Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם ההבדלים (אני מוצא תמונות אבל אין לי מושג מה חדש ומה ישן) בין הונדה סיוויק צורה ישנה לבין צורה חדשה ?

תמונות השוואה יבורכו.

בנוסף, אילו עוד שיפורים הוכנסו ב-2006 החדש מלבד הצורה ? בטיחות, מנוע, משהו אחר אולי ?

ולסיום, מה ניתן לשפר ב2006 הישן, משום מה כל השיפורים לסיוויק שאני מוצא הם לדגמים ישנים של שנות ה-90 עד 2002. יש שיפורים לדגמי 2006 כמו ג'אנטים,צינור פליטה,בלמים וכדומה כדי להפוך את הרכב לצעיר יותר (לא ברמה מוגזמת של אורות ניאון וכדומה) ?

תודה

פורסם

אני ממליץ לך על האתר של רוני. www.netcar.co.il

יש לו ארכיון של כל הרכבים שנמכרו בארץ ב-9 שנים האחרונות ואולי קצת יותר.

www.netcar.co.il

תבחר את הקישור "חדשות" ושם יש לך לבחור יצרן ודגם ושנת ההשקה.

הנה לינק ישיר לדגם החדש: http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=491

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא מצאתי שם השוואה ולא תמונה של הישנה אלא רק של החדשה בלינק האחרון שהבאת. תודה בכל מקרה.

אילו עוד שיפורים הוכנסו ב-2006 החדש מלבד הצורה ? בטיחות, מנוע, משהו אחר אולי ?

ולסיום, מה ניתן לשפר ב2006 הישן, משום מה כל השיפורים לסיוויק שאני מוצא הם לדגמים ישנים של שנות ה-90 עד 2002. יש שיפורים לדגמי 2006 כמו ג'אנטים,צינור פליטה,בלמים וכדומה כדי להפוך את הרכב לצעיר יותר (לא ברמה מוגזמת של אורות ניאון וכדומה) ?

תודה

פורסם

הדגם הקודם שנמכר משנת 2001 כנראה ישן מידי. יש עליו מבחן דרכים ב-YNET אם אתה ממש רוצה לדעת פרטים.

ומה הקשר לשיפורים של בלמים לרכב צעיר יותר? מה זה רכב צעיר יותר? הכוונה לרכב שתאריך היצור שלו מאוחר יותר כרונולוגית? הכוונה לרכב לאנשים צעירים?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

Godflash, תודה! אנירואה שה"חדש" נראה הרבה יותר מודרני מהישן.

ומה הקשר לשיפורים של בלמים לרכב צעיר יותר? מה זה רכב צעיר יותר? הכוונה לרכב שתאריך היצור שלו מאוחר יותר כרונולוגית? הכוונה לרכב לאנשים צעירים?

הכוונה להקנות לו מראה "צעיר" יותר. בוא נקרא לזה מראה שאני יותר אוהב כי אני לא מרוצה מאיך שהוא נראה כברירת מחדל.

אין פה צורה חדשה וישנה, יש פה שני רכבים שונים.

שזה אומר ?

• תוכן חדש...