Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסור שולחני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי המסור לי הלך לעולמו לפני שנה ועוד לא הספקתי ללכת לקנות חדש, כרגע אני צריך מסור שולחני(לא צריך משהו מפוצץ מבחינתי אפילו הקטנים האלו של יונדאי מספיקים), יש למישהו והוא יכול להשאיל לי אותו למספר ימים?

אני נתקעתי עם הפלטות שתופסות לי מקום.

תודה.

קובי

פורסם

טוב, כנראה שלאף אחד פה אין מסור כזה, או שלא רוצים לתת כי לא מכירים אותך.

לי אין:wink:.

עכשיו ברצינות, בתחום הניסור יש לי רק מסור דיסק 4.5

למה שלא תשכיר מסור אם אתה ממש חייב לנסר משהו ?

או בנגריות. תמורת שקלים בודדים, ינסרו לך לפי מידה מה שאתה רוצה.

פורסם

להשכיר מסור יעלה לי 300 ש"ח ליום.

לנגריות אני לא רוצה ללכת, עבדתי בתחום ואני מעדיף לעשות לבד, במצב הכי גרוע אני אצטרך לנסר את זה עם גיקסו(אבל אז זה יקח לי עוד שעה עבודה לנסר פלטה של 3 מטר).

אם יש פה למישהו והוא מפחד להשאיל לי אני מוכן להפקיד אצלו את הכסף שעולה המסור ולקבל את הכסף כשאני מחזיר את המסור והכי יהיה תקין.

קובי

פורסם

פעם אחרונה לפני שאני מתייאש, דווקא חשבתי שיש פה הרבה ח'ברה עם כלים.

אם יש למישהו והוא מוכן להשאיל לי מסור שולחני מבחינתי כמו של יונדאי משהו פשוט רץ בישביל להריץ איתו כמה דברים שאני צריך לחתוך שאי אפשר לבצע עם גיקסו(בגלל העדר מקום תפיסה בידים)

אם יש למישהו אז אני מוכן להשאיר אצלו כסף על המכשיר אז שאני אחזיר לו אותו.

תודה.

קובי

פורסם
כול אחד והכלי שלו.

יש כלי אבל לא בשבילך :-)

ידעתי שמישהו יענה בצורה הזאת:-)

Uno Turbo- תודה רבה אבל יש לי דיסק(גם 4.5" וגם 9") היה לי מסור שנהרס אבל אני משתמש בו פעם בתקופה ולכן אני לא חושב לקנות כרגע אחד.

קובי

פורסם

אני מצטער לא הסברתי את עצמי נכון, אני יודע שאתה מתכוון להשאיל לי.

מה שרציתי לומר זה שיש לי דיסק(בכמה גדלים) ועוד לא מעט כלים(קונגו, רתחת פטישונים וכדומה) אבל דוקא המסור שלי נהרס ובגלל שאין לי שימוש רב בו לא קניתי ועכשיו נתקעתי ואני מחפש שמישהו ישאיל לי.

תודה רבה לך!

קובי

• תוכן חדש...