאות

כמו פורק פנימי, לא מבין מה זה מפריע לך.

אני אוהב את הרעש של ה"פסס..." ואני גם גאה בזה!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לדעתי עם הפסססס מוריד לי כח אני ממש לא רוצה אותו על הרכב שלי וזאת גן הסיבה מדוע לא החלפתי באיביזה ובאימפרזה וגם לא אחליף בסקודה.

מה שכן עזר לי ווקאלית באיביזה היה שילוב של פילטר פתוח ואינלט סילקון- רעש מטריף מבלי לוותר על כלום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא מזל ולא נעליים. או שזה עובד או שלא (עושה רושם שזה עובד אבל לא על 100% מהרכבים)

חוץ מזה תמיד קיימת האופציה למצוא TYPE S ולהינות מפורק מקצועי מתכוונן ורעש פריקה בלי קשר לריסייקל או לא

ההבדל היחיד הוא במחיר. עולה בערך קצת פחות מפי 2.

נו, אתה קורא את מה שאתה רושם? :lol:

עושה רושם שזה עובד אבל לא על 100% מהרכבים.

זאת אומרת שתקנה ואז או שיעבוד טוב או שלא.

אצל אסף הפורק עובד מצויין, אצלי ואצל רבים אחרים הוא לא.

לעומת זאת נתקלתי גם בFR שנסעה חצי שנה ללא בעיות עם פורק חיצוני מלא.

אני הייתי הולך על פורק פנימי או 50\50 בשביל השקט הנפשי.

• תוכן חדש...