Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביד שניה יש לך מק אודיו z4200 מגבר 4 ערוצים מעולה שבגישור יקרע ל-c12 את הצורה ויסחב יפה יפה את הקומפוננט שלך רוצים עליו בסה"כ 500 שקל שווה לפי דעתי..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

חבל..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

את האמת אני מפחד לקנות יד שניה כי אני לא מבין כלכך ואני לא יכול להגיד מה המצב של המוצר מהסתכלות עליו

ככה שאני יכול להידפק חזק מזה

וגם יש את עניין הביטוח וזה שאני יכול לקנות בחנות בתשלומים

כי אם הייתי הולך על יד שניה הייתי מקבל מערכת כזאת בחצי מחיר או מערכת פי שתיים יותר טובה במחיר הזה

אבל אני מפחד...

פורסם

איזה לבנות לבד אחי אני לא יוסי חח

אני לא מבין בשטויות האלה אני כולה שבוע מתעניין

בקיצור חשבתי אולי לקנות מגבר וסאב יד שניה באזור המחירים הנוכחי

יש הצעות?

פורסם

בנאדם מה אתה שובר את הראש יותר מדיי.

עדיף שבאמת תקח את GTO1004 כי הוא חזק ומשאיר לך אפשריות לעתיד

ואל תדאג לסאונד העיקפי כולה מדובר בסלון רכב של עד 2-3 מטר מרובע

אצלי בסלון(בבית) 28 מטר מרובע יש 2 רצפתיים ועדיין שומעים פצצה עם הבמה הקידמית.

• תוכן חדש...