Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

ברוח הסתיו-חורף שמגיעה ומביאה תחת כנפיה טעם לשינוי,מבקש את המלצתכם להד יוניט מצוין.

חוץ מהאקליפס 7200,הפיוניר P9 והפיוניר החדש PRS99 -יש משהו אחר שלו יכולתם ,הייתם קונים?

תקציב-עד 2000 דולר.

בלוטוט וUSB ממש לא נחוצים.

דגש על איכות ושליטה על הסאונד.

בא בחשבון גם דיוידי עם מסך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות.

(קלאריון לא בא בחשבון-לא מתחבר אליו.)

תודה

ליאור

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחלה...:wink:

מחפש שינוי.את הרכב מחליפים לי בתוך כשנה.כל הזמן משגעים אותי בעבודה שהוא יוחלף וזה עניין של זמן.עד כמה זה מדויק-אינני יודע.

רוצה להיות מוכן מהבחינה של רכיבי המערכת.יש לי את הזמן(והכסף..:wink:)לחפש,לשאול,לשדרג.

אני רוצה לבנות החל מההד יוניט ואח'כ את שאר הרכיבים.אני לא נעול על משהו.רק הגבלתי עצמי תקציבית כי זה בור ללא תחתית.ולכן כרגע מדובר בהד יוניט בלבד.

מה ישודך בהמשך ומתי,גם אינני יודע.

פורסם

ועכשיו לשפשף עיניים בבקשה ולהתעורר..:lol:

מילת המפתח היא התאמה ופרופוציונליות. אתה מבין לבד שליחידת ראש ברמת המכשירים שהוזכרו כאן צריך לשדך הגברת היי-אנד, רמקולים היי-אנד והתקנה סופר מקצועית.

אתה מבין לבד שזה לא לזרוק סורס של מיליון דולר, לקרוא לניר שימדוד לך עם RTA:wink: וללקק את האצבעות.

אז כמה אתה רציני בענין ומה אתה מתכנן לעשות בזמן ובכסף שלך, שיש לך:wink:? מה הסטאפ המתוכנן?

פורסם

זוכרים את "רועי" סקינים?

זה יהיה "ליאור" סקינים הבאה, בהבדל ענק אחד: וישאר (המבין יבין).

ליאור תחליף לPRS כי ברכב ליסינג הזה גם F1 לא יתן לך כלום חוץ מחור גדול בכיס ומכות מצד אשתך\אחותך (וממני).

בלי איתום ובניות ל7-6.5 אינץ, אתה לא תצליח לשפר את הבאסים שלך.

מדובר ברנו מגאן ליסינג.

תשכח מCARPC. זה סבל שלא נגמר\מתחיל

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ייבגני-האח הגדול והנהדר שלי!

ציינתי שהרכב ליסינג שלי יוחלף במהלך השנה(שוב,זה מה שנמסר לי מהעבודה..).אז לפני שתכה אותי -תשאל!:wink:

צביקה ידידי הותיק-זה כה ברור לי שלבקשה שלי חייב להגיע גם מגבר וסט בהתאם.

אולי אפילו יש לי כיוון ,לפחות לגבי הסאבים.אני משתעשע במחשבה להרכיב אצלי 4 גנסיסים..:twisted:

התקנה-אין ספק.יוסי הגדול מכולם עם הפלוקינג העולמי.

פורסם

במקום לשרוף סתם 2000$ על HU

תקפוץ לטיול בצפון ,תעבור בירכא ותקנה :

סט קומפוננט F#1 SPX-Z18T מחיר 5500

רדיו דיסק McIntosh MX406 מחיר 3000

סאב IDMAX + תיבה מחיר 1100

כול שנישאר לך הוא לקנות איזה רוקפורד BD משומש +ומגבר 2 ערוצים ברמה גבוהה

ויש לך מערכת היי אנד בפחות מ -15K

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260194&page=2

פורסם

ארזה - אני לא זוכר מה מורכב אצלך כרגע אבל אולי תשקול אפשרות במקום לקנות HU חדש להשקיע את הכסף במעבד ואת העודף לנצל להחלפת\הוספת אלמנטים או מגברים ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בלי לגמגם יותר מדי, ללא ספק המקינטוש של נאדר או הדנון זד1. אם תמצא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואלה ליאור, שכחתי מהMX406 של נאדר. אם אתה רוצה איכות נטו ברמה גבוהה מאד, זו הבחירה. נקודה.

הענין שאתה רוצה "שליטה על הסאונד". בMX406 השליטה היחידה שיהיה לך זה PLAY או STOP..:lol: אבל האיכות, האיכות..

פורסם

רק שצריך לחכות כ20 דקות עד שהמכשיר נשמע טוב,

יופי ליאור תתחיל לעשות סיבובים מסביב למקום העבודה כדי להתחיל להנות מהמערכת:shock:

אלי

• תוכן חדש...