Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיאט בראבו בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלובאלי - שרשור שני רצוף שאתה בא באג'נדה ברורה כנגד הגיר הרובוטי מבלי שבחיים נהגת על רכב המצוייד באחד. האם אתה משתמש שתול?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נהגתי על הבראבו במפרט הישראלי. להגיד שהתיבה הרובוטית הדהימה אותי - אי אפשר. המכונית ככלל לא רעה בכלל, ועל כן זה לא "דיל ברייקר" בשבילי, אבל לא בשביל כולם. אם מתייחסים לתיבה הזאת כתיבה אוטומטית מן המניין היא מאכזבת לגמרי. היא לא "זוחלת", היא מדרדרת לאחור (ואין מנגנון מניעת התדרדרות לאחור כמו שיש ב-500) וקופצנית למדי בכלליות. עדיף להעביר באמצעות ההילוכים מאחורי ההגה.

בכל אופן, מבחינתי - אם כבר יש תיבה רובוטית שלא מתפקדת כמו תיבה אוטומטית, למה לא ידני בעצם? לטעמי, הרבה יותר פשוט, נוח וזול.

אני כבר הרבה זמן מתלבט ביו בראבו ופולו (מחכה לנסיעת מבחן בפולו ואפשרות של ידני TSI), ביררתי עם נציג המכירות לגבי בראבו מאובזרת וידנית והוא אמר לי שיבדוק אבל הוא חושב שזה אפשרי.

ביררתי גם לגבי מערכת מניעת התדרדרות והוא אמר שיש (היל הולדר). מנסיון שלי ברובוטי בטויוטה וגולף (רוב הנהיגה שלי היא בחיפה ובנצרת הרבה מאוד זינוקים בעליה) המערכת הזאת היתה משנה את התפיסה של הרובוטי כי ההיתלתלות בין הילוכים נסבלת וניתנת לבקרה, הרובוטי הוא יתרון בגולף לעומת הקורולה וחלק ניכר מזה בגלל הקלות והשקט בזינוק (החלק האחר הוא ההעברה הפחות מורגשת).

פורסם

הפולו לא מתחרה בבראבו - סופרמיני מול מכונית משפחתית. מהפולו התרשמתי בינתיים רק במצב סטאטי וממבחני דרכים שאחרים ערכו, אבל לטעמי היא מכונית עדיפה ו"שלמה" יותר. מה שכן, הבראבו היא תמורה נהדרת למחיר ונראית נהדר.

בבראבו בה נהגתי לא היתה מערכת היל הולדר (ואולי היא היתה כבויה ולא ידעתי מזה). אני לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית, מכיוון שהנסיעה נערכה ללא נוכחות של נציג מבחן. דווקא בגרסאות הידניות של חלק ממכוניות קונצרן פיאט יש היל הולדר - לא בטוח לגבי הבראבו עצמה.

פורסם
הפולו לא מתחרה בבראבו - סופרמיני מול מכונית משפחתית. מהפולו התרשמתי בינתיים רק במצב סטאטי וממבחני דרכים שאחרים ערכו, אבל לטעמי היא מכונית עדיפה ו"שלמה" יותר. מה שכן, הבראבו היא תמורה נהדרת למחיר ונראית נהדר.

אני יודע, אין לי דרישות ספציפיות של מרווח או גודל, רוצה רכב יפה שיהיה גם חסכוני ובעל ביצועים טובים וגולף TSI יקר מדי בשבילי.

פורסם
אם מתייחסים לתיבה הזאת כתיבה אוטומטית מן המניין היא מאכזבת לגמרי.

אי אפשר להתייחס לתיבה רובוטית (מצמד אחד, שניים או מאה) כמו אל תיבה אוטומטית פלנטרית, כי היא לא. היא תיבה רובוטית, ורק כך יש להתייחס אליה.

הבעיה מתחילה מהעובדה שכן מנסים להתייחס אליה כאל תיבה אוטומטית פלנטרית.

!AWDSOME

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד...

הגיר הרובוטי של הבראבו לא הרבה יותר טוב משל הקורולה וממש לא מתאים לנהיגה ספורטיבית.

לבראבו יש מנגנון היל-הולדר שתופס ל 3-4 שניות.

הגיר בפנדה מעצבן גם אבל ברכב קטן עם מנוע חלש זה פחות מורגש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני חוזר, ברכב ההדגמה של היבואן לא היה היל הולדר, או שהוא היה לא פעיל. אני יודע שב-500 עם אותה תיבה יש.

פורסם

יצא לי גם לנהוג ברכב הדגמה שלהם, והיה בו את המערכת, אז לא נראה לי שבשני אין.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אף אחד לא מתלונן שהביאו אותה, אבל אנחנו מודעים לבעייתיות שיש למותג הזה בארץ.

.

למה בחול פיאט זה תופס?

איפה? לא רוסיה,לא גרמנה לא צרפת ולא הרה''ב ואולי כמה אנשים יקנו אותה באיטליה בכל שאר העולם מי צריך אותה בכלל שבגרמניה אנשים מין הסתם יקנו גולף, צרפת פיג'ו, וברוסיה במוו או מרצדס ובארץ מאזדה 3. אני מהמר לא תהיה לה הצלחה.

פורסם
גלובאלי - שרשור שני רצוף שאתה בא באג'נדה ברורה כנגד הגיר הרובוטי מבלי שבחיים נהגת על רכב המצוייד באחד. האם אתה משתמש שתול?

נמחק.

פורסם

Spirit3 המחירים של הארץ הם לא המחירים של חו"ל. במידה והיה כך הפיאט 500 הייתה עולה סביבות המחיר של הפנדה ואולי פחות. וכן, פיאט הוא לא הרכב הכי אמין, אז בנוסף כשאנשים בארץ מזניחים את הרכב, מטפלים בו במוסכים חאפרים ואחרי זה מתפלאים רבות שהרכב מראה הרבה בעיות, אז כן גם זה גורע מהתדמית של פיאט כיצרנית רכב. תטפל כראוי והוא יראה אמינות טובה!.

פיאט בחו"ל זה רכב זול, אמין וזול לתחזוקה. אז בשביל מה צריך אותו? בדיוק בשביל זה.

והמנועים/אבזור שאתה רואה בארץ זה בד"כ הזול ביותר, בחו"ל אפשר להשיג אותו רכב במגוון אפשרויות ודגמים, הרבה יותר רציניים.

בבחירה בין מאזדה 3 לבין בראבו ידנית, לא הייתי אפילו פוזל לכיוון היפנית.

פורסם

אני לא יודע מה אמרו לכם על גיר רובוטי,

אבל הכל שטויות, יש לי פיאט פונטו 2004 עם גיר רובוטי ואני נהנה מכל רגע של נסיעה, יש קצת אבל ממש קצת איחור בהעברת הילוך מידי פעם (כי יש למחשב איזה מערכת שרוצה להעביר את ההילוך בזמן האופטימאלי שלו) אבל זה נסבל, לוקח יום יומיים להיתרגל לזה אבל אחרי שאתה מתרגל לא בא לך לעזוב את זה, יש בגיר רובוטי את כל היתרונות של הגיר רגיל רק בלי הקלאץ', אנשים נוטים להתאכזב מהגיר רובוטי בגלל שהם רגילים לאוטומט שהם צריכים ללחוץ על הגז ולהתחיל לסוע,בגיר רובוטי אתה צריך לדעת שאתה צריך להשקיע קצת מעצמך כדיי לקבל נסיעה מהנה וחסכונית בדלק (מאוד חסכונית אצלי 1:17 ),וכל השטויות האלה שהגיר לא אמין, לי ולשלוש דודים שלי יש את אותו הדגם בדיוק (שנים שונות) ולאף אחד לא היה בעיה בגיר אף פעם, אני לא יודע מי התחיל את השמועות האלה על בעיות בגיר כי לא שמעתי מאף אחד על תלונות, יכול מאוד ליהיות שזה צירוף מקרים אבל לפי דעתי לא נראה לי שבאמת יש בעיה שמצריכה את הרעש שעשו עליה, שרציתי למכור את האוטו היו עשרות אנשים שהיא מתקשרים אומרים לי: הלו, כן, איזה דגם, רובוטי???!!,טוב ביי.

קיצור מה שאני בא להגיד זה שהרובוטי של פיאט כן מהנה וכן מוצלח וזה משהו שבחיים לא תרגישו בנסיעת מבחן כי צריך קצת זמן להתרגל,בהצלחה לכל הרוכשים (דרך אגב המבצע עם הדלק לכל החיים נגמר מזמן).

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
למה בחול פיאט זה תופס?

איפה? לא רוסיה,לא גרמנה לא צרפת ולא הרה''ב ואולי כמה אנשים יקנו אותה באיטליה בכל שאר העולם מי צריך אותה בכלל שבגרמניה אנשים מין הסתם יקנו גולף, צרפת פיג'ו, וברוסיה במוו או מרצדס ובארץ מאזדה 3. אני מהמר לא תהיה לה הצלחה.

בחול זה לא תופס? כנירא שכן

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3389192,00.html

פה אתה יכול לראות מעל לחצי מליון אנשים שקנו באירופה פיאט שתים מהדגמים שלהם ניכנסו לעשירה הראשונה.

מה גם שבבעלות קונצרן פיאט חברות כמו אלפא רומאו ,פרארי, מזראטי,לנצ'יה ועכשיו גם קרזילר (עם כל שאר החברות כמו ג'ייפ ועוד) בעוד שמאזדה היא בבעלות פורד. יצרן כמו פיאט גם עוזר הרבה לטכנולוגיה ופיתח את מנועי המולטיג'ט והמולטי אייר החדשים שהם גם חזקים וגם חסכונים. הם משתמשים בתיבה רובוטית שעוזרת רבות לביצועים ולחיסכון בדלק בקרוב יהיה להם גם תיבה כפולת מצמד! בעוד שמאזדה החדשה נימכרת עם מנועים מיושנים(105 כ"ס 1.6) וגיר 4 הילוכים אוטומטי פשוט (1.6) .

אז נישאלת השאלה מי צריך את מאזדה? ( אלדן, אלבר, ניו קופל סיקס)

במדינות שהליסינג לא שולט והלקוח הפרטי בוחר את הרכב שהוא רוצה מאזדה מופיע שם במספרים לא כל כך גדולים(אם לא קטנים) , אבל אל תשכח שהם מכרו השנה 21,000 בישראל זה בטוח אומר שזה רכב טוב.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

גלובאלי - חושבים כך כי הכל נראה יותר מדי יפה בפוסטים שלך (והצורה של ה"חמשיר" בה אתה בוחר לכתוב ממש לא עוזרת, אם כבר :wink:).

לגופו של עניין - אתה מזכיר את עניין התדמית ועדיין, כמו שאמרו לפני, לא טרחת לנסוע עליה, או על כל רכב רובוטי אחר. לי יצא לנסוע על מספר רכבים רובוטיים. היו טובים יותר וטובים פחות, בדיוק, אגב, כמו בגירים אוטומטיים (וגם ידניים, אם כבר). אז כן - הגיר של הפיאט הוא רובוטי (ומכיוון שהוא מקבוצת פיאט אז בהחלט יש לו הרבה מהמשותף עם אלפא, כשבמקרה הזה זה טוב לך, כי זו כבר אבולוציה מי יודע איזו של הגיר שנכנס כבר ב-99).

לך כנראה יש באמת גיר רציף, והוא כל כך חלק כי הלכה למעשה אין בו העברות הילוכים של ממש אלא מספר אינסופי של יחסי העברה שנעים ברצף.

עד שלא תעשה נסיעת מבחן לא תבין הרי אם אתה מסתדר אתו או לא (בדיוק כמו שחצי פורום פה, למשל, לא מסתדר עם ה-AL4/DP0, שהוא גיר אוטומטי למהדרין).

מה גם שאם אתה כבר מדבר על זה שעולה הרבה כסף לקנות מכונית - חשבת לקנות רכב כלשהו (כולם הרי יקרים) ללא נסיעת מבחן? למה? בגלל שלהן גיר אוטומטי ולפיאט רובוטי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...