Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות מחשבים מומלצת?

Arilou
שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בגלל שעברו כמה שנים מאז שקניתי מחשב (האחרון נקנה בשנת 2000, מאז אני עם לפטופים מהעבודה) אני מבקש המלצה לחנות מחשבים שמצד אחד תהיה זולה, ומצד שני אמינה ואיכותית.

יש לי מפרט ספציפי שאני זקוק לו אז לא תודה לגבי הצעות למפרט :)

דבר אחרון אני מהרצליה, אז חנויות באזור השרון / גוש דן ואפילו יהוד יתקבלו בברכה.

(החנויות היחידות שאני זוכר הן KSP ואייבורי, איך הם?)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אקסלנט רמת החייל או SKYPC בראשל"צ.

אייבורי ו KSP הם יותר מקומות לקנות ציוד היקפי או פריטי חומר ספציפיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחרון אני מהרצליה, אז חנויות באזור השרון / גוש דן ואפילו יהוד יתקבלו בברכה.

מצטרף להמלצתו (הראשונה) של אוראל על זיגזג (יושבים ביהוד, ליד HP (שהיו פעם מרקיורי)).

הם אמנם לא הכי זולים (כמעט תמיד תמצא מישהו שמוכר את הסחורה שלהם בכמה שקלים פחות),

אבל כשזה מגיע לשירות - הם מספר 1 בלי וויכוח בכלל.

אישית אני מעדיף להוסיף את האקסטרא 100-200 שקל כשאני קונה מחשב ולדעת שאני עם ראש שקט לגביו.

גם שנתיים ו11 חודשים אחרי זה (ימים ספורים לפני תום האחריות) כשהלוח אם מבצע התאבדות ספונטנית - הם מביאים לך לוח-אם חלופי עד שהיבואן יאשר את החלפת הלוח אם בחדש,

וגם אם חודשיים אחרי שקנית זכרונות גילית שהסיבה שהמחשב עושה ריסטרטים כל כמה שעות זה בגלל שהזכרונות החדשים עושים ברוגז עם הזכרונות הישנים - אז יחליפו לך אותם בלי שום בעיה.

www.ZigZag2000.co.il

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מהרצליה, גש לאייבורי ברעננה (בשד' הנשיאים, כמעט עד ויצמן, חניה חופשית).

אחרי מחשב שנקנה באינטרנט והיה גרוע, רכשתי כבר כמה מחשבים באייבורי לשביעות רצוני.

(אפילו השרות שלהם מוצלח. היתה תקלה במחשב, כשבאתי בלי קבלות ובלי כלום הם פתחו את המחשב, העלו את הפרטים לפי המספר הסידורי שלהם שהיה רשום בפנוכו, ומייד אמרו לי "אתה יודע שהמחשב באחריות?". זהו. תיקנו בלי לקחת אגורה. )

בקניית המחשב הבא - אני יודע בדיוק אצל מי ארכוש אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מהרצליה, גש לאייבורי ברעננה (בשד' הנשיאים, כמעט עד ויצמן, חניה חופשית).

אחרי מחשב שנקנה באינטרנט והיה גרוע, רכשתי כבר כמה מחשבים באייבורי לשביעות רצוני.

(אפילו השרות שלהם מוצלח. היתה תקלה במחשב, כשבאתי בלי קבלות ובלי כלום הם פתחו את המחשב, העלו את הפרטים לפי המספר הסידורי שלהם שהיה רשום בפנוכו, ומייד אמרו לי "אתה יודע שהמחשב באחריות?". זהו. תיקנו בלי לקחת אגורה. )

בקניית המחשב הבא - אני יודע בדיוק אצל מי ארכוש אותו.

איזו טעות. הייתי לקוח שלהם במשך שנים. אלא רק אם השירות עלה 10 דרגות, לא הייתי מתקרב אליהם יותר. במיוחד אחרי שקראתי ביותר מדי מקומות שהם מכניסים לך חלקים משומשים ובאיכות נמוכה מבלי לספר. אני לא אשכח את החוויות שלי ממעבדת השירות האיומה שלהם - תורים ענקיים, המתנות ארוכות וכמעט בכל פעם שהייתי שם, מישהו התחיל לצעוק עליהם בגלל דבר כזה או אחר (גם אני הייתי קרוב לכך לא פעם).

גם אני מצטרף להמלצה על זיגזג - פשוט מעולים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על זיגזג רכשתי אצלנם מס' פריטים,חברה צעירים ומביני עניין.

פעם החנות שלהם הייתה בנווה מונסון בתוך הבית של הבעלים,אתה יוצא משם בהרגשה שיש על מי לסמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני,

אני נזקקתי לשרות בסניף רעננה - רק שבחים.

לא יכול להעיד על סניפים אחרים.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצות החמות על זיג-זג.

שני מחשבים מאוד חזקים ומאוד יקרים נקנו מהם ובשביעות רצון גדולה מאוד.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...