Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנוכה שמח לכולם.

היום רכשתי מכשיר של פיוניר דגם deh-p9000r מיד שניה .

המכשיר עצמו כחדש!!

המכשיר הקודם היה אלפיין 9847 , ואני רוצה לומר לכם שהפיוניר לא רואה את האלפיין שהיה לי ממטר!

פשוט חוויה שונה לחלוטין!

שמעתי המון קלאריונים ואלפיינים למיניהם וגם פיונירים אבל ספיציפית זה נותן סאונד חם ומלא צלילים שלא שמעתי במערכת שלי ובהרבה מערכות אחרות.

רק רציתי לשתף אתכם ולומר שיש למכשירים הישנים עוד מה לתת!!!

יוגב.

פורסם

בדיוק..תתתחדש ותהנה!

אם אתה מבסוט כולם מבסוטים בשבילך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ה 9847 הוא מכשיר נמוך-בינוני של אלפיין, זה שלוגו אלפיין מתנוסס בחזיתו לא מחייב שתהיה למכשיר איכות צליל אלוהית.

הפיוניר 9000 הוא מכשיר די ישן של פיוניר (להערכתי משנת 99-00) ומסדרה גבוהה, אבל הוא מעולם לא היה ולא מתיימר להיות מכשיר היי-אנד. השיפור שהרגשת היה מורגש גם עם 9300, 9400, 9600 או 880, אין קשר לזה שמדובר במכשיר ישן אלא פשוט מדובר במכשיר יותר איכותי מהאלפיין.

אם אתה מבסוט ומאושר - אשריך, זה הדבר הכי חשוב שאנחנו מחפשים במערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

האלפיין היה נשמע טוב לא אמרתי שהוא לא סיפק את הסחורה.

אבל מבחינת איכות סאונד הפיוניר שם אותו בכיס הקטן.!!

אני שומע מטאליקה וסיסטם ואיך שהפעלתי את המכשיר בלי להפעיל את הסאב כבר הרגישו הבדל משמעותי!

ואני מרוצה עד השמיים.

יוגב.

פורסם

תתחדש ותהנה :-)

וכמו שאיתמר ציין לא עושים השווה בין מכשיר מליין נמוך למכשיר מליין גבוה .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...