Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזרת על מה שכתבתי תחת נושא אחר כי הנושא השתנה,

ראינו פיאט גרנדה 2008 ידנית 63אלף ק"מ רוצים עליה 50K בסוכנות גאלופ מוטורס בחולון

לא ככ אהבנו את הסוחרים לקחנו לבדיקה והנה התוצאות:

אין לי סורק אז אני אקליד את הבדיקה:

סיטי סנטר טסט

דף ראשון: מערכת תקין/לא תקין

רק 2 דברים יצאו לא תקין:

סרן קדמי ומע' היגוי - לתקן ולכוון ציר קדמי

שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקון בקצה שילדה קדמי, תיקון תאונה לפנים הוחלפו חלקי מרכב, תיקוני מרכב וצבע סביב לחיצות פח.

דף שני: גרף עם 3 עקומות פלט, P-END, P-WHEEL, P-DRAQ

END = 51,5KW

WHEEL = 39,5KW

DRAQ = 12,0KW

לא יודעת מה זה ולא מופיעה שום הערה אז אני מניחה שזה בסדר

דף שלישי:מסלול ממוחשב לבדיקת בטיחות הרכב

3 סעיפים: בודק התכנסות גלגלים, משכך, בדיקת בלימה.

הכל יצא תקין פרט לתת סעיף תחת "בודק התכנסות גלגלים"

סרן אחורי לא תקין התכנסות 8.0 M/KM

(הקדמי יצא -2.2) ולכן רשום שהרכב נכשל בבדיקת בטיחות

1. עכשו כאן אני מבולבלת בדף הראשון מופיע שיש בעיה עם סרן קדמי אז מה זה? עוד בעיה? מה המשמעות של זה

2. מה דעתכם על הרכב?

3. אם לקחת אותו מה לדרוש מהסוכנות?

4. אחרי תיקון - האם לקחת לבדיקה חוזרת?

כמו כן הם לא הציגו לי ספר רכב ולא טיפולים אמרו שיש דף אחד שרשום עליו הטיפולים בקצרה (שורה לכל טיפול) אני לא אמורה לקבל משהו יותר מפורט? אגב, הרכב מליסינג של ניו-קופל (האם זה מקובל לברר מולם פרטים על הרכב?)

תודה

פורסם

אני בדעה שלא כדאי לעשות עסקים עם אנשים שמראש לא נראים לי, גם אם אם מציעים סחורה לכאורה טובה.

אין ספק שהרכב עבר תאונה, לגבי חומרת הנזק קשה לדעת, יש תמיד חשש שמכון הבדיקה משתף פעולה עם הסוחרים על מנת להציג תמונה ורודה יותר מהמציאות.

האם את בחרת את מכון הבדיקה או שהסוחרים?

פורסם

קצה שילדה, סוחרים מפוקפקים, מחיר שלא תואם את ממצאי הבדיקה, ק"מ גבוה מאוד, חוסר פירוט של הטיפולים והתיקונים, רכבהשכרה\ליסינג... כל זה לא מספיק לך בכדי לרדת מהעניין?

למה לא תנסי לרכוש מפרטי או מסוכנות יבואן? ובכל מיקרה רכב שיש לגביו נתונים התחלתיים לא טובים + מוכרים מגעילים, עוברים הלאה לרכב הבא עוד לפני הבדיקה.

זו דעתי, בכל אופן מהרכב הזה הייתי יורד.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אני חוזרת על מה שכתבתי תחת נושא אחר כי הנושא השתנה,

ראינו פיאט גרנדה 2008 ידנית 63אלף ק"מ רוצים עליה 50K בסוכנות גאלופ מוטורס בחולון

לא ככ אהבנו את הסוחרים לקחנו לבדיקה והנה התוצאות:

אין לי סורק אז אני אקליד את הבדיקה:

סיטי סנטר טסט

דף ראשון: מערכת תקין/לא תקין

רק 2 דברים יצאו לא תקין:

סרן קדמי ומע' היגוי - לתקן ולכוון ציר קדמי

שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקון בקצה שילדה קדמי, תיקון תאונה לפנים הוחלפו חלקי מרכב, תיקוני מרכב וצבע סביב לחיצות פח.

דף שני: גרף עם 3 עקומות פלט, P-END, P-WHEEL, P-DRAQ

END = 51,5KW

WHEEL = 39,5KW

DRAQ = 12,0KW

לא יודעת מה זה ולא מופיעה שום הערה אז אני מניחה שזה בסדר

דף שלישי:מסלול ממוחשב לבדיקת בטיחות הרכב

3 סעיפים: בודק התכנסות גלגלים, משכך, בדיקת בלימה.

הכל יצא תקין פרט לתת סעיף תחת "בודק התכנסות גלגלים"

סרן אחורי לא תקין התכנסות 8.0 M/KM

(הקדמי יצא -2.2) ולכן רשום שהרכב נכשל בבדיקת בטיחות

1. עכשו כאן אני מבולבלת בדף הראשון מופיע שיש בעיה עם סרן קדמי אז מה זה? עוד בעיה? מה המשמעות של זה

2. מה דעתכם על הרכב?

3. אם לקחת אותו מה לדרוש מהסוכנות?

4. אחרי תיקון - האם לקחת לבדיקה חוזרת?

כמו כן הם לא הציגו לי ספר רכב ולא טיפולים אמרו שיש דף אחד שרשום עליו הטיפולים בקצרה (שורה לכל טיפול) אני לא אמורה לקבל משהו יותר מפורט? אגב, הרכב מליסינג של ניו-קופל (האם זה מקובל לברר מולם פרטים על הרכב?)

תודה

הרכב עבר תאונה ויש קצה שלדה קדמי, הק"מ גבוה מאוד, הסוחר נשמע רמאי ולא אמין, כשלון בבדיקת בטיחות (!)...

יש עוד הרבה רכבים בשוק. חפשי משהו אחר.

פורסם

תקשיבי באמת שיש המון סוחרים שאפשר אוטו כזה לקנות ב50-53 אלף ו60 אלף ק"מ זה מאוד סביר לאוטו ליסינג/השכרה.

אני פשוט בדיוק בקנית אוטו שהוא גם גרנדה וגם נתקלתי במוכרים מגעילים בטירוף וזה הכי חשוב לי כי כל הזמן ניסו לדחוף לי ולמכור בכח ואז מצאתי חברת השכרה שגם השירות היה מצויין גם האוטו לאחר בדיקה במכון שאני בחרתי ללא לחץ לקניה מצידם.

היה תקין וממתי קצה שלדה זה לא רציני זה שסי בשפה עממית ויכול להפחיד הרבה קונים בעתיד קיצר לא לקנות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תודה רבה. אנחנו נרד מזה. חבל.

קשה למצוא את מודל 2008 בחברות הליסינג המקוריות כי הן כבר מכרו את השנתון הזה. כל מה שקראתי בפורום הוציא לי את החשק לקנות מסוכנות כך שלא נשארו לי ממש אופציות.

פורסם
אגב, הרכב מליסינג של ניו-קופל (האם זה מקובל לברר מולם פרטים על הרכב?)

תודה

עצם העובדה שהרכב מניו קופח ולא נמכר על ידם אלא על ידי סוחרים, אומר שהוא מצ'וקמק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאחר קריאת הדרישות המקוריות שלכם, יש אופציה שתתאים יותר לדעתי. חשוב לכם שהרכב יהיה חסכוני מרווח וידני אז אולי תנסו לחפש סקודה פביה ספייס? נמכרה בכמויות גדולות יחסית עם מנועי דיזל שהגיעו עם גיר ידני בלבד ומציעה תא מטען גדול ומרווח עם מקום לכלבים שלכם. הרבה רכבים שירתו בחברות ליסינג והשכרה וגם בחברות פרטיות ולכן אם אתם מחפשים בסוכנויות יש סיכוי שתמצאו רכבים כאלה. טבעי שהקילומטראז' של רכבי דיזל הוא גבוה יותר מהממוצע בשוק אך לאחר חיפוש קצר בלוחות באינטרנא מצאתי דיי הרבה אקזמפלרים עם קילומטרים נמוכים וגם מציאות מידיים פרטיות. שווה לבדוק.

בהצלחה ושבוע טוב.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מכר שלי קנה אחת לא מזמן,שנת2007 עם 40000 ק"מ יד ראשונה פרטית(לא ליסיניג ולא השכרה) ידנית מנוע 1400,ללא תקוני צבע ,ב52000 אלף שקל ,ומרוצה מאוד.

חיפש אחת כחצי שנה.

נכון שזה הרבה זמן אך עדיף לחכות,לחפש בסבלנות ולא לפול בפח.

אם תמהרי את תקני אוטו שגם תמהרי למכור,צריך רק סבלנות ועיצה ממומחים.

גם אני אומר לך תתרחקי מהרכב הזה כמו מאש,כי אני לא הייתי קונה אותו אפילו ב40 אלף שקל,ונשבע לך שאני לא צוחק.8)

פורסם

הסוכנות רכב אגב היתה גאלופ אוטו סנטר ברחוב הבנאי בחולון.

מי שמחפש לקנות רכב לא הייתי ממליצה עליהם, הם גם מפרסמים את הרכב במודעות תחת רכב פרטי.

פורסם

כמו שאמרו לך, לכל חברת ליס גדולה ומכובדת יש את המגרשים שלה.שם היא מוכרת את כלי הרכב האיכותיים.

כל השאר שמוכרים רכב שבעברו היה של אחת החברות האלו, זה סוחרים שאותן חברות עובדות איתם והם ה"צינור" שלהן למכירה והפטרות מכלי רכב שספגו נזקים גדולים והן לא רוצות למכור אותן מחשש לפגיעה בשמן.

הן מוכרות את הרכבים לכל אותם סוחרים ומגרשים במחירי בדיחה, ואלו מוכרים הלאה וגוזרים קופון. ככה זה עובד בלי יוצא מהכלל.

נראה לי מוזר מה שאמרת, לא צריכה להיות שום בעיה להשיג כלי רכב (אני לא מדבר על דגם ספציפי) משנת 2008.

לדעתי האישית (וזאת רק דעה), לא להתקרב ולא להכניס את הראש למיטה חולה בכל מה שקשור למגרשים האלו.

הם בנויים על זה שפראיירים לא מתים אלא רק מתחלפים. כמה שהמגרש יראה גדול, ומוכר ונוצץ ומכובד.

שוב, מדוע חברת ליס לא תמכור בעצמה, אלא תכניס עוד יד שצריכה להרויח למשוואה?

לפחות העץ ריח והספרי סיליקון שמפוצצים את הרכבים במגרשים האלו הם מאיכות מצויינת:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...