Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות טיפול 10,000 שאני הולך לעשות השבוע (באופן עצמי) הכולל:

פילטר שמן מקורי, שמן 10W40 של ACDELCO, פלאגים NGK BKR6EK, פילטר דלק ואוויר

אני גם רוצה לפתוח ולנקות את מכסה השסתומים ועל הדרך החלפת האטם גומי של המכסה כיוון שלאחרונה ישנה הזעה משם.

השאלה שלי היא כזאת, מנסיון שלכם, חיזוק טוב של המכסה עושה את העבודה, או שמומלץ להוסיף סיליקון לאיטום (RTV)?

השאלה השנייה היא:

הצמיגים האחוריים שלי חדשים יותר מהקדמיים ונראים יותר טוב, יש טעם בהחלפת מיקום בין האחוריים לקדמיים?

תודה לעוזרים.

פורסם

אטם הגומי לא אמור להזיע.

במידה ויש הזעה משם אטם חדש יפתור את הבעיה.

יש לנקות את המשטחים טוב טוב ולא להוסיף RTV!

שים לב שהגומי יושב היטב במסילה שמבכסה, ואל תאבד הבוקסות שמתחת למכסה.

כמו כן,

את שני האומים שמחזיקים את המכסה יש לסגור בטורק הראוי להם (משום מה אני לא מוצא את הספר מכונאים שלי, אז אני לא יכול לעזור בזה). חיזוק גדול יותר לא יעזור, ואפילו עלול להזיק.

פורסם
מנסיון אטם חדש מתחיל להזיעה די מהר במנועים האלה, כך שעל תפתח ציפיות ארוכות תווך

לא נכון , ברכבי (205) TU3 הייתה נזילה רצינית מהאטם , התקנתי אטם חדש , כבר שנה וחצי ללא שום נזילות או בעיות.

HONDA CIVIC LS

פורסם
לא נכון , ברכבי (205) TU3 הייתה נזילה רצינית מהאטם , התקנתי אטם חדש , כבר שנה וחצי ללא שום נזילות או בעיות.

מסכים לחלוטין,

חיי עם TU5JP כבר 5 שנים (טפו טפו טפו)

פורסם

הכוונה לאטם של מכסה השסתומים , בקשר לאטם ראש עוד לא נגעתי בזה , הרכב שלי כבר עם 187 אלף , יש לו בעיה בגומיות שסתומים , אבל הצריכה של השמן עקב כך לא נוראית , ואני מעדיף לא לגעת .

המנוע עדיין מקורי ולא נפתח אף פעם.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...