Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיינו פעם בעלים של חברת שליחויות כל שהיא בארץ (לא זוכר את שמה) ושאלו אותו מה הדבר הכי מוזר שבקשו ממנו להעביר.

היו שני צעירים שביקשו להגיע מאחד מהפרברים (כפר סבא אם אני זוכר נכון) לת"א באחד הימים העמוסים שידעה העיר לאיזה משחק כדורגל גדול.

כל ת"א היתה פקק אחד גדול.

ושני החברים הללו הגיעו עם קטנוע שליחויות...

לעניין, היות ובקיץ חם ובחורף קר. יש רוח, צריך קסדה שתתאים ואולי כפפות ומעיל, לא ניראה לי שאנשים יסכימו מרצונם החופשי לעלות על כלי רכב ש"יפנק" אותם בפקקים לבושים במעיל, כפפות וקסדה שאנשים אחרים הזיעו בהם חצי שעה לפני זה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצרפת ישש אינסוף שירותים כאלו:

אולבייק, סיטיבירד, skoot ואלו רק חלק קטן - בדרך כלל מדובר על גולדווינג/קטנוע גדול שהמושב האחורי שלו מצויד ב tablier (כך זה נקרא בצרפתית), שזה מעיין שמיכה כזו שמחוברת לאופנוע ומכסה את הנוסע עד המותניים.

באופן אישי אני מעולם לא עליתי על שירות כזה, תמיד העדפתי מונית קונונציונאלית או... מטרו :roll:

פורסם

מנבכי זיכרוני עולה כתבה מימים רחוקים שבה נכתב על סוג שירות דומה שבעיקר יועד לעו"ד באזור המרכז, שרצו להגיע לבית-המשפט.

העובדה היא שכיום שירות מסוג שכזה לא מוכר, לא זכור ולא ידוע, מלמדת משהו על כשלון הרעיון בתקופה ההיא (שנים רבות). יכול להיות שהרעיון הקדים את תקופתו, יכול להיות שמזג-האויר לא התאים, יכול להיות שלא היה מקום למטען, יכול להיות שדרכים השתפרו במשהו והפקקים העירוניים הפכו לנסבלים יותר ויכול להיות שהרעיון קרס בגלל היבטים חוקיים.

נסה לבדוק אולי בלשכת עו"ד, אם יש מישהו מהוותיקים שזוכר רעיון שכזה ומה עלה בגילגוליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא זכור לי פעם שנסעתי במונית והיה עלי יותר מתיק גב, כזה שניתן לשים על הגב בנסיעה.

בעיה אחרת שעולה לי בראש הוא גיל הנוסעים- ממה שזכור לי רוכב רשאי להרכיב על דו"ג נוסע שלא מתחת לגיל מסויים (14?), כדי לבדוק זאת.

בנוסף, אני חושב שעדיף להתבסס על כלים בעלי גג בחורף או לכל הפחות כאלו עם 3 גלגלים שנותנים אחיזה עדיפה משמעותית

בגשם.

אפשר גם לשקול "סירת צד" בשביל הוספת נוסע נוסף, כתלות במספר האנשים.

לפי דעתי אנשים יתרגלו לרעיון של נסיעה ציבורית גם על דו"ג - מי שרוצה לחסוך זמן בלחכות למונית ולהגיעה לפגישה חשובה, ייתכן ויסכים לקחת על עצמו את הסיכון.

עם כמה הסבות אפשר לעשות גם מאופנוע/קטנוע רכב הסעות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

רעיון מעניין להפעלת חברה כזו בארץ,

נסעתי על מוניות קטנוע בחו"ל, ואני מאמין שתחת התנאים המתאימים הייתי עולה על כזו מונית גם בארץ.

אך אני בעל רשיון לאופנוע ולא כל כך מודאג מהרכבה, מה שכן, אישית, אני שונא להרכיב.

שיהיה בהצלחה עם זה, קח בחשבון שתצטרך להתכונן לתקופה קשה בחודשי החורף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עידן וואדים מודה לכם על התגובות העינייניות! נראה לי שהקושי הגדול ביותר בשבילי הוא האחריות המוסרית לפגיעות של בני אדם(ולצערי זה רק שאלה של זמן). גם אם אני אהיה מכוסה מבחינת הביטוח(שתחשט אותי במחיר אבל זה כבר סיפור אחר).עדיין לא יהיה לי פשוט עם זה,לכן יש לי עוד כמה שנים לחשוב ולתכנןאת הכול.

בעיניין העדר של תרבות מוטורית זה משהו שלצערי אני לא אוכל לשנות ב5-10 שנים:(

אבל אם נמשיך בינתיים עם הרעיון חשבתי להשתמש בכלים כמו פיאג'יו MP3(יקר להחריד) או סוזוקי בורגמן(אני מעדיף קטנוע עם ABS).

בהתחלה חשבתי להשתמש בכלים עד 250 אך ראיתי שבחו"ל הנפחים הם 400 ומעלה אז כנראה שיש סיבה טובה מאוד לכך.

Piaggio_MP3_ac4mz.jpg

suzuki-burgman-400-scooter-2009-1.jpg

נ.ב

יכול להיות שהייתי יותר נועז אילו זה היה רעיון אחר אך כאן מדובר בחייהם ובריאותם של אנשים לכן אני בוחן כול פרט ופרט וחושב 20.000 פעם לפני וכמה שנים טובות לפני:D:D

בכול אופן תודה רבה לכול המגיבים!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
למיטב זכרוני, הביטוח של דו גלגלי איננו מתיר הסעת נוסעים בתשלום.

+1

לפותח השרשור ולכל המתפלאים, כבר חשבו על זה הרבה הרבה לפניכם. אין מצב בישראל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

גם נהג מונית וגם על קטנוע... נראה כמו מישהו שיכול לגרום לתאונה עם נפגעים עוד לפני שהוא מניע את מכונת הגיהנום שלו.

לדעתי אתה צריך לציין במודעת דרושים שצריך גם סטאז' של שנה לפחות של התמכרות להרואין.:roll:

ולא, אני לא אעדיף את זה על מונית סקודה אוקטביה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפשר גם לשקול "סירת צד"

דו"ג עם צינת צד לא עובר בפקקים ומתנהל כמכונית לכל דבר.

במקרה שכזה, מתבטל יתרון הדו"ג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מתאים לי מונית כזו רק בזמן שהיא מגיע אלי אני אהיה הנהג ולא הנוסע.

אני רוכב שנים וגם אצל חברים שאני מכיר אני מפחד לשבת מאחור אז לרכב עם מישהו שאני לא מכיר.

פורסם
הרעיון לא רע בכלל, אבל לפני כל דבר אחר,

בדוק מה יש לבירוקרטיה לומר על זה - בטח יש איזה שהוא סעיף באיזה שהוא חוק שאוסר על זה.

או מי יבטח אותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רכב דו גלגלי אינו יכול להיות רכב ציבורי.

בנוסף, על מנת לנהוג ברכב ציבורי צריך רשיון מיוחד.

מי שכבר מוציא רשיון כזה, לרוב לא עובד תחת מעסיקים אלא כעצמאי.

ומי ששאין ביכולתו הכלכלית לרכוש מונית עובד לפי שכירות במחיר FIX.

אבל עדיין בתור עצמאי.

כל אותם הנהגים בעלי רשיון רכב ציבורי לא יעבדו על 2 גלגלים גם אם זה יהיה בר תוקף מבחינת רישוי, לאור העובדה שמדובר על עבודה עונתית.

ובנוסף לכל הצרות העלויות מסביב מבחינת עלות זכות ציבורית + ביטוחים יהפכו את העניין ללא כלכלי בכל מקרה.

under construction..

• תוכן חדש...