Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, אמרת שלא אהבת את הקלריון התכוונת לDRZ 9255 \ HX-D2 או לדגמים היותר פשוטים 785 וכו' ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד שאתה לא מגיע הביתה באמצע שיר שאתה אוהב, ובמקום להחנות את הרכב אתה עושה 'עוד סיבוב קטן' עד לסיום השיר..

לפעמים זה קורה לי אבל אני לא לוקח בחשבון שמיד מתחיל שיר שאני אוהב עוד יותר..

כמובן שהרוטינה של עוד סיבוב קטן חוזרת שוב והשכנים דופקים מבטים של תמהון רבתי..:lol:

ליאור, 4 ג'נסיסים בתא מטען? איזה משאית אתה הולך לקנות?8)

יאללה, שתף אותנו בתכנון הכולל. תקציב של שבעת אלפים וחמש מאות שקלים עבור יחידת ראש אומר לי סט 3 חלקים של אילומינטור על טרו מסדרת קופר. למשל.

פורסם

יש לך תוכנית לשלב במערכת פרוססור?

כי אם כן ואתה מחליט ללכת על ביט 1 למשל - אתה יכול להביא יחידת ראש DVD שיש לה יציאה אופטית - אפשר למצוא היום יחידות ראש שהאיכות הסטנדרטית שלהן היא טובה כמו סדרת הEXAD של JVC

אבל בסופו של דבר מדובר ביציאה אופטית ככה שאני בספק אם תוכל להרגיש קפיצה כלשהיא באיכות השמע מעבר ליחידת ראש כזאת.

אני מאוד אהבתי גם HU של נקמיצ'י

תנסה לכתוב בגוגל japanese high end car audio ותראה לאן תגיע... יש להם גם סקשיין שלם של יד שניה ואת אחד הדנונים הכי טובים היה אפשר לקנות שם פעם במחיר מגוחך של 300 דולר... :-D

על הדרך אולי תקנה רמקולים ומגברים של BEWITH :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאור- אני מציע לך להבדיל בין מכשירים כמו הדנון והמקינטוש, לבין מכשירים הכוללים מעבד.

המקינטוש איכותי מאוד, אך תצטרך לעבוד איתו פאסיבית (עזוב שקרוסים כמו של F1 זה לא בדיוק פאסיבי) או להוסיף מעבד חיצוני.

2000 דולר זה סכום שאפשר למצוא F1 או ODR.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלי-אני לא עושה סיבובים בעבודה מסביב לרכב אלא עושה סיבובים עם הרכב בעבודה...:wink:

למי שלא יודע,אני עובד כטכנאי שירות למכונות צילום דיגיטאליות תעשיתיות ורוב רובו של היום אני ברכב.ממוצע שהייתי ברכב גבוה מאד עקב נסיעותיי הרבות. לכן,המערכת היא נדבך חשוב מאד במהלך עבודתי.

צביקה-אני כל כך אוהב את סאב הגנסיס שמנקרת בי המחשבה להוסיף עוד זוג לקיים אצלי ובסך הכל להרכיב 4 סאבים.הרכב שאקבל מהעבודה יהיה מסחרי כגון פיג'ו פרטנר או סיטרואן ולא תהיה כלל בעיה להרכיבם.אני חושב שלפחות בנושא הזה אני נעול.והפחדת אותי ידידי.אתה לאט לאט מגלה את רצוני.:shock:

ניר(GREEN MONSTER)צודק ואליקו וצביקה מחזקים.אני יודע שמקינטוש הוא מוצר מעולה שאין עליו עוררין אבל אני חייב איזו אופציה של שליטה חוץ מטרבל ובאס.אנכי בן מזל אריה ואנחנו שתלטנים..8)

אדי(LANOS)-אחרי התצוגה הווקאלית שעשית לי עם המעבד אודיסון שמחובר להד יוניט פשוט בעל יציאה אחת די הוציאה אותי משיווי משקלי והוכיח שלא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב.הכנסת אותי להלך מחשבות רציני-וטוב שכך-וקיבלתי ממך שיעור מאלף.

אבל מצד שני שמעתי גם אצל דני עם שתי הקומבינציות השונות של סט קידמי(קלארוס וסיז)על מגברים שונים(סלסטרה ו..-לא זוכר:oops:)והתוצאה המדהימה אצלו החזירה אותי להתחלה.שבכל זאת עדיין אין תחליף למוצרים מעולים.

ישראל-אני משתדל ואשתדל לא להכנס(אם בכלל) לנושא של מעבדים או פרוססורים.אני רוצה שזה יהיה כבר מובנה במכשיר כדוגמת הקלאריון שהזכרת או הפיוניר החדש שיש בהם כבר את ה4way .

הגדרתי לעצמי תקציב של עד כ8000 דולר לפני בניות.חשוב לציין שכל המכשירים יקנו בחו'ל כדי להוזיל ככל הניתן את עלות החבילה.איך אכניס אותם-זאת כבר בעיה אחרת.

אלכסנדר-תודה על כוונתך לחסוך לי הוצאות אבל אני ממש להוט להחליף הכל ולא מעוניין לשדרג רק חלק.מדובר "בסך הכל" על 3 אלמנטים מעולים שאני רוצה לקנות-הד יוניט,מגבר או שניים וסט קידמי של 3way.

ו..תודה לכולם על העזרה.:inlove:

פורסם

אולי תמתין עד לרגע שתקבל רכב אחר ואז תקפיץ את השירשור הזה?

( F1 990 מלאה + BILLET SIX + אילומינטורים 3WAY ) * יוסי אלפיין = :angel:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ליאור,

אכן, אין תחליף לציוד מעולה והHU ששמעתי ברכב של דני היה פנומנאלי אם כי הCARPC ברכב של לאון לא עושה רושם שנופל ממנו במשהו ושאר הציוד זה כבר נושא אחר, עולם אחר שפוגע בהעדפות האישיות שלי.

השאלה היא באיזה שילוב הציוד, מעולה ככל שיהיה - האם תוכל לזהות שהחליפו לך אותו בציוד שנחשב פחות מעולה? איפה ההבדל מפסיק להיות שמיע...

בכל מקרה - זרוק מבט על הDCT-A1 הזה... יד שניה ב900 דולר...

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=index&cPath=6

וכמובן תראה מה עוד אתה יכול למצוא שם 8) (תוודא שהאתר מעודכן אפרופו כי נראה לי שזה שם הרבה זמן) האופציות בפני עצמן מאוד מעניינות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאור,

אין מגברים שונים למעשה אין אפילו מגברים אלא מגבר אחד, מה ששמעת אצלי זה סט 2WAY (בעבר קלארוס וכיום SEAS) שמוגבר ע"י RA475x, זה הכל. :)

דני.

פורסם
ניר(GREEN MONSTER)צודק ואליקו וצביקה מחזקים.אני יודע שמקינטוש הוא מוצר מעולה שאין עליו עוררין אבל אני חייב איזו אופציה של שליטה חוץ מטרבל ובאס.אנכי בן מזל אריה ואנחנו שתלטנים..8)

טוב,

זה מאוד נחמד שאתה קובע שאני צודק עוד בטרם בכלל הגבתי בשרשור הנ"ל (זו ההודעה הראשונה שלי).:shock::roll::lol:.

ולכן אכבד אותך בהתייחסות הולמת:).

על תיקח דוגמא מהHU כפי שמותקן אצל דני, אין ספק שמדובר על אחד מיחידות הראש הטובות(אם לא הכי טובות) שקיימות בעולם כרגע.

אבל לצערי, 2000 דולר לא יספקו לך לתענוג הזה, כנ"ל גם הODR.

אם אתה חפץ ביחידת ראש סיפור איכותית אז יש לא מעט אופציות.

אבל שוב, תזכור שהODR והאלפיין F1 זאת ליגה אחרת לגמרי.

אתה יכול לקחת יחידות ראש איכותית כמו הדנון Z1/A1 או המקינטוש MX406 ולשדך לו את אחד הפרוססורים בנמצא כמו האודיוקונטרול DQXS או אלפיין H700 או BIT-1 של אודיסון וכו' וכו'.

יש גם יחידות ראש שמגיעות כקומבו, כמו הפיוניר P9/P90 קומבו, או הסוני C90+C910.

כאשר כל אחד בעל היחודיות שלו.

כולם יתנו מענה סופר איכותי, כולם יעשו היטב את העבודה.

אבל אתה חושב ש2000 דולר מקנים לך את הטו-אוב-דה-ליין:),זה לא יקרה.

מחירו של H900 שהוא ברמת ההיי-אנד הגבוה ביותר שיכול להתחבר לכל HU, רק הוא מכסה לך את התקציב.

כמובן, שזה עניין של שיקולים ותמורה למחיר.

תחשוב על הפונקציות שנמצאות בתוך העיבודים הללו, ותראה כמה מהם הם קריטים עבורך.

סה"כ כל עוד אתה לא רוכש מכשיר בעל יציאה דיגיטלית בחיבור לפרוססור בעל כניסה דיגיטלית, מבחינת איכות זה יהיה שווה ערך לעבודה עם HU איכותי ומעבדי צליל כגון קרוסים אקטיביים ואקולייזרים חיצוניים.

לכן, עשה את שיקולך.

תמורה טובה ניתן לקבל גם בעבודה פסיבית, אבל אם חשקה נפשך באקטיבי, זה דורש כלי שיעזור לך לתחום נקודות חיתוך.

זה יכול להעשות בתוך פאנל של המכשיר, בשימוש בקונטרולר או ע"י פוטנציומטר או החלפת ג'וק במכשיר חיצוני.

תבחר את הנוחות שלך, אל מול השיקול של העלות והתמורה בהתאם.

לא תמיד יש צורך בפרוססור סופר משוכלל, לפעמים קרוס אקטיבי יספק לך את כל הצורך שלך ובעלות נמוכה יותר בצורה משמעותית.

under construction..

פורסם
שלום חבר'ה.

ברוח הסתיו-חורף שמגיעה ומביאה תחת כנפיה טעם לשינוי,מבקש את המלצתכם להד יוניט מצוין.

חוץ מהאקליפס 7200,הפיוניר P9 והפיוניר החדש PRS99 -יש משהו אחר שלו יכולתם ,הייתם קונים?

תקציב-עד 2000 דולר.

בלוטוט וUSB ממש לא נחוצים.

דגש על איכות ושליטה על הסאונד.

בא בחשבון גם דיוידי עם מסך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות.

(קלאריון לא בא בחשבון-לא מתחבר אליו.)

תודה

ליאור

אתה צריך להחליט מה הדרישות המינימליות שלך לפונקציות שיהיו ב-HU

קרוס כלשהו? אקוולייזר? כמה יצאות RCA? משו..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ניר-מה לעזאזל לקח לך כל כך הרבה זמן לכתוב לי משהו??:wink:

ברור לי חד משמעית שלקחת מכשיר-טוב ככל שיהיה-זה לא מספיק.

אני רוצה לעשות את העניין פשוט עד כמה שניתן אם בכלל.

לקנות יחידת ראש מעולה עם מגבר מעולה לסט מעולה בלי כל מיני פרוססורים ומעבדים בדרך.

כמה קשה-ככה פשוט.לא מתכוון להכנס עם מחשבים ובדיקות RTA ואו איכות הסביבה וכדומה.כמו שהאוזניים שומעות -כך זה ישמע

אבל כמה זה קשה חבר'ה...החיפושים,הקריאה,הטבלאות. מי שראה אותי במפגשים עם הספר של הצילומים שאני עושה על כל מיני מוצרים,יודע כמה אני מסודר.ואיזה כאב ראש יש לי.......

• תוכן חדש...