Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר מוסך פחחות וצבע באזור המרכז, עדיפות לנס ציונה - רחובות - ראשון - יבנה.

מדובר במיצובישי קולט לבנה, מבחינת צבע אין עליה הרבה השקעה, אבל יש לה מלא נגיעות בפח, כלומר עיקומים כאלה, לא משהו בולט חזק לעין אבל עדיין.

המחיר שלי לפרוייקט הזה נע באזור ה 2000-2500 ש"ח

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

היתרון שלו זה שהצבע הוא לבן

ככה שגם אם פחח הוא מעפן, עדיין העבודה תצא טוב, וגם אם לא

פוליש וואגס יסודי ישפר פלאים את המצב שלה

להבדיל מצבע מטאלי לדוגמא, שאם יש קליפת תפוז אתה תקוע איתה.

פורסם

לא אמרנו שלא בולט, ברור שעבודה גרועה תבלוט גם בלבן.

העניין הוא בהשוואה לצבעים מטאליים ששם אותה העבודה תראה גרועה הרבה יותר.

פורסם

חולק עליך,

מסכים איתך שזה בולט גם בלבן, היא בהחלט תבלוט פחות משמעותית,

ובנוסף להכל - זה פורום יעוץ, לא פורום הורות.

נראה שהבחור יודע טוב מאוד מה האיכות העבודה שתתקבל ב2000\2500 שקל,

ומבחינתו זה בסדר גמור, אז למה שמבחינתינו זה לא יהיה ? :)

*התגובה לרובר כמובן*

פורסם

הויכוח מיותר, אם ההשוואה נעשית בין צבע רגיל למטלי אז ברור שבצבע רגיל מרווח הטעיה גדול יותר אבל להביא לבן כדוגמא זה לא נכון גם בלבן יש צבעים מטליים .

Peugeot 208GTI

פורסם

אפשר לנעול, הכנסתי את הרכב היום למוסך פחחות ברחובות, בעלות של 3000 שקל אני מקבל פחחות לכל הרכב, הכל יהיה פרפקט לדברי הבעלים, צבע כללי כמובן.

בנוסף הוא בונה לי עוד חתיכת פח ומחבר למכסה מנוע, בד-בוי אני חושב קוראים לזה, וגם לאחר 3 שבועות הוא עושה לי פוליש ווקס.

שווה את המחיר? הרכב כבר במוסך, מחר בלילה או חמישי הרכב כבר יהיה מוכן.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
מחיר טוב מידיי כדי להיות איכותי. מעניין איך יצא וכמה זמן יקח לטמבונים להתקלף... שיהיה בהצלחה בכל אופן.

המחיר הוגן ביותר ושום דבר לא חשוד ידידי...

המוסכניק שלי עושה גם פחחות וצבע קומפלט לכל הרכב בתנור כמובן ב-2500 ש"ח הכל כולל הכל! ומכוניות יוצאות וניכנסות אליו בקצב אש מרוב שיוצא פצצה. אז חבל לבאס סתם את הבן אדם כי אני מאמין שעוד איך תצא לו עבודה מצויינת והוא ייצא מרוצה עד הגג.

:)
פורסם

יש לציין שמחיר מצוין,

גם אני עשיתי פחחות וצבע כללי לרכב לפני כמה חודשים אצל בחור שנתפס באזורי כ"מעפן" " חאפר" " לא מבין במקצוע הזה"

במחיר של 2700 ש"ח (והכל האוטו היו ייייייייייים מכות ובנוסף מישהו נכנס לי באמא של הדלת וברח ובנוסף עשיתי החלקת מספר מאחור ) ויצא פצצצה !! ואחריי ניגשו עוד 3 או 4 חברה לעשות .

שיהיה בהצלחה צרף תמונות של העבודה!

מוזמנים להנות מכמה תמונות של העבודה על רכבי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280347&highlight=%D7%A4%D7%97%D7%97%D7%95%D7%AA+%D7%95%D7%A6%D7%91%D7%A2

• תוכן חדש...