Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, שוב תודה על ההתייחסות של חברי הפורום.

אציין, כי את הבדיקה אני הזמנתי במכון בדיקה אותו בחרתי, על אף שהמוכרת הציגה בפני בדיקה של הרכב במכון בדיקה אחר, אשר נעשתה זמן לא רב לפני.

יש לציין, כי דווקא בבדיקה שאני ערכתי, עלו יותר רג'קטים מהבדיקה שהעבירה לעיוני המוכרת במקור מהמכון שלה.

בכל מקרה, האם החוסר בספר טיפולים, בדיקות וקבלות עדכניות הוא אקוטי?

כאמור, איך אוכל לדעת כמה באמת ק"מ נעשה ברכב? (הרי המוכרת מדגישה כל הזמן כמה הרכב איכותי,"חדש" ו"שווה" לאור הק"מ הנמוך), האם גם אחרי שאבצע טיפולים קבועים באוטו, אשמור עליו והכל, עדיין לא צפויה להיות בעיה עם זה?

אני מעוניינת להוריד ממחיר המחירון, השאלה היא על בסיס מה ובאיזה דרך אצליח לבצע זאת, והאם החוסר היכולת להנפיק לי ספר טיפולים ראוי ואימות הק"מ, היא דבר אשר יכול להיות כלי בידיי להוריד ממחיר הרכב אותה דורשת המוכרת.

בנוגע לצבע הדוהה של הרכב, מדובר בדבר שגם אני לא צפיתי אותו ברכב שנמצא כל כך מעט זמן על הכביש וזה מטריד, כאשר למיטב הבנתי צביעה יכולה לעלות כסף רב ולי חשוב שהרכב יהיה נקי ויפה.

לגבי טיפולים, לא איכפת לי שהמוכרת תעשה אותם על חשבונה, אבל לאור העובדה כי אין לי מושג מה מצב הרכב בפועל, מה נעשה, מה תוקן ומה הוחלף ומה הק"מ האמיתי אשר נסעו בו ברכב, אני רוצה שיפוי על כך.

כמה ניתן להעריך שיפוי שכזה בהווה ובראייה לעתיד?האם בכלל לדעתכם לאור נתוני הרכב מגיע לי משהו?האם יש לי סיכוי להוריד או שזה מקור לפיצוץ ואפספס מציאה טובה?

שוב תודה ושבוע נפלא,

אליסון

פורסם
אם כל הרצון הטוב של המוכרת אין לה כל הוכחה שהרכב עבר מספר כזה של ק"מ.

+1.

ידוע שהישראלים אוהבים לספר סיפורים.

רכב "איכותי"? "חדש"? "שווה"?

פורסם

רק לי יש תחושה שמשהו מסריח שם?

אימתת שהיא הבעלים של האוטו? כמה זמן היא הבעלים של האוטו? מה כתוב ברשיון רכב?

בגלל שאין לה הסטוריית טיפולים, בררי איתה באיזה מוסך היא מטפלת ותלכי איתה אליהם שיוציאו לך הסטוריית טיפולים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא מבין למה אין ספר טיפולים אם הרכב יד ראשונה.

בהנחה שהיא קיבלה 3 שנות אחריות היא הייתה צריכה לטפל במוסך מורשה של היבואן כדי לממש את אותה אחריות, תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

אתה טועה, אין חובה חוקית לטפל אצל היבואן.

אני לא מבין. אם יש לה מוסך קבוע שמטפל לה ברכב, מה הבעיה לגשת למוסך ולהוציא משם היסטוריית טיפולים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במידה ויש למוכרת מוסך משלה, האם יש מצב חברים שהמוכרת אשר בחרה לקנות רכב חדש שכזה, תוותר מיוזמתה על האחריות והטיפולים שהיא מקבלת מהיבואן ל-3 שנים ומטפל ברכב במקום אחר?האם זה נשמע הגיוני?

איך ניתן להסביר את זה שאין ספר טיפולים עדכני ורציף?

האם ניתן לכמת חסר שכזה בכסף במחיר הרכישה במידה ולא מובא לעיוני כל אסמכתא לטיפול ברכב גם במוסך חיצוני?

איך אוכל לאמת את הקילומטראג' המובטח ללא ספר הטיפולים?

האם העובדה שהצבע דוהה, זה משהו שיחזור על עצמו בעתיד גם אם אדאג לצבוע את הרכב?ואם כן העלויות משתלמות?

אני מתחילה להרגיש שלמרות שמדובר בבדיקה טובה ואולי אף מציאה עם הקילומטאג' והרכב, אבל עניין הצבע, החוסר בספר טיפולי עדכני ומפורט, סחירות הרכב, מחיר הרכב המבוקש ללא הנחה וסעיף 5 לבדיקהדי גורמים לי למחשבה שנייה בקשר לרכב.

מה דעתכם?האם עדיין כדאי למרות הכל ולאור נתוני הרכב, לרכוש את הרכב למרות הכל?

תודה ולילה נפלא לכולם,

אליסון

פורסם

גם אם היא טיפלה במוסך "משלה", זכותך לבקש ממנה לגשת למוסך ולהוציא היסטוריית טיפולים.

אם היא מתרצת, ומנסה להתנער מהבקשה. הייתי מאחל לה כל טוב, וממשיך לחפש אחר רכב אחר.

פורסם

אם אני הייתי במקומך הייתי יורד מהרכב.

הרכב הזה מצוי בחברות הליסינג כמו מים(1400), ובעיקרון נכון שזה רכבים עם קילומטראז' יותר גבוה ועבר לא ידוע, אבל בכל זאת נמכרים במחירים הרבה יותר זולים וגם השנתון יותר גבוה, ולטעמי לרכוש גטס במחיר כזה זה קצת מופרח.

אני כלכלית לא הייתי משלם מעל 60 לגטס שנת 2006.

פורסם

ממש לא מריח טוב.

צבע לא אמור לדהות כל כך מהר.

אין ספר טיפולים? סבבה, תלכי למוסך מורשה של יונדאי, שם אמורים להופיע כל הטיפולים + הקילומטרז' בכל טיפול. (לפחות ב3 שנים הראשונות של האחריות).

שני גלגלים שונים על אותו סרן? דרוש טיפול פרונט אחרי 30 אלף?

מריח לי כמו הזנחה גדולה- או בלוף גדול.

אין שום סיבה לא לטפל במוסך מורשה ב3 שנים הראשון, אם היא לא עשתה את זה, תברחי.

ב60 אלף ש"ח ממש לא חסרות אופציות הרבה יותר טובות.

(גם לא אהבתי את זה שהיא מנסה לזרז אותך)

אני לא הייתי קונה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הי חברים,

אני מודה לכולם כאן על העזרה ושיתוף הפעולה.

החלטתי לאחר לא מעט התלבטויות לוותר על הרכב.

אני הרגשתי שיותר מידי דברים לא מסתדרים לי ועל אף כי מדובר ברכב עם נתונים מצויינים כביכול מכנית, היה לי קשה להתעלם מבעיות אחרות אשר אותן העליתי בפניכם בפורום זה בעבר.

אני מאוד רוצה לרכוש רכב וזה מתסכל אותי שבסופו של דבר קניית רכב זה לא יצאה לפועל.

חברים, אילו רכבים חברים אתם מכירים ב-60,000 ש"ח לפחות בעלי קילומטארג' נמוך, אמין ובעל כושר אמידות ושרידות טובים, עם לוק מעט ספורטיבי-צעיר ובמצב מכני טוב, אשר בהן כדאי לי להשקיע את החיפוש ולשלם בהתאם?

מי יכול להמליץ על רשימה של רכבים בסגנון דומה ליונדאי שאתחיל לחפש באופן רציני?

תודה וערב טוב לכולם,

אליסון

פורסם

עם מתיחה קלה כלפי מעלה של התקציב תוכלי למצוא דייהטסו סיריון מהדגם החדש, שנמכר מ2006 והלאה. קטנה, זריזה, אמינה וחסכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי יונדאי גטז הוא רכב שיתאים לך.

מקוה גם שהבנת לא לקחת כל רכב לבדיקה אלא לבדוק פרטים בסיסיים לפני כן.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...