Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות מחשבים מומלצת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מקבל 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי במדינה,(לא אייבורי),אני ישן בשקט.

ימים יגידו אם הייתה כאן הטעייה או לא,בנתיים אין שום תלנות ובטח ולא מצאתי סיבה לרכוש במקום אחר בהפרש מחיר של למעלה מ15%.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאשר אני מקבל 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי במדינה,(לא אייבורי),אני ישן בשקט.

ימים יגידו אם הייתה כאן הטעייה או לא,בנתיים אין שום תלנות ובטח ולא מצאתי סיבה לרכוש במקום אחר בהפרש מחיר של למעלה מ15%.

ואם מחר היבואן יודיע שהוא לא מכבד אחריות של מחשבים שנרכשו דרך איבורי, בגלל הונאה של אייבורי ושכפול תעודות אחריות ? גם אז לא יהיה אכפת לך ?

ביום שיתקלקל לך חלילה המחשב היקר שקנית, תמסור אותו ל-DELL, ואז הם יגידו לך שעל הלוח אם יש סריאל שונה מאשר על המחשב, ומדובר בהונאה שהם לא מתכוונים לכבד, גם אז לא אכפת לך ?

פורסם

דבר ראשון אייבורי היא רשת גדולה שמכבדת את עצמה ויש לי נסיון מצויין איתה על מס' לא קטן של מחשבים.

דבר שני,במידה והייתה כאן הונאה וDELL לא מכבדים את האחריות,נפעל מול אייבורי בדרכים המקובלות.

דבר שלישי,הונאה יכולה לקרות לכל אחד ובכל מקום ,גם למקפידים ולזהירים ביותר מביננו,זאת עדיין לא סיבה מספיק טובה לטעמי לשלם עשרות אחוזים יותר על מוצר כאשר אין שום הוכחה שהמקום ממנו רכשת או אתה מתכוון לרכוש הוא עסק מפוקפק שגונב על חשבון לקוחותיו,באותה מידה ניתן להגיד על כל עסק שהייתי רוכש ממנו את הנייד ולא משנה באיזה סכום,שיש סיכוי שהוא מסבן אותי ויש טעם לא טוב לעסקה.

בכל מקרה ,שכל אחד יעשה כראות עינייו עם כספו.

פורסם

אתה מפתיע אותי, כי מהנסיון שלי רכישה ישירות מדילרים רשמיים של DELL יוצאת יותר זולה מאייבורי.

יצא לי לרכוש בשנתיים האחרונות 2 מחשבים ניידים של DELL ובשני המקרים אייבורי יצאו יותר יקרים מ NOTEBOOKCLUB (למשל) שהיא חנות שמוכרת אך ורק מוצרים של DELL. (דילר רשמי עם האנגר גדול בפתח תקווה שם יש תצוגה של כל הדגמים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש הפתעות בחיים...:-D

המחשב עלה 4000 ש"ח(גם בבאג היה מבצע זהה ) אולם באייבורי קיבלתי תיק ,עכבר ואוזניות ב40 ש"ח+הנסיון המצויין שיש לי איתם,זה הכריע את הכף.

פורסם
מחשב נייד?

תשאל את DELL שתובעת את אייבורי ו KSP על מכירת מחשבים ניידים משומשים כחדשים.

מסכים לגבי הקופסאות הסגורות, מחשב נייד ממש לא. (גם המחיר לא כזה זול שם למעט מחשבי הג'אנק של MSI )

אם אתה קונה את הDELL באריזה חדשה, עם כל הניילונים והסלוטייפים המקוריים של DELL במקום, מה בדיוק הבעיה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אייל ידידי,כפי שכבר רשמתי קודם,לא היו לי בעיות איתם בעבר,ואני מאוד מקווה שלא יהיו גם בעתיד.

במידה וכן יהיו ויתגלה שהם מכרו מחשב משומש\מחודש-לא חדש בקיצור,נפעל בדרכים מקובלות וחוקיות לקבלת פיצוי,בסך הכל מדובר ברשת גדולה ולא בחנות מצ'וקמקת,הם לא יסגרו מחר בגלל תביעה קטנה.

אני מבטיח לך שיש לא מעט מקומות שאתה רוכש דברים חדשים שהם בעצם משומשים\מחודשים ואתה לא מודע לכך.

פורסם

לא היה איזה סיפור עם DELL ואייבורי שנאמר במפורש על ידי DELL שאייבורי מוכרת מוצרים מחודשים שלהם או משהו כזה ולכן הם לא יכבדו אחריות למוצרים שלהם שנרכשו אצל אייבורי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נרכש מחשב בזיגזג בסוף.

עכשיו נשאר רק להמתין לבואו.

תודה לכולכם :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...