Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי שאלה אליכם חבר'ה,

חייל חייב סכום של 9644 ש"ח לבנק הפועלים, השאירו מכתב של הוצאה לפועל על הדלת.

האם ניתן להצהיר שהרכוש של ההורים?

מה מומלץ לעשות במצב כזה?

פורסם

מומלץ ללכת לבנק להתמקח על גובה החוב, ולשלם במזומן כנגד סגירת התיק כולו או שתגיע איתם להסדר פריסת החוב בתשלומים.

מאחר והם ירדפו אחרייך כולל כל הוצאות הגביה וריבית רצחנית כי זו ריבית חריגה, אין מצב שבסופו של דבר לא תשלם דבר. לבנקים יש נטייה לא להיעלם, ולא לשכוח...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מסכים. אולי תוכל להמנע מעיקול אבל בסוף תשלם פי כמה. יעקלו לך את המשכורת ותקבל חיובים על כל ביקור.

עדיף לתאם עכשיו הסדר פרישת תשלומים.

פורסם

הבעיה עם פריסת תשלומים, שעדיין הסכום משתנה בגלל הריבית. אני הייתי אומר, נסה לקחת הלוואה בהחזר חודשי נמוך, סגור את החוב וגמור סיפור.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

השאלה אם זה עדיין אפשרי אחרי שכבר הגיע מכתב הוצאה לפועל? יענו ממש טופס אדום על הדלת.

לא האזהרות מעורכי הדין.

פורסם
הבעיה עם פריסת תשלומים, שעדיין הסכום משתנה בגלל הריבית. ...נסה לקחת הלוואה בהחזר חודשי נמוך.

ועל ההלואה אין ריבית?

כל מה שהוא יעשה (חוץ מלשדוד בנק אחר) יעלה לו בריבית אבל עדיף לשלם ריבית מאשר להסתבך עם בנקים, עוכרי דין וגובים.

לך לבנק ובדרך כזאת או אחרת סגור את העניין באותו יום.

בהצלחה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שעל הלוואה הריבית נמוכה יותר. היה לי ניסיון אישי עם חוב של 13,000 שתפח בצורה לא נורמלית, העדפתי לשלם הכל במזומן, פעם אחת וזהו. רק ככה נפטרתי מזה.

חשוב לוודא אחרי התשלום שהתיק נסגר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לשלם הכל במכה בלתי אפשרי.

הציע לי לשלם 7500 במכה ולסגור עניין ולא לפתוח חשבון בבנק הפועלים בחיים.

אבל עו"ד גם אמר לי שבמקרה כזה הבנק יסכים לסגור על סכום הקרן עצמה שהוא יותר נמוך 5800.:shock:

פורסם

עם חוב והמכתבים בכל מיני צבעים אתה הולך למש"קית ת"ש, למפקד שלך ולכל מי שיש איזה סמכות עלייך ומבקש חופשה "מיוחדת"

אפשר לשחרר אותך לחופשה על כזה נימוק אם החוב רשום על שמך אז בכלל זה יותר אפשרי

לדעתי תעשה את זה ככה

לך לבנק ותדבר עם מי שאחראי על החוב שלך (מנהל כלשהו) שיתן לך מכתב שאם אתה מחזיר הכל ביחד מורידים לך מהחוב.

עם המכתב הזה תלך למש"קית ת"ש ולמפקד שלך ותסביר להם את החשיבות של מיוחדת שבעצם תיתן לך אפשרות לכסות את החוב

תחזור לבנק אם מאשרים לך בצבא וגם אם לא, ודבר איתם בהתאם לאישור

ותעבוד כמו חמור ותכסה את החוב במיוחדת

זה במקרה הטוב

פורסם

מיוחדת אני כרגע במיוחדת כבר.

הוציאו אותי ממש תוך 10 דקות מרגע שבאתי עם המכתב האדום והמפחיד של הוצאה לפועל.

השאלה בתוך חודש אני לא יסגור את זה וגם אם כן,יענו ההוצאה לפועל תוך 10 יום.

מה אפשר לעשות כדי למנוע הגעה אליי הביתה?

פורסם

אז תיגש למשרדים של ההוצאה לפועל ותסביר להם את המצב שאתה חייל וכו' , וכרגע אין בידך את הכסף ואתה עושה את מירב המאמצים כדי להשיג אותו במהרה שימתינו עם זה או שיפרסו לך את החוב לכמה תשלומים החל מהחודש אחרי שאתה עובד וככה תוכל לפתור את הסוגיה הזאת.

הוצאה לפועל היא מערכת מאוד חזקה כיום בארץ, חבל להסתבך איתם.

פורסם

אתה נופל במקרה כמו שלי.

שהייתי חייל היה לי סיפור עם חוב של 8000 שקלים.

הצלחתי אז לגרד 2000 שקלים ונאלצתי להעזר באמא שלי שהביאה עוד 6000.

אחרי שהשתחררתי, שני חודשי עבודה והחזרתי לה את הכסף.

אני יגיד לך תכל'ס, בתי משפט ובנקים, ממש לא אכפת להם אם אתה חייל או לא, הם רוצים את הכסף שלהם ולא יהססו לדרוך עליך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היה לי חוב גם לפרטנר שסגרתי במקום ב4712 שהם החליטו על בסיס שום דבר.

החוב המקורי היה 1699 הם החליטו אחרי 4 חודש שהחוב תפח ל4712 , בסוף שילמתי 1698 ש"ח :wink: ותיקנו לי את הפלאפון על חשבונם :-)

השאלה שלי לא איך למנוע הגעה - אלא הם רוצים כביכול לעקל רכוש- הרכוש לא שלי!

איך יעקלו אותו?

פורסם

יעקלו לך את המשכורת הצבאית שתכנס כל חודש.

יעקלו לך את המענק שחרור שתקבל.

אחרי שתשתחרר יהיו לך סנקציות כמו אי יציאה מהארץ ואם לא תשלם תכנס למאסר.

אתה גר בחזקת ההורים, עם צו של בית משפט יעקלו גם להורים שלך דברים.

לא כדאי לך לנסות להכנס לעניין של הרבה תשלומים (100/200 שקל בחודש), כי אתה תגיע למצב שאתה תשלם את הכל ועדין תצטרך לשלם עוד עד ריביות שהצטברו עם התקופה הזאת וגם אם אותו גוף יגלה שנכנס לך סכום כסף גדול במהלך התקופה הזאת (מענק למשל) הוא יהיה רשאי לעקל לך את זה.

וגם על עיקול אתה משלם הוצאות עיקול.

מה שבא רוצה לאמר לך שאם אתה רוצה לשלם כמה שפחות, תבדוק איך אתה יכול לשלם את כל הכסף במינימום זמן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...