Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

משהו מעניין שקצת קשה לי למצוא לו סיבה.

משום מה כשאני מחבר את הדיסק און קי למערכת, האיכות עולה פלאים לעומת דיסק עם שירים (MP3) וזה לא שהדיסק לא איכותי או ישן או משהו כזה והקבצים הם אותם קבצים. יש לזה הסבר הגיוני?

פורסם

בניסוי שעשינו באחד המפגשים, לקחנו כמה דיסקים (גם מקוריים היו שם) ולקחנו דיסק און קי

כמובן על אותה מערכת (המערכת שלי אם זה מעניין) והתוצאות היו שדיסק און קי הוריד באופן דרסטי את האיכות, גם יחסית לדיסקים MP3 רגילים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא רואה הכללה גורפת לשני הכיוונים.

לא רואה סיבה הגיונית ש USB מוריד את האיכות. למה שהוא יעשה את זה ? (אני מדבר בצורה תיאורטית)

כנראה בפועל יש מערכות שמשהו בקריאה דרכם מוריד איכשהו את האיכות כשהוא מבצע את הפתיחת דחיסה של הקבצים..

כנ"ל גם הפוך, למה שדיסק יישמע פחות טוב ?

Bios,

האם בבדיקה שעשיתם השמעתם את אותם קבצים בדיוק רק ממקורות שונים ?

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

לא השמענו את אותם קבצים אבל כולם היו 192KBPS והאמת? שגם אנחנו לא הצלחנו להבין איך זה קורה:roll:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז כל המבחן לא רלוונטי.

יש לי את אותם שירים ואותם קבצים ב 320KBPS והתוצאה שמתקבלת מהDOK פשוט הרבה יותר טובה, בצורה משמעותית!

אולי זה קשור לפענוח 24 ביט שיש לרדיו מUSB או משהו כזה?

פורסם

הרדיו דיסק שלי בשמיעת MP3 בדיסק או קי יש איכות ירודה יחסית לדיסק עם אותם שירים בקבצי MP3.

יכול להיות בחלק המכשירים שה-דיסק און קי ישמע בצורה כמעט זהה ואולי אף יותר טוב.

הכל תלוי באיזה צד החברה החליטה להשקיע יותר.. בסופו של דבר מדובר בקבצים זהים, אבל הם לא עושים דרך זהה במעבד!

יש חברות שלקחו והשקיעו מאוד ב"דרך" שעושים הנתונים את דרכם מכניסת ה-USB ויש חברות שהחליטו לא להתאמץ אלא רק להתקין אופציית USB ברמה לא כל כך בשמיים רק בכדי שבמפרט יהיה רשום להם - 'יש USB'.

רוב החברות יעדיפו להשקיע בדבר האמיתי שאמור לקרוא CD איכותיים (מקוריים) ולא בעוד כניסת USB.

בקיצור מי שמחפש איכות צריך לשבור את ראשו בתחום ומי שמחפש גאג'טים אז בולשיט כזה או אחר יש בשפע.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

באלפיין שלי לא שומעים הבדל בין הדיסק און קי (מתחבר ב- USB) לבין דיסקים של MP3, ששומעים את אותם קבצים כמובן.

אני יכול להגיד שלפני האלפיין היה לי (למשך שבוע) HU של LG, שבה שמעו הבדל ברור בין הדיסקים לדיסק און קי.

אני מאמין שזה תלוי ב- HU שלך.

בכל מקרה אני מקווה שזה סתם בעיה שאפשר לסדר בקלות.

פורסם

שירשור הוודו/פסיכולוגיה השבועי :lol:

האפסים אותם אפסים והאחדים אותם אחדים.

הם הופכים לאות PCM באותו מפענח וממנו מגיעים לממיר DA.

כדי שהאות יעבור 'דרך' אחרת יש צורך בשני מפענחים שונים או מפענח שמתנהג בצורה שונה לכל מקור - וזה הגיוני כמו להתקין שני מגברים ב-HU, שאחד יעבוד עם דיסקים ואחד עם USB :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...