Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענק!! סוף סוף מישהו קם ומגשים את החלום הזה...

גם לנו מגיע מועדון ולא רק לאירופים.

קובי, אני אשמח מאוד אם תקבל אותי גם..

שלחתי לך מייל..

תודה

דרור :wink:

הכל בחיים זה עניין של תזמון, ובדיוק עכשיו זה הזמן המתאים.

פורסם

קובי שלום.

למעשה,כבר קיים כזה דבר.בדומה לניסיונות אחרים שהיו-כבר קיימת קבוצה הארד קור של בעלי VW (וגם פיז'ו וגם אלפא) שמונה עשרות חברים.

בוא לארקפה ברמת החייל ביום שישי בחמש.יש שם לפעמים עשרות VW,TT,קורדואים ומה לא.כולם מוגדשים (זוכר לדוגמה את הקוראדו טורבו של תומר מהמבחן ב"אוטו" או הוי אר טורבו של איציק או הRS4 של אייל) הם גם יוצאים משם לטיולים .("חיפה וחזרה שעה")

העיניין הוא שבדומה למה שקורה עם חברות אחרות-גרעין החובבים הקשה לא בדיוק שמח להתארגנות כזאת-הם לא בדיוק הטיפוסים של דברים כאלה.זו הסיבה שמעולם לא ראו את אביב במפגשים של פיז'ו ,למרות שהתחננתי שיבוא,או את אנשי "ראלקס" במפגשי אלפא. וזה סתם חבל-כי כל אחד הוא מאגר מדהים של ידע שאפילו בחברה לא תמיד קיים.

אז תמצא איזושהיא דרך לגשר בין המשתתפים היותר בוא נקרא לזה "קונפורמיסטים" לבין ה"נון קונפורמיסטים"-ככה שני הצדדים ירויחו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שלחי לי מייל ונמשיך משם את ההרשמה..

קובי

את "ההרשמה" אה? ככה קוראים לזה היום? הבנתי... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמובן שבשאיפה, המועדון יכיל חברים רבים, "קונפורמיסטים ונון-קונפורמיסטים" כדבריך. אם ההארד קור של החבר'ה לא כל כך בעד התאגדויות כאלה, לא משנה מה אני אעשה, זה לא ישנה את המצב.

אדרבא, הלוואי והם יצטרפו ויתרמו את מה שיש להם לשאר חברי המועדון. אולי יום אחד, כאשר הם יראו שמה שמתרחש במועדון מתאים להם, הם יצטרפו מרצונם.

בינתיים, מיום ליום מספר המצטרפים גדל בהתמדה בעיקר בעזרת הפרסום מפה לאוזן.

אגב, אם יש לך איזו שהיא הצעה או רעיון על דרך לאגד עוד חברים, או דרך לשפר את הפניה לחברים ספציפיים, אני מאוד אשמח לשמוע. אני תמיד פתוח לרעיונות.

תודה!!

קובי

פורסם

אני בפנים :-) וכל הכבוד על היוזמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לשאלתכם, כן. בעלי מכוניות אודי A3 בגרסאות הטורבו וכן גרסאות הלאון טורבו והאיביזה טורבו מוזמנים גם להצטרף.

קובי

רגע רגע....ומה עם הטורבו יושב על מנוע דיזל? (טולדו TDI חדשה)

יש מצב להצטרפות? (אני שואל במלוא הרצינות)

פורסם
סאחה על היוזמה, אבל לאור האווירה הדביקה אני חייב לקלקל ולהביא את ההשמצה הראשונה: מועדון פוס"י

מה רע בפוסי?

רון.

-?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...