Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות בקשר לC5 שנים 2006/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש סיבה שC5 זולה יותר?

אך עלויות התחזוקה שלה(נגיד לטיפול עשרת אלפים)

ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות

ומה ההבדל בין SX לSX PK

תודה מראש

פורסם

ה המחיר שלה זול מכיון שהישראלים לא אוהבים סיטרואן, בשנים האלו הרכב שופר לעומת הדור הראשון שלו וכל מחלות הילדות שלו טופלו

בעיקרון עלות תחזוקה של רכב ברמה של הC5 תהיה גבוה משאר רכבי המשפחתיות כמו קורולה מאזדה ודומיהם.

בשביל השאר תעשה חיפוש, יש עליה מידע בשפע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מת על C5 ויש לי אותו כבר פעם שנייה. רכב מפנק מאוד גם מבחינת נוחות נסיעה, גם מבחינת האיבזור וגם מבחינת הנדסת אנוש. יש בו מנוע מעולה ואמין (אם בנזין אז לא פחות מ-2.0 ל'). בדגמים חדשים יותר (דור 2 ומעלה) יש שיפור אמינות בגיר ובמע' הידראלית יעודית. בהשווה לרכבים מתחרים תואם לדגמי הדגל שלהם ולא פחות. לא ניתן להשוות C5 לקורולה, רק תקציבית. וכן, ל-C5 יש תקלות שהן מוזרות בהשוואה לרכבים אחרים וזאת משום שיש בו איבזור כל כך עשיר ומתקדם וכל זה יכול להתבלות. רכב סובל מתדמית "ירודה" בשם הדגמים הישנים והזולים של החברה מ"עבר". לכן גם השוק חלש וכך גם המחירון.

לגבי שאלה של הבדלי הגימור בדגם: בדגם SX PK יש תוספת של פגושים ומראות צד בצבע הגוף, מראות צד מתקפלות, מראה "חלון אחורי" משופרת, בדור ראשון גימור עץ וגלגלי מגנזיום. ואולי עוד כמה "שטויות" (לא מושב עור, לא חלון גג).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

ב PK דור II, לפותח השרשור , יש בנוסף גם סנסורים בתחתית הפגוש הקדמי שמודדים את המרחק בין הפגוש לכביש, ו"מכינים" את הרכב למכה הבאה של הבמפר כשהם מזהים שהגובה בין הפגוש לכביש התקצר (לא רק במפרים, כל תחלואי כבישי ארצנו).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי יש C5 דור ראשון 2004 ואם כל האהבה שלי לאוטו -אני לא ממליץ לך לקנות.

תקנה יפנית, אל תבזבז את הזמן במוסכים ובכאבי ראש, זה לא שווה את זה.

אני עד לפני חצי שנה הייתי מאוהב עד הגג באוטו , אבל עכשיו שהאוטו 170 אלף ק"מ אחרי שלל תקלות, גיר וכל מיני חיישנים שהלכו אומר לך- אל תקנה.

אם אתה ממש מתעקש- בחיים אבל בחיים לא מליסינג/השכרה . רק פרטי, ואם כמה שפחות קילומטרז- מאוד חשוב.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

א. פותח השירשור מדבר על שנתונים יותר גבוהים שבהם תיקנו\שיפרו את רוב "מחלות הילדות".

ב. עד לפני חצי שנה היית מאוהב כהגדרתך,ברכב ואז הגיעו הבעיות. זה מה שהופך את הרכב ללא אמין? בטח ובטח כאשר אתה מציין שהוא עבר כבר 170000 ק"מ בפחות מ6 שנים? לי זה נישמע דווקא מצוין: רכב עם 170000 ק"מ שהגיר האוט' שלו התחיל רק עכשיו לעשות בעיות וכך גם החיישנים. תשאל את בעלי הסופר לנסר לאחר כמה ק"מ, הוחלף\תוקן אצלם הגיר האוט' היפני? את עניין החיישנים אתה יכול לחסוך גם מבעלי לנסר 04-05 (אותו שנתון כמו שלך), כי פשוט אין חיישנים.

ג. ליפניות אין מוסכים, להן מספיק אקמול.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...