Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שתעירו על התקציב זה התקציב ואני מעוניין להשקיע אותו ברכב שיהיה שלי.

עכשיו מה אתם מציעים לקנות בתקציב כזה? בעיקרון שיהיה כיפי וחסכוני ובטיחותי עד כמה שאפשר. אפשר להציע גם מכוניות לא ממש חסכניות כמו A3 וסדרה 1. תודה לעונים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטו חדש או יד שניה? מה הדרישות שלך חוץ מ"כייפי". לפי ה A3 וסדרה אחת נראה שתסתפק באוטו קטן עם הרבה שואו

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אוטו כיפי מבחיניתי זה אוטו שנראה טוב,מאיץ מהר,כיפי בפניות,הגה קל שליטה כול הדברים שעושים אוטו כיף ולא אוכל כמות דלק מטורפת ושיהיה אוטמט למה הרישיון מוגבל. לא אכפת לי להתפשר על אוטו יד שנייה שמור.

פורסם

לא רואה סיבה הגיונית לשים נהג חדש באיביזה fr‏ אם לא רוצים שהקריירה שלו תגמר מהר מדי.לדעתי עדיף ללכת על איביזה 1.6 ,קליאו 3 או פז'ו 207.אפשר גם גולף מאובזרת אם רכב קטן משום מה לא מספיק פה.

V5

פורסם

בן 17, נהג חדש, צריך פרופורציות.

207 , מאזדה 2 יעשו את העבודה ועוד יתנו לך שיעורי נהיגה נוספים בעלות תיקונים נמוכה משמעותית מהאודי \ אלפא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נראה לי שהוא מחפש הרבה יותר מאיזה מאזדה 2 עם 1.5 ליטר. לא אמרת אם אתה מעדיף חדש או משומש. אם זה חדש אז אין מבחר רב לפי מה שאתה מבקש, אבל אם זה משומש אתה צריך רק לבחור צבע.

פורסם

אתה יכול לתת בבקשה הגדרות קצת יותר ספציפיות כמו איזה מרכב אתה רוצה, כוח, מהירות, משהו? אי אפשר ממש להבין מה אתה רוצה כרגע.

פורסם
לא רואה סיבה הגיונית לשים נהג חדש באיביזה fr‏ אם לא רוצים שהקריירה שלו תגמר מהר מדי.

:mm_yeah:

חוסר ניסיון ומכוניות מהירות - בדרך כלל לא נגמר טוב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני כרגע בודק את הפוולסוקגן שירוקו חורג מהתקציב אבל היא הכי מעניינת מה אתם אומרים? על הנפח עוד לא הוחלט

פורסם

צאו לבן אדם מהנשמה. אתם לא ההורים שלו ואתם לא תחליטו לו שאיביזה תהרוג אותו.

הבן אדם שאל על רכב, לא צריך לחנך אותו.

פותח השרשור,

לדעתי איביזה FR הכי מתאימה לתקציב ולדרישות.

השירוקו גם אחלה אבל כמו שאמרת, חורגת מהתקציב. תוכל למצוא משומשת.

emotion of motion

פורסם

האמת שבכסף הזה לנהג חדש במקומך הייתי מוריד את התקציב ל70 אלף, ומשאיר עודף יפה בכיס :-D

בכל מקרה, אני מסכים עם הבחור שכתב למעלה (אם כי יש רכבים מסויימים שבאמת לא הייתי ממליץ כל כך לנהג חדש). בין אם הוא ירסן את עצמו על הכביש או לא, מה שהוא יעשה עם האיביזה זה עניינו לגמרי והיא מתאימה לתקציב והדרישה לרכב עם 2 דוושות. עוד משהו שאפשר להוסיף זה גולף GTI, לא החדשה כמובן (2006 נכנס בתקציב אם אני לא טועה). השירוקו חורגת מאוד מהתקציב, לא חושב שהוא ימצא משומשת עם DSG.

• תוכן חדש...