Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק של מגאן 2001 אוט' EX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות מכונית רנו מגאן 2001 אוטו' , וכל זאת למרות ההזהרות בנוגע לבעיות חשמל וגיר. הסיבה היא שהמכונית יד 2 שעשתה 50 אלף ק"מ בלבד, ללא תאונות, מטופלת במוסך מרכזי עם ספר טיפולים. הרכב עבר טיפול 10K לאחרונה, בו הוחלפה רצועת טיימינג, משאבת שמן, וטיפול ברקסים. מלבד פחחות קלה הרכב במצב טוב.

המחירון לפי יד 2 הוא 29K (בהתחשב בקילומטראז' הנמוך), אבל הבנתי מהפורום שמכוניות אלו נמכרות במחירים נמוכים בהרבה ממחיר המחירון.

אשמח לדעת אם מישהו מכר\קנה לאחרונה ובאיזה מחיר ביחס למחירון

תודה לכולם

פורסם

דבר ראשון,

תראה כמה מבקשים על אותו הדגם ואותו השנתון :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=404&FromYear=2001&UntilYear=2001&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=20802&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

דבר שני,

תחשוב , האם הרכב מתאים לדרישות שלך + האם בקלות תוכל למצוא רכב אחר במצב שתיארת .

דבר שלישי - מחירון יד 2 שונה ממחירון של יצחק לוי (אתה יכול לבדוק גם כאן במחיר של זמן אויר בלבד) וכנראה יותר קרוב למציעות.

ודבר אחרון - לדעתי, המחירון של יד 2 נמוך מאוד, וקשה לי להאמין שרכבים במצב טוב (טוב+ לפי מה שרשמת) נמכרים משמעותית יותר זול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאתה תנסה למכור את האוטו הזה אתה תבין איזה טעות עשית

האוטו הזה לא ימכר אלא אם כן תוריד מהמחירון בערך חצי

לא מדבר על כמות הבעיות שהאוטו הזה יכול לעשות לך פתאום

אני מדבר על רכב עם 120K מאותו דגם בדיוק, שבאמת שבשנה האחרונה הושקע עליו בערך המחיר של האוטו ( והאוטו לא ננהג על ידי ילדים קטנים ומופרעים אלא ע"י אמא 30 קילומטר ביום בנסיעה ממש רגועה).

אני הייתי ממליץ לך לחפש תחלופה אחרת

פורסם

מכר שלי מנסה למכור רכב כזה למעלה משנה.

הרכב נסע 140,000 ק"מ, ננהג רק ע"י זוג מבוגר ומטופל מכאני כראוי.

לא מצליח לקבל 18,000 ש"ח.

• תוכן חדש...