Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניים שתמליצו על חישני רוורס, ראיתי שיש הרבה סוגים ואני לא ממש מבין בזה.

בעקרון אני מוכן להשקיע עד 500 אבל עדיף פחות

אם קנייה בEBAY תצא יותר זולה אז אפשר גם המלצות משם

תודה

פורסם

אין צורך לרוץ לאיביי.

החיישנים שמוכרים בכל אתרי האינטרנט במחירים שבין 99-299 ש"ח (לפני התקנה שמוסיפה כ-100 ש"ח) די דומים ועושים את העבודה.

ההבדלים מינוריים וחשוב שהמתקין יהיה מקצועי ותקבל אחריות להתקנה.

יש להתקין בזוית וגובה אופטימליים שלא יהיו התראות שווא מעצבנות.

פורסם

סליחה שאני מיתעלק אבל מה המרחק המינימלי שהם מציגים?כשבדקתי אחד מהזולים ,המרחק 40ס"מ ואין ספרות נמוכות יותר(פחות מ40ס"מ אין אינדקציה).האים הגלאים הטובים מראים גם פחות מזה?ותודה לעונים.

פורסם

יש הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור

אם אתם יכולים תקונו אותי לשם של חברה או דגם (לא סיני).

לגבי ההתקנה אין בעיה אני יתקין אותם במוסך.

פורסם
סליחה שאני מיתעלק אבל מה המרחק המינימלי שהם מציגים?כשבדקתי אחד מהזולים ,המרחק 40ס"מ ואין ספרות נמוכות יותר(פחות מ40ס"מ אין אינדקציה).האים הגלאים הטובים מראים גם פחות מזה?ותודה לעונים.

כל חיישן מראה לך מרחק מינימום של 40 ס"מ זהו מרחק ביטחון שלא תידפוק את הטמבון בטעות

אם תרצה חיישנים טובים בחיר טוב פנה אלי בפרטי

פורסם

אים כול סוגי החישנים מראים רק עד 40 ס,מ אז לפי דעתי זה מיותר(במציאות אנחנו מיתקרבים הרבה יותר וציפיתי לחישן שמראה לי מרחק של סביבות 10 ס"מ).

פורסם

אתם לא עונים לשאלה שלי

אפשר המלצה לחברה או דגם טוב?

אני מעוניין רק בחישנים ללא צג/מראה ושטויות כאלו

תודה

פורסם

אני קניתי חיישנים שמשווקים ע" מוטורולה(כולל התקנה מקצועית ואחריות) במוטורולה בירושלים .

החיישנים כולל התקנה וצביעה לצבע הרכב עלו 400 ש"ח(ללא צביעה 300 ש"ח).

החיישנים כבר כמעט שנה על הרכב ועובדים ללא תקלות.

להבדיל, במקום אחר בירושלים המליצו לי על חיישנים של "קוברה" עם אחריות לשנה ב-1500 ש"ח:shock: על מה ולמה אין לי הסבר חוץ מרווח של מאות אחוזים שיש למתקין.

בקיצור ממליץ בחום על החיישנים של מוטורולה.

בהצלחה.

פורסם

המחיר של חישני קוברה הבאמת גבוה ועומד על מעל 1000 שקל. אבל- יש לי כאלה באוטו של ההורים כבר 7 שנים והם מחזקים מעולה!

לגבי החשנים של מוטרולה, סבבה רשמתי לעצמי.

אשמח לעוד המלצות

• תוכן חדש...