Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שאלה.

יש לי בבית מערכת למחשב 5.1 של לוגיטק.

סאב 4 Inch בתוך תיבה כבר מוגבר, בנוייה בשביל הסאב.

הנה תמונה:

x54_08.jpg

כשאני שומע למוזיקה עם באסים נמוכים, הסאב מפגין תדרים נמוכים מאד.

השאלה שלי היא כזאת:

לחבר יש סאב 12 Inch באוטו, למרות שהוא תחת הגברה בכלל לא בריאה, כך שבסאב מקבל רבע ממה שהוא יכול לספוג (ד"א - זה יטופל בעוד שבוע), ובאותו שיר שהסאב שלי יורד נמוך, אצלו זה בגלל לא נשמע. יש לו תיבה אטומה.

מה ההסברים לכך, האם זה ההגברה?

ככל שהסאב יותר גדול אז כך הוא יורד יותר נמוך, זה מה שאני יודע.

תודה לעוזרים.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

1. הגברה לא מתאימה לסאב 12" ברכב

2. הבדלים משמעותיים בין סביבת האקוסטיקה ברכב לבית

3. תיבת הסאב 4" היא ported ולא אטומה והסאב 4" מקבל בול את ההגברה המתאימה לו עם הקרוס המתאים לו

פורסם

הבנתי, תודה. ככה שתיבה Ported והגברה מתאימה יעשה הבדל ענק.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

שלום

לא ממש נכון.

מה שכתבת נכון אם הסאב מתאים להיות מורכב בתיבה PORTED

ההבדלים בין 4" ו-12" יכולים לנבוע מהרבה סיבות.

למשל - כיוונים לא נכונים של מגבר, תיבה אטומה קטנה מדי, סאב ממוקם ברכב בצורה שבאסים "משתקפים" ומתלבשים בפאזה הפוכה, ואני יכול לחשוב על עוד כמה סיבות טובות.

יכול להיות שלסאב ביתי יש מהלך ארוך יותר (מאוד סביר להניח) והתיבה שלו מתוכננת טוב יותר

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

ה"סאב" במערכת שלך לא יכול לנגן מתחת ל50HZ כמו שצריך.

הוא פשוט לא מספיק גדול. הוא ינגן אבל זה יהיה כל כך חלש ומחרחר. שזה הפשוט לא זה.

ולגבי חבר שלך.

המערכת שלו פשוט לא מכוונת / גרועה / לא מתאימה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...