Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*שטף סדרות חדשות- סיינפלד,תיכון דגראסי,שושלת"

שכחת את AIRWOLF.

*סקודה- חברה עלומת שם הודיעה על תחילת פיתוח "אם כל המכוניות"- FABIA CARSFORUM EDITION.

נדמה לי שפיתוחה כבר הושלם, ושעכשיו עובדים על הגרסה של ה Super-B, שמותקנת ב Class-A.

יש למה לצפות!

:wink:

(הכל נכתב בהומור,לא להעלב\לקחת אישית).

;-)

כמובן, בהומור ומתוך אהבה רבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ובהמשך:

* טוסטר משולשים הלהיט הבא של הלחם.

* קומפוט שיקפיץ לך את התותבות.

*איך בונים כרכרה ב80 יום.

כל זאת לאחר מסיבת יום ההולדת ה50 לשמעון פרס

.

פרס רק בן 50 פה,כמו שאתם מבינים הכותב קם לתחייה.

פורסם
חברים,

המאמר הזה הוא רק השני בסידרת מאמרים מפי ציון ז'אן:

*"האינטרנט- ההמצאה שהקדימה את זמנה כבר כאן".

*"חשיפה!-תוך 5 שנים תיהיה מכונית חשמלית"

*"נמאס לך מטלויזיות שחור לבן ? בקרוב ייחשפו פיתוחים חדשים"

*המחשב איטי? לא עוד! מחשבי ה-486 כבר בשוק!"

*העתיד בקלטות- 10 סיבות למה פורמט ה-CD החדש לא יתפוס"

*שטף סדרות חדשות- סיינפלד,תיכון דגראסי,שושלת"

*סקודה- חברה עלומת שם הודיעה על תחילת פיתוח "אם כל המכוניות"- FABIA CARSFORUM EDITION.

ענק!!:lol:

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אני מוחה נמרצות על הציניות של המגיבים כאן -ממש לא לעניין!

אני חושב שפותח השרשור עלה על משהו מעניין.

יזמתי פגישה עם כמה חובבי רכב וכמה משקיעים ואנו שוקלים להרים פרוייקט: מגזין שיבוסס רובו ככולו על כתבות רכב ובהחלט -בהחלט מבחני דרכים.

חשבנו על השם "טורבו" שם קליט וקורץ משהו עתידני וכוחני.

ברור לנו גם מי יהיו הנבחנות הראשונות : סובארו כרכב עממי נפוץ לעומת דודבן איטלקי כמו אלפא רומיאו.

רעיונות לשמות למגזין יתקבלו בברכה.

נ.ב חשבנו גם על השמות "אוטו" ו"הגה" אבל "טורבו" נשמע יותר ראשוני...

לא לשכוח שנות השמונים בפתח והשלום הקרב עם שכנינו יפתח מרחבים כבישים ואופקים חדשים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

טוב חלאס עם הציניות,הנה תקציר חדשות למשתמש ציון ז'אן:

שארם כבר לא שלנו,הגולן לעומת זאת כן שלנו,החזקנו במשך שנים את דרום לבנון,עיראק בנתה כור,אנחנו דאגנו לפרק אותו, סדאם חוסיין ? אז זהו,שכבר לא,ארה"ב נמצאת שם שנים, היה לנו ראש ממשלה שנרצח ביריות אקדח שמאוחר יותר עוד באותו הלילה יטענו שזה הופיע בצופן התנ"כי,היינו שנים בתוך רצועת עזה וגם משם יצאנו,יש בנות בתפקידים קרביים,יש בנות טייסות, ישראל עובדת על שובר קופות,זה התחיל עם מלחמת לבנון,היתה הצלחה ולכן הגיע סרט ההמשך מלחמת לבנון 2,לא היה משהו אבל אומרים שיכול להיות שיהיה עוד המשך,ערי הדרום (שדרות,אשקלון והסביבה) חוטפות כבר שנים טילי קאסם אז יצאנו למבצע רציני בעזה, האו"ם עד עכשיו טוענים שהשתמשנו שם בזרחן אבל הם מזיינים את השכל,הם לא יודעים שצה"ל שינה לזה את השם ל"עשן נפיץ",בעזה מנסים כבר שנים להעתיק את חיפה-הם גם בונים עיר תחתית, ונראה לי שהם עובדים על מערכת רכבות מטורפת כי הם כבר שנים בונים שם ים של מנהרות,סוריה בנתה כור גרעיני,גם אותו פירקנו,זה לא שלולית,זה מה שאתה זוכר כ"כנרת",היה לנו שר בטחון אחד שהקשר בינו לבין בטחון זה כמו הקשר בין יאסר ערפאת לשפתיים יציבות, רק דבר אחד נותר בדיוק אותו דבר כמו בתקופה לפני התרדמת:

פרס עדיין לא הגיע למקום הראשון (ולא,להחליף את המקום הראשון בגלל שהוא נרצח לא נחשב,בדיוק כמו שלהחליף את המקום הראשון בגלל שהוא נכנס לתרדמת לא נחשב).

בעצם יש עוד דבר שלא השתנה:

במדינה ששולחת לוויינים לחלל,שיש לה יכולות גרעיניות להשמיד את כדור הארץ 7 פעמים,שיש לה פיתוחים טכנולוגיים שמעצמות שגדולות ממנה פי 100 לא מצליחות להגיע אליהם,במדינה הזאת,מדינה ישראל,מרוצים עדיין מחוץ לחוק.

וזה סוף החדשות.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האם פותח השרשור הוא ג'אן ציון כפי שמופיע בכותרת ?

זה מה שאני התרשמתי מנוסח ההודעה, לאחר חיפוש השם ג'אן ציון בגוגל נוכחתי לדעת שהוא אדם מוכר וכל נוסח ההודעה מעותק מהאתר שלו

לדעתי יש כאן גנבת זכויות מכיון שלא מצויין בשום מקום שזה תוכן מעותק. אם פותח השרשור הוא ג'אן ציון אין בכך בעיה זכותו המלאה לצטט את עצמו, אך אם פותח השרשור הוא לא ג'אן ציון חובה לציין שזה תוכן מעותק.

פורסם

אם זה אכן ציון ג'אן אז הוא צריך להחליט אם כותבים ג'אן או ז'אן, ולהתעורר מהקומה בה הוא היה במאה השנה האחרונות. אם זה לא ציון ג'אן, אז אכן יש להתייחס בכובד ראש לעניין גנבת זכויות היוצרים, שכן האינפורמציה הבלעדית והייחודית שהועלתה כאן הינה קניינו הפרטי של הכותב ורק לו זכות לשתף את העולם בתגליותיו המסעירות. הרי כל אדם אשר מעלה לפורום את הטקסט החיוני ורב החשיבות הזה הוא לא רק פושע, אלא גם גרוע מזה - טמבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חשבנו על השם "טורבו" שם קליט וקורץ משהו עתידני וכוחני..

כוחני זה פאסה.

תקרא למגזין "ממיר קטליטי" או "כוכבי ריסוק". אם עממי אז "פול אוטומט," למשל. טורבו זה נורא אייטיז (רייגן, רמבו ושות').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחר- חשיפה: הדינוזאורים נכחדו! דיווח בלעדי במדור "עד ראייה" מאת שמעון פרס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...