Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעו לצפון רבותי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש האחרון היינו בצפון - מזג אוויר מדהים - כבישים נהדרים (יחסית...אם לא האספלט אז הסיבובים), הכל ירוק ונראה כמו חו"ל - למשל הירדן ההררי - זה ממש פלילי לתת לאביב לעבור ככה בלי לטייל. אח... מתי כבר יגיע סופ"ש...?

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם
סופ"ש האחרון היינו בצפון - מזג אוויר מדהים - כבישים נהדרים (יחסית...אם לא האספלט אז הסיבובים), הכל ירוק ונראה כמו חו"ל - למשל הירדן ההררי - זה ממש פלילי לתת לאביב לעבור ככה בלי לטייל. אח... מתי כבר יגיע סופ"ש...?

מסכים בהחלט !

וגם הסופ"ש הקרוב צפוי להיות איכותי במיוחד ומתאים לצאת למרחבים...

תנו בגזיות !

יום טוב לכולם !

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

עכשיו?!...אני באמצע העבודה אחי..אני לא יכול לצאת עכשיו, אפשר עוד 8 שעות ככה או שזה רק עכשיו?כי זה די מלחיץ שככה פתאום מפילים עלייך נסיעה לצפון, אתה יודע מה..אני יתארגן ותוך 4 שעות אני יוצא, סבבה, עכשיו....שאני מגיע לשם, מישהו יחכה לי? יש איזה נקודה ספציפית שאני צריך להירשם שם?

אפשר גם לתת משימה?

סעו ...לדימונה!....וואלה...מה איכפת לי........

סתם...סתם..הצפון באמת מדהים בימים האלה...ממליץ על דרום רמת הגולן, כינרת וכמו שידידי אמר פה..כל אזור הירדן ההררי....ממש חוץ לארץ במרחק יריקה.

אינשאלה עוד יומיים ...יתחיל הסופ"ש....נעשה גיחה לצפון.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הר תבור מומלץ במיוחד,

אני נהנה שם כל פעם שיוצא לי לנסוע לשם.

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

עם אישימוטו אבל יש דיווח על סופשבוע רטוב...מה נעשה? נראה לי שכרגיל זה ייגמר בנס הרים

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
אליקיים... :lol:

או ידוע בכינוי בא"פ 8221 (בסיס אימונים פיקודי).

שירתתי שם שנה וזה היה חבל על הזמן!!!

יש שם קומבינות.

מה קומבינות? אני הולך לשמור כמו כלבלב... :snipersm:

• תוכן חדש...