Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט 2009 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש כאשר התקציב הוא בסביבות 100k. נכון לעכשיו המועמדת המועדפת עלי היא הסוזוקי סוויפט. ביקרתי היום באולם התצןגה והבנתי שלמודל 2009 יש מערכת בקרת יציבות , אבל שמתי לב שבמקום התוספת הזו בסוזוקי החליטו ל"צמצם" במקומות אחרים כמו חלונות חשמל אחוריים ומראות צד חשמליות. רציתי לשאול האם יש עוד פרטים שפשוט הורדו ביחס לשנתונים קודמים והאם העובדה שמ2009 הסוויפט מורכבת בהונגריה היא משמעותית לדעתכם?

תודה

פורסם

עד כמה שאני זוכר הדגם המאובזר של הסוויפט שיעלה על הכביש החל מהשנה הבאה ימכר ללא מראות חשמל וללא חלונות חשמל מקוריים מאחור (אפשר להוסיף חלונות חשמל בהתקנה מקומית) אבל כן ישמור על מחירו המקורי למרות הוספת בקרת היציבות. כנראה שבסוזוקי העדיפו להתקמצן קצת באבזור ולא להעלות את מחיר הרכב בשנה הבאה.

בכל מקרה, הסוויפט היא בחירה טובה בקטגורית הסופר-מיני אבל כנראה שלא הבחירה הטובה ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לדעתך בחירה יותר המאזדה 2? למיטב הבנתי צריכת הדלק בסוזוקי טובה יותר (נתון מאוד חשוב עבורי המון נסיעות בין-עירוניות) והיא גם זולה ב 4-5K

פורסם

תיקון קל, עד היום הסוויפט הגיעה מהונגריה, הדגם החדש עם ה ESP מגיע מיפן. עם זאת זה לא ממש משנה, המפעל בהנוגריה עצום בגודלו ומאוד מתקדם, רוב מכירות סוזוקי באירופה מגיעות מהמפעל ההונגרי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני מתעניין ברכב הנ"ל, עד משנה ארץ היצור מבחינת איכות ההרכבה/אמינות ושאר הפרמטרים הקשורים בזה?

האם דגם שיוצר במפעלי החברה ביפן/הונגריה יהיה זהה באיכותו/באמינותו לאותו הדגם שיוצר לדוגמה במפעלי החברה בהודו/תורכיה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
תיקון קל, עד היום הסוויפט הגיעה מהונגריה, הדגם החדש עם ה ESP מגיע מיפן. עם זאת זה לא ממש משנה, המפעל בהנוגריה עצום בגודלו ומאוד מתקדם, רוב מכירות סוזוקי באירופה מגיעות מהמפעל ההונגרי.

איתמר.

הפוך גוטה, הפוך.

האם איכות הרכב תיהיה זהה? אפשר להניח שכן, אבל כדי לדעת בוודאות כנראה שנצטרך לחכות לדגמים החדשים.

לגבי האמינות - אין לי סיבה להאמין שהיא תיהיה שונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איתמר.

לפי מיטב הבנתי כשביקרתי לאחרונה בסוכנות סוזוקי הנציג מכירות אמר לי שביפן מכוניות סופר מיני מיוצרות ללא ESP ולכן הסוויפטים מיובאים דווקא מהונגריה (לא מיפן) מכיוון שהמפעל שם כן מייצר סוופיט עם ESP.

עריכה:

Tzvika-Pick הקדמת אותי בכמה שניות.

פורסם
מה לדעתך בחירה יותר המאזדה 2? למיטב הבנתי צריכת הדלק בסוזוקי טובה יותר (נתון מאוד חשוב עבורי המון נסיעות בין-עירוניות) והיא גם זולה ב 4-5K

כדאי לבצע נסיעה גם בסוויפט וגם במזדה,לדעתי המזדה רכב נחמד יותר.

פורסם

צביקה פיק העיר את תשומת ליבי לכתבה שהתפרסמה ב"אוטו" לאחרונה בנוגע לארץ הייצור. מוזר, אני זכרתי ההפך.

איך שלא יהיה, כאמור המפעל ההונגרי כבודו במקומו מונח :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...