Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hifonics OLYMPUS VS Rockford Power HX2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה יש לי מצד אחד סט שלושה חלקים 831 מקדימה, עם מגבר שישה ערוצים "נחמד"

וגם צמד סאבים 15" מאחורה עם מגבר שהוא "חמודי"

:)

אליקו, איזה מגבר מגביר לך את הסאבים?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלוש פסקאות בלי מילה אחת רלוונטית בנושא - כרגיל ,רק ירידות של ילד באינטרנט :) עזבתי את השרשור שלך גיבור ,תמשיך להתווכח בין קיקר להיפוניקס ;) יש פיוניר שמוצהרים הרבה יותר ,בדוק הם חזקים יותר ! :)

איפה הייתה לך אי פעם תגובה רלוונטית בפורום הזה?

אתה יודע מה ההבדל בינינו? שאני אמשיך להתווכח בין קיקר להייפוניקס, אבל אתה תמשיך לחשוב שככל שהמוצר יותר יקר, ככה הוא יותר טוב (ואני אפציץ ואומר High-End בשבילך)

עצוב.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
להיכנס לויכוחים פוליטיים עם האנשים השורצים פה כבר שנים ומעניין אותם יותר להראות לי למה rainbow זאת חברה מצוינת ע"י ציטוט של עמוד שלם מכל התחרויות שהם זכו בהם כאילו שהיסטוריית החברה מעניינת מישהו. לקחתי מה שצריך ,למדתי המון. עברתי מזמן לתחום המערכות לבית שהוא הרבה יותר עמוק ,ומשם ליצירת מוזיקה אלקטרונית ולבניית ומרכיבי הסטודיו. אני חכם יותר ממך, תאמין לי.

זה רק נובע מכיוון שאתה בטוח שאם אתה יושב שנה בפורום של האודיו בייתי אז הפכת להיות מבין גדול.

אתה חזק בלהכפיש חברות ותיקות וידועות כאילו הם היו זבל.(מורל,ריינבאו,ג'נסיס ועוד.)

וגם שמוכיחים לך שאתה טועה אתה אפילו לא מוכן לקבל ביקורת.

כדי להוכיח שברצלונה היא קבוצת על, אפשר לעשות זאת עפ"י ארון הגביעים שלהם ועפ"י ההשגים שלהם.

כנ"ל גם בשביל להראות האם נהג מרוצים הוא מצטיין או לא, מספיק לראות את הלוח אליפויות של שומאכר בשביל להבין.

כנ"ל גם בכדי להבין שרוג'ר פדרר הוא הטניסאי הכי גדול בעולם, הרי ארון הגראנד סלאם אצלו בבית מאשר זאת.

זבל, לא זוכה בתחריות.

בקיצור, אתה גם תמצא דרך להתווכח על דברים כאלו.

אז אולי באמת כדי שתעזוב סופית לפורום של האודיו לבית, הרי חס וחלילה שתשאר כאן בפורום האומלל שלנו החסר עומק וידע.

פשוט זה חבל בשבילך, הרי זמן זה מרכיב יקר לא?

under construction..

• תוכן חדש...