Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hifonics OLYMPUS VS Rockford Power HX2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תשים את שניהם בתיבה פורטד אופטימלית לכל אחד, אני מאמין שהרוקפורד יהיה חזק יותר, 15 מול 12 כמעט תמיד ינצח(אלא אם יש פער אדיר של rms לטובת ה-12)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכנון בהתחלה היה 4 CVRים, אבל ויתרתי על זה כי אין לי עד כדי כך הרבה מקום בתא מטען (יש מספיק, אבל אני לא מעוניין שהסאבים יתפסו הכל)

לכן אני מעוניין בסאב אחד חזק.

שומאכר - בעיקרון, זה מאוד הגיוני מה שאתה אומר, ולכן העניין הזה כ"כ מסקרן אותי.

האולימפוס חזק ביותר מחצי מהרוקפורד (1600W VS 1000W)

עכשיו שאלת המליון היא, האם ה-600WRMS האלה יותר/פחות משמעותיים מקוטר הסאב (15" מול 12")

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אם אתה משווה 15 מול 12, בהספקים שציינת

ה 15 מנצח בכל מצב.

חבל על המאמץ שלך, קח את הרוקפורד, הוא לא רואה את ההייפוניקס ממטר בכל מצב [במיוחד הסיבה שזה 15" מול 12"]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי, לקחתי את זה לתשומת ליבי.

אני אשמע את האולימפוס בקרוב, אקבל עליו מעט רשמים וכו'.

אני אקח בחשבון כל מה שאמרתם פה לאחר שאני אשמע את האולימפוס

(הלוואי והייתי יכול לשמוע את הרוקפורד. לצערי אני גר בחור שרחוק מכל מקום מרכזי בארץ)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

לא מודדים ווליום וכוח על פי הצהרת ההספק של הרמקול. 1600 rms בחיים לא תספק לסאב בלי שדרוג תשתית חשמל. להגיד שה 1600 חזק יותר כי הוא מוצהר ככה לא אומר שהוא יהיה חזק יותר. אז ב 700 וקצת rms שאתה בקושי מספק לסאב עם מתח סוללה של 12.8v פלוס מינוס הנצילות הופכת לקריטית יותר מההספק המוצהר. מצחיק אתה 4 cvr , אחרי שוטטות בפורום במשך 4 שנים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
שלא תבין לא נכון, אני בטוח שהנסיון שלכם הרבה יותר רחב ממה שנראה לי,

אבל אני חושש אולי שהדיעה שלכם מעט נוטה באופן אוטומטי לבחור בכל דבר שהוא קצת יותר מדוייק (SQ אם תרצה)

לאליקו יש (אולי, כבר לא בטוח בכלום :lol:) את המערכת הכי חזקה מבחינת SPL כרגע. אז מה נראה לך, שהתשובה שלו קשורה בכלל ל-SQ? :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא מודדים ווליום וכוח על פי הצהרת ההספק של הרמקול. 1600 rms בחיים לא תספק לסאב בלי שדרוג תשתית חשמל. להגיד שה 1600 חזק יותר כי הוא מוצהר ככה לא אומר שהוא יהיה חזק יותר. אז ב 700 וקצת rms שאתה בקושי מספק לסאב עם מתח סוללה של 12.8v פלוס מינוס הנצילות הופכת לקריטית יותר מההספק המוצהר. מצחיק אתה 4 cvr , אחרי שוטטות בפורום במשך 4 שנים .

הנה הבחור שמדבר שטויות ואף אחד לא מתייחס אליו ברצינות.

את מערכת החשמל של הרכב (אלטרנטור לצורך העניין) אני משדרג אצל צביקה חודש הבא.

עשה טובה, ואל תגיד דברים שאין לך שמץ של מושג בהם.

אחרי ההודעה שלך בשרשור של הדוטק אוביישן לא נראה לי שמישהו בכלל מסתכל (ובטח שלא לוקח בתור שיקול) על ההודעות שלך בפורום.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם
לאליקו יש (אולי, כבר לא בטוח בכלום :lol:) את המערכת הכי חזקה מבחינת SPL כרגע. אז מה נראה לך, שהתשובה שלו קשורה בכלל ל-SQ? :wink:

צודק. לא חשבתי על זה ככה למען האמת.

אם כי, אני יודע שאליקו (ואני מצטט) "הבחור שעוד אוהב קצת איכות בחבורה".

בכל אופן, גם לי ההגיון אומר ש-15" יהיה יותר משמעותי מ-12" (בהתייחס לצרכים שלי)

אני מאוד מקווה שהרוקפורד יהיה עדיין אקטואלי בתקופה הקרובה (עד לשדרוג האלטרנטור ושמיעת האולימפוס אצלי ברכב), כך שבמידה ואני אחליט שלא ללכת על ההייפוניקס - אני עדיין אוכל לרכוש אותו.

עוד דבר נוסף:

לא מודדים ווליום וכוח על פי הצהרת ההספק של הרמקול.

אהה נכון, מודדים את זה ע"פי המחיר של הסאב.

הרי זה לא יכול להיות סאב עוצמתי אם הוא לא מתומחר ב-20K דולר.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

מודדים ווליום וכוח לפי ההספק המוצהר של החברה ? זה סה"כ אומר כמה הסליל יספוג לפני שהוא קורס. זה לא אומר הרבה. סאב זה אחרי הכל רמקול. אני לא מבין כלום ,מה שתגיד לא מעניין אותי יותר מדי ,אבל הכי מצחיק זה שחוסר ההתערבות של אחרים גורמים לך לחשוב שאתה עוד צודק ! זה מגוחך. רמקול מקבל יותר כוח הוא מוציא יותר ווליום נכון ? הצהרת החברה לא מעניינת יותר מדי בתחום הרכב אז הם אומרים רמקול X מוצהר 100 רמס. יופי. אתה חושב שאם רמקול Y "מוצהר" 60 רמס אז הראשון אוטומטית חזק יותר ? כמה חובבני מצידך. ומה עם התיבה ? אבל עזוב .. ומה אם אספק לשניהם אותו הספק ? מה שמוצהר גבוה יותר יהיה חזק יותר ? אולי , אבל להסתפק על הצהרות זאת בדיחה. אתה מבין ,אני באמת מאמין שספגתי מהמקום הזה את כל הידע שאני יכול בתחום מערכות לרכב כדי שאבנה מערכת מצויינת בתקציב נתון ,אני לא צריך לשאול ולהתלבט בין cvr או היפוניקס ואז להיכנס לויכוחים פוליטיים עם האנשים השורצים פה כבר שנים ומעניין אותם יותר להראות לי למה rainbow זאת חברה מצוינת ע"י ציטוט של עמוד שלם מכל התחרויות שהם זכו בהם כאילו שהיסטוריית החברה מעניינת מישהו. לקחתי מה שצריך ,למדתי המון. עברתי מזמן לתחום המערכות לבית שהוא הרבה יותר עמוק ,ומשם ליצירת מוזיקה אלקטרונית ולבניית ומרכיבי הסטודיו. אני חכם יותר ממך, תאמין לי ,לחשוב שהצהרת יצרן של הספק מקסימאלי אומר משהו לגבי הווליום מצחיק אותי מאוד. עוד יותר מצחיק אותי זה שזה מה שחשוב לך ,הווליום... מקווה שתשיג המון בנות כמו המון אנשים פה שזה מה שחשוב להם מן הסתם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה, שאתה חושב שאתה הכי חכם ואתה בעצם הדביל הכי גדול פה.

כולם טועים ורק אתה צודק, נכון? נראה לך שאתה המצאת את הגלגל?

לך תקנה לך רמקולים יקרים. ככל שיהיה לך רמקול יותר יקר ככה זה יחפה לך על דברים (חוסרים) אחרים בחיים...

קצת צניעות לא תזיק לך.

ואני לא צריך להשיג בנות, לפי האווטר שלך - זה אתה שנמצא פה בבעיה.

עשה טובה ותפרוש מהשרשור שלי, אף אחד לא באמת רוצה לראות תגובות שלך פה.

אני לא חושב שראיתי פה אי פעם מישהו שהוא המושא לצחוק של כל חברי הפורום, כמו שאתה כרגע.

אתה פשוט בדיחה מהלכת.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם
צודק. לא חשבתי על זה ככה למען האמת.

אם כי, אני יודע שאליקו (ואני מצטט) "הבחור שעוד אוהב קצת איכות בחבורה".

בגלל זה יש לי מצד אחד סט שלושה חלקים 831 מקדימה, עם מגבר שישה ערוצים "נחמד"

וגם צמד סאבים 15" מאחורה עם מגבר שהוא "חמודי"

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

על איכות משלמים (ומי כמוך יודע את זה, עם הסטאפ ה"חביב" שיש לך ברכב):lol:

ביום שאני אעבור לארה"ב (והוא רחוק, אבל לא עד כדי כך) אני גם אהנה לי עם איזה מערכת איכותית כזו עם הוצאה כספית שפויה יותר

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שלוש פסקאות בלי מילה אחת רלוונטית בנושא - כרגיל ,רק ירידות של ילד באינטרנט :) עזבתי את השרשור שלך גיבור ,תמשיך להתווכח בין קיקר להיפוניקס ;) יש פיוניר שמוצהרים הרבה יותר ,בדוק הם חזקים יותר ! :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...